James Franco: “Ναι, είμαι λίγο gay”

19/04/2016

Ο James Franco περιέγραψε για πρώτη φορά τον εαυτό του ως “λίγο gay”.

Ο διάσημος ηθοποιός που φαίνεται να κάνει καριέρα στις ταινίες με gay περιεχόμενο, έδωσε συνέντευξη στο New York magazine με αφορμή τη νέα του -gay porn- ταινία “King Cobra”.

Σχολιάζοντας τις φήμες για τη σεξουαλικότητά του απάντησε:

“Υπάρχει ένα ενδιαφέρον για τη σεξουαλικότητά μου, από straight και gay μέσα. Οπότε η πρώτη ερώτηση έχει να κάνει με το γιατί ασχολούνται; Μάλλον επειδή είμαι γνωστός, οπότε υποθέτω νοιάζονται με ποιον κάνω σεξ”.

“Αν ο ορισμός του gay και του straight έχει να κάνει με το ποιον κοιμάσαι, τότε μάλλον μπορείς να πεις ότι είμαι ένα gay cock tease*… Είναι ο τρόπος που περιγράφω τον εαυτό μου. Ναι, είμαι λίγο gay και υπάρχει ένας gay James.”

[separator type=”thick”]

*Η λέξη χρησιμοιείται για να πειργράψει αυτήν/ον που ερωτοτροπεί μ΄έναν άνδρα χωρίς να τον ικανοποιεί σεξουαλικά.

 

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




Δες και αυτό!