Για σεξουαλική παρενόχληση κατηγορεί τον Elton John πρώην σωματοφύλακάς του

29/03/2016

Θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από τον Elton John ισχυρίζεται ότι έπεσε ένας άνδρας που δούλευε ως σωματοφύλακάς του. Προχώρησε μάλιστα στη μήνυση του διάσημου μουσικού.

Ο Jeffrey Menninger κατηγορεί τον Εlton ότι πρσπάθησε να πιάσει τα γενννητικά του όργανα, ενώ έβαλε τα δάχτυλά του ανάμεσα στας οπίσθιά του.

Μια άλλη φορά, ισχυρίζεται ότι του έπιασε τις θηλές, λέγοντας: “Εσύ υπέροχο πλάσμα, έχεις τόσο gay γονίδια μέσα σου, απλά δεν έχουν εκφραστεί ακόμη”.

Στη μήνυση αναφέρεται επίσης ότι ο Jeffrey Menninger αντιμετωπίζει ψυχικά τραύματα, εξ αιτίας των περιστατικών αυτών.

 

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!