Ν. Γερμανού: “Δεν σχολιάζω άλλο, τη θέση μου την ξέρετε για τους gay… Τα έχω πει 450 φορές”

26/05/2016

Βίντεο από τις ομοφοβικές δηλώσεις του Παναγιώτη Ψωμιάδη έπαιξαν στον αέρα του “Namaste” και η Ναταλία Γερμανού αρνήθηκε να τις σχολιάσει.

«Εγώ αποφάσισα ότι δεν θα τα σχολιάζω πια αυτά. Νομίζω ότι μετά τη συνέντευξη του Τερλέγκα έκλεισα ως σχολιάστρια δηλώσεων κατά των γκέι. Τη θέση μου την ξέρετε, είναι κάτι παραπάνω από υπέρ των ομόφυλων ζευγαριών και το να παντρεύονται και να υπογράφουν σύμφωνα συμβίωσης και να υιοθετούν παιδιά. Τα έχω πει 450 φορές, με έχουν καταβρίσει σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ακόμα και στο msn που δεν έχω πια. Μου έχουν πει “μωρή …όλα, μωρή βρώμα, μιλάς εκ του ασφαλούς γιατί δεν έχεις παιδιά, αν είχες παιδί, θα σου έλεγα εγώ”. Δεν χρειάζεται να πω κάτι».

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




Δες και αυτό!