Ο Σύλλογος Οροθετικών Ελλάδος «Θετική Φωνή» διοργανώνει την πρώτη συνάντηση «Εγώ και ο HIV» της Αθήνας για το 2016, την Τετάρτη 16 Μαρτίου, στις 17:30, στο ξενοδοχείο «Divani Caravel».

Για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά δίνουμε έμφαση στην ενδυνάμωση και στη δικτύωση των ανθρώπων που ζουν με HIV/AIDS, μέσα από τις συναντήσεις «Εγώ και ο HIV» που αποσκοπούν στην ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν όλους μας.

Στη συνάντηση της Τετάρτης 16 Μαρτίου προσεγγίζουμε το πρόβλημα των ελλείψεων αντιρετροϊκών φαρμάκων, παρουσιάζουμε τις προτεινόμενες λύσεις και συζητάμε για τις συνέπειες μίας προσωρινής διακοπής λήψης της αγωγής με τη Μήνα Ψυχογυιού, Επίκουρη Καθηγήτρια Παθολογίας Λοιμώξεων στην Α’ Προπαιδευτική Παθολογική Κλινική του Νοσοκομείου «Λαϊκό» και με τον Αντώνη Μαρκογιαννάκη, Διδάκτορα Ι.Σ.Π.Α., Κλινικό Φαρμακοποιό στο Φαρμακευτικό Τμήμα του ίδιου νοσοκομείου.

Στο δεύτερο μέρος, θέτουμε στο επίκεντρο τις προσωπικές μας σχέσεις, συζητώντας για τα οροασύμβατα ζευγάρια, τα στερεότυπα που τα ακολουθούν και την πραγματικότητα που βιώνουν.

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο vth@avmag.gr. Cu!