Πως βοήθησε η Rihanna ένα νεαρό gay άτομο να κάνει coming out…

15/04/2016

Μήνυμα στη Rihanna αποφάσισε να στείλει ένας θαυμαστής της, ζητώντας της βοήθεια της για το πως θα μπορέσει να αποκαλύψει στο περιβάλλον του ότι είναι gay.

Η τραγουδίστρια μάλιστα δεν δίστασε να του απαντήσει:

«Μωρό μου είναι φυσικό να φοβάσαι, αλλά είναι πιο σημαντικό να είσαι ο εαυτός σου. δεν έχεις άλλη επιλογή. Είναι μια απόφαση που πρέπει να πάρεις. Είσαι αυτός που είσαι όσο σκληρό και αν φαίνεται. Πρέπει να είσαι ελεύθερος. Η οικογένειά σου μπορεί να μην καταλάβει αλλά ευτυχώς ζεις σε μια κοινωνία που καταλαβαίνει. Θα σε υποστηρίξουμε».

Ο θαυμαστής της είπε ότι μετά την στήριξή της βρήκε το… κουράγιο και ανοίχτηκε σε φίλο του. «Το είπα σε ένα φίλο μου. Νιώθω τόσο καλά Rih. χάρη σε σένα. Ευχαριστώ».

Η επικοινωνία τους συνεχίστηκε με την Rihanna να λέει στον θαυμαστή της ότι είναι υπερήφανη για αυτόν. Εκείνος της ζήτησε να μην τον ξεχάσει ενώ παράλληλα της είπε ότι χωρίς αυτή δεν θα έβρισκε το θάρρος και το κουράγιο να κάνει το coming out.

«Πως θα μπορούσα να σε ξεχάσω. Είμαι τόσο περήφανη για σένα. Είναι χαρούμενη που είσαι ευτυχισμένος με τον εαυτό σου. Το να είσαι ο εαυτός σου είναι ο μόνος τρόπος», του έγραψε η Rihanna.




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!