Μαλτέζος Πρωθυπουργός: “Η χώρα είναι έτοιμη για τους gay γάμους”

04/03/2016

Ότι η Μάλτα είναι πλέον έτοιμη να συζητήσει σχετικά με τους gay γάμους, δήλωσε ο πρωθυπουργός της χώρας, Joseph Muscat.

Κατά τη διάρκεια εκδήλωσης για τον εοαρτασμό της ημέρας της γυναίκας, ο Μuscat δήλωσε: “Είμαι υπέρ του gay γάμου και η χώρα είναι έτοιμη να ξεκινήσει τη συζήτηση.

Στη Μάλτα η ομοφυλοφιλία αντιμετωπίζεται ως μια κατάσταση. Θα υπερασπιστώ το δικαίωμα της εκκλησίας να εκφράζει τη θέση της. Αλλά είμαι επίσης ελεύθερος να πω ότι αυτή η κυβέρνηση θα συνεχίζει να προχωρά μπροστά στα σχέδια της. Πιστεύουμε πολύ στην πορεία που διανύουμε. Το ζήτημα δεν είναι να μιμηθούμε άλλες χώρες, αλλά δε θα δεχθώ ποτέ μια νοοτροπία που θα κάνει κάκο στα gay άτομα!”

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




Δες και αυτό!