Σταμάτης Γονίδης: “Οι gay είναι αναγκαίοι, ειδικά για τα μεσημεριανά προγράμματα και τις εκπομπές”

24/03/2016

Ο Σταμάτης Γονίδης εμφανίστηκε το βράδυ της Τετάρτης στον Πέτρο Κωστόπουλο και ανέπτυξε την δική του κοσμοθεωρία…

Σε κάποιο σημείο της συνέντευξής τους, ο Σταμάτης Γονίδης αναφέρθηκε στους ομοφυλόφιλους, λέγοντας: “Οι gay είναι αναγκαίοι. Ειδικά για τα μεσημεριανά προγράμματα τις εκπομπές, είναι αναγκαίοι. Δεν μπορεί να υπάρχει μεσημεριανή εκπομπή χωρίς gay και να έχει τηλεθέαση”. Συνεχίζοντας στο ίδιο θέμα, εξήγησε πως και στο χώρο του τραγουδιού είναι αναγκαίοι ομοφυλόφιλοι. “Ένας gay θα σου πει ακόμη και πως θα καπνίσεις και πως θα φορέσεις το ρολόι σου, πώς θα ντυθείς και αν σου πάει αυτό που θα φορέσεις”.

Άλλωστε, ο τραγουδιστής υποστήριξε πως ο τρόπος σκέψης των ομοφυλόφιλων είναι πιο… εξελιγμένος: “Η γυναίκα σκέφτεται με δύο λοβούς, ο άντρας με έναν, οι gay με τρεις” είπε κλείνοντας το συγκεκριμένο θέμα.

https://youtu.be/lQ3XRhZH8sk?t=1

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




Δες και αυτό!