Hot trailer – Το Κορίτσι με το Τατουάζ

31/05/2011
antivirus magazine διαφήμιση

Και τι δεν έχει το πολυαναμενόμενo “Το Κορίτσι με το Τατουάζ” που θα κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες τα φετινά Χριστούγεννα.

Τον Ντέιβιντ Φίντσερ, σκηνοθέτη του “Se7en”, του “Zodiac”, του “Μπέντζαμιν Μπάτον”, αλλά και του περσινού “Social Network”.

Την Ρούνεϊ Μάρα, νέο αίμα του Χόλιγουντ που την είδαμε πέρυσι στο “Social Network”.

Τον 007, Ντάνιελ Κρεγκ που μετά από μια όχι και τόσο καλή περίοδο για τον ίδιο, επιστρέφει στην επικαιρότητα με ένα δυνατό κινηματογραφικό project.

Την Ρόμπιν Ράιτ, πρώην σύζυγο του Σον Πεν, πρωταγωνίστια στην “Santa Barbara” (Κέλι we miss you), στο “Forrest Gump” και στο “Nine Lives”.

Μια επιτυχημένη τριλογία βιβλίων που πέρασε από τις πρώτες θέσεις των ευηπώληπτων σε όλο τον κόσμο. Για όσους μάλιστα ψάχνουν ιδέες για το φετινό καλοκαίρι, τα τρία βιβλία κυκλοφορούν στα ελληνικά από τις Εκδόσεις Ψυχογιός. Συγγραφέας ο Στιγκ Λάρσον και τίτλοι, “Το Κορίτσι με το Τατουάζ”, “Το Κορίτσι που Έπαιζε με τη Φωτιά” και “Το Κορίτσι στη Φωλιά της Σφήγκας”.

Για όσους θέλουν να πάρουν μια γεύση από το κινηματογραφικό σύμπαν του Λάρσον, οι τρεις σουηδικές ταινίες της τριλογίας Millenium, κυκλοφορούν σε DVD από την Odeon.




Δες και αυτό!