#GIVECAPTAINAMERICAABOYFRIEND: Η καμπάνια που έγινε viral

26/05/2016

Ολοι πιστεύουν πως έχει έρθει επιτέλους η στιγμή που τα μεγάλα blockbusters πρέπει να γίνουν περισσότερο gay friendly, τοποθετώντας επιτέλους ήρωες της LGBT κοινότητας ανάμεσα στους αγαπημένους υπερήρωες του κοινού – οι οποίοι τι στο διάολο, υποτίθεται ότι μιλούν υπέρ της διαφορετικότητας…

Και ο Τζέι Τζέι Εϊμπραμς είναι σίγουρος πως έχει έρθει η ώρα για λίγο gay «Πόλεμο των Αστρων» στα επόμενα επεισόδια του franchise. Και ο Μαρκ Χάμιλ μίλησε για την αμφιλεγόμενη σεξουαλικότητα του Λουκ Σκαϊγουόκερ. Και τα αδέρφια Ρούσο του «Captain America: Εμφύλιος Πόλεμος» δήλωσαν πως η Marvel δεν πρέπει να φοβάται τους γκέι χαρακτήρες από δω και στο εξής.

Και μια καμπάνια στα social media αποκάλυψε την επιθυμία πολλών η Ελσα από το «Frozen» να εμφανιστεί ως λεσβία στο σίκουελ της τεράστιας επιτυχίας της ταινίας της Disney.

Αυτή η #GiveElsaAGirlfriend καμπάνια που έγινε viral, οδήγησε μαθηματικά στο #GiveCaptainAmericaABoyfriend που δεν είναι ότι δεν έχει βάση, αφού η σχέση του Στιβ Ρότζερς με τον Μπακ (βλ. Στρατιώτης του Χειμώνα) δεν είναι μόνο η ευθεία γραμμή που ενώνει όλον τον Ψυχρό Πόλεμο ανάμεσα στις ΗΠΑ και τη Σοβιετική Ενωση, αλλά και ένας δεσμός πιο σοβαρός ακόμη και από το γεγονός πως στην τρίτη περιπέτεια του Captain America προκαλεί εμφύλιο στους Avengers.

πηγή: news.makedonias.gr

 




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!