Colour Youth’s CARNIVAL PARTY

08/03/2016

Παρασκευή 11 Μαρτίου, βράδυ! Δεν έχεις τι να κάνεις, αλλά έχεις ακούσει για ένα φοβερό αποκριάτικο πάρτι. Ντύνεσαι, ετοιμάζεσαι και στέκεσαι μπροστά από το νέο χώρο του Λουκούμι Bar. Απ’ έξω μια ανεπαίσθητη μουσική σε προσκαλεί να μπεις μέσα. Κάνεις το βήμα! Οι πόρτες ανοίγουν…

Γύρω σου μόνο μουσική, ποτό και ένα μεγάλο πλήθος να σε καλωσορίζει στα ενδότερα του μαγαζιού. Σερπαντίνες στον αέρα και αστραφτερό γκλίτερ κολλάει πάνω στα ιδρωμένα κορμιά που χορεύουν ξέφρενα στο ρυθμό της μουσικής. Αυτό ήταν, δεν θες κάτι παραπάνω. Μόλις έφτασες στο πρώτο πιο πολύχρωμο αποκριάτικο πάρτι του 2016!

Αν δεν το κατάλαβες ακόμα η Colour Youth ετοιμάζει το νέο της Αποκριάτικο πάρτι! Ποτό, μουσική και πολύς χορός είναι το λιγότερο που σε περιμένει στην μεγάλη παρέα μας, γι’ αυτό την Παρασκευή 11 Μαρτίου βάλε τα αποκριάτικα σου, την μάσκα σου ή απλά την καλή σου διάθεση και έλα να μας βρεις στο νέο χώρο του Λουκούμι Bar, με όνομα Λουκούμι #10 (ακριβώς απέναντι από το γνωστό Λουκούμι, πλατεία Αβησσυνίας 10)!

Τα έσοδα του party, που θα προκύψουν από ποσοστό επί των πωλήσεων του μπαρ, θα διατεθούν για την υποστήριξη της Colour Youth, ενώ στην είσοδο θα υπάρχει και κουτί δωρεών για όλα εσάς τα πολύχρωμα πλασματάκια που θέλετε να συνεισφέρετε!

Είσοδος ελεύθερη!

Ο χώρος δυστυχώς δεν ευνοεί την είσοδο σε άτομα που κάνουν χρήση αμαξιδίου

Η σελίδα της εκδήλωσης στο Facebook

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!