Τζεφ Μοντάνα: Θεωρώ τις έννοιες “θηλυκό” και “ομοφυλόφιλος” κομπλιμέντα

15/05/2016

Συνέντευξη στο περιοδικό “People” έδωσε ο Τζεφ Μοντάνα, το παγκοσμίου φήμης μοντέλο που έκλεισε την επίδειξη του Απόστολου Μητρόπουλου στα φετινά Madwalk με μια εμφάνιση που σχολιάστηκε έντονα.

Απαντώντας μάλιστα στην τοποθέτηση του Γιώργου Λίαγκα σχετικά με τις σεξουαλικές του προτιμήσεις, δήλωσε: «Ελπίζω ο Γιώργος Λιάγκας να μην πιστεύει ότι η δήλωσή του ήταν ριζοσπαστική, αλλά μια άκρως επιφανειακή τοποθέτηση σε ένα θέμα σύνθετο και πολύπλοκο. Η σεξουαλικότητά μας δεν περιγράφεται με μια λέξη. Τουλάχιστον όχι η δική μου. Τώρα, αν θέλει ο ίδιος να το συζητήσουμε αυτό, πολύ ευχαρίστως. Μου κάνει εντύπωση, πάντως, που βλέπω έναν άνθρωπο που έχει υψώσει ένα τεράστιο τείχος για τον εαυτό του και την προστασία της δικής του ιδιωτικότητας να μου ζητάει εξηγήσεις για τη δική μου σεξουαλικότητα με αφορμή ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα. Χρησιμοποίησε τοποθετήσεις όπως “είναι ομοφυλόφιλος”, “δεν παίζει να τα έχει με γυναίκες”, “το να περπατάς σαν γυναίκα δεν είναι κομπλιμέντο”. Διαφωνώ, γιατί θεωρώ τις έννοιες “θηλυκό” και “ομοφυλόφιλος” κομπλιμέντα».

Ο Τζεφ, πάντως, δηλώνει πως δεν αισθάνθηκε άβολα. Όπως επισημαίνει «μου φάνηκε λογικό και επόμενο. Από τη στιγμή που εκτίθεσαι, θα υπάρχει πάντα κάποια ανταπόκριση, όπως ακριβώς συνέβη και στη δική μου περίπτωση. Κρατάω τα καλά της υπόθεσης, πως με αφορμή εμένα αρχίσαμε να μιλάμε, να αναλύουμε και να προσπαθούμε να δώσουμε απαντήσεις σε θέματα που σκεφτόμαστε καθημερινά αλλά για κάποιο λόγο φοβόμαστε να μιλήσουμε ανοιχτά. Μ’ αρέσει αυτό. Ακόμα και να μην ήμουν αυτό το αγόρι που περπάτησε τόσο “θηλυκά” στο catwalk, θα χαιρόμουν ίσως και περισσότερο που θα έβλεπα στην ελληνική τηλεόραση έναν τύπο σαν εμένα. Αυτό που παρακολουθήσατε είμαι απλά εγώ, πάντα έτσι ήμουν. Κοιτάζω φωτογραφίες από το δημοτικό και έχω αναμφισβήτητα λίγη χάρη παραπάνω από τα άλλα αγόρια στην τάξη μου».

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




Δες και αυτό!