Όταν η ελληνική τηλεόραση “σχολιάζει” τον Απόστολο Γκλέτσο

28/02/2016
Φεβρουάριος 2000/ περιοδικό OUT

Αρκετοί ήταν οι παρουσιαστές- τριες που είπαν να μοιραστούν με το τηλεοπτικό κοινό τις απόψεις τους, σχετικά με τις πρόσφατες δηλώσεις του Απόστολου Γκλέτσου.

Η Ναταλία Γερμανού η οποία στο παρελθόν (δεκαετία του ’90) διατηρούσε δεσμό με τον Απόστολο Γκλέτσο:

«Παύει να είναι αρσενικό; Παύει να είναι άντρας επειδή είπε αυτό που είπε; Έχει πάει με τις ωραιότερες γυναίκες…! Αναιρεί κάτι από την ερωτική του ζωή;» είπε αρχικά η παρουσιάστρια στο «NaMaSte», προσθέτοντας ότι: «Εμένα πήγε το μυαλό μου σε αρκετούς. Φυσικά δεν θα πούμε ονόματα γιατί από την στιγμή που οι άνθρωποι είναι σαφέστατα ομοφυλόφιλοι αλλά έχουν επιλέξει προς τα έξω να δείχνουν στην δημόσια εικόνα τους ότι “εγώ προχθές ήμουν με την Τζέσικα, της πέταξα τα μάτια έξω” και γελά το πανελλήνιο, τι να κάνουμε τώρα; το σεβόμαστε! Δεν είναι όμως πιο τίμιο αυτό που κάνει ο Γκλέτσος;».

Η Μαρία Μπακοδήμου από την άλλη, σχολίασε στο «ΦΜ Live»:

«Μπορεί να τον βρίσκω πιο σέξι τώρα. Ξέρεις γιατί; Γιατί κάτι είχαμε ακουστά. Από την στιγμή όμως που ένας άνδρας όμως βγαίνει και τοποθετείται λέγοντας αυτή είναι η ζωή μου, που σημαίνει πως έχει την μαγκιά να μην δώσει λογαριασμό σε κανέναν, μου κάνει πιο σέξι».

Όσο για το «Πρωινό»; Ο Γιώργος Λιάγκας εξέφρασε τις απορίες του, και αναρωτήθηκε:

«Επειδή δεν ξέρω και το ρωτάω σοβαρά, μην κοροϊδέψετε! Κανείς δεν αμφισβητεί τον ανδρισμό του Γκλέτσου, είναι αρσενικό από τα λίγα. Αν ήμουν γυναίκα δεν θα μου μείωνε το γεγονός ότι έχει πάει με άντρα. Όμως, ομοφυλόφιλος είναι κάποιος που πηγαίνει μόνο με άντρες ή αν έχεις πάει μόνο μία φορά με άνδρα είσαι bisexual»;

«Αν πας και με άντρα και με γυναίκα είσαι αμφισεξουαλικός» του απάντησε ο Θέμης Γεωργαντάς, με τον Γιώργο Λιάγκα να καταλήγει:

«Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το είπε. Το ζητούμενο είναι ότι έχει οικογένεια και λέγοντας αυτό … αυτό μου κάνει εντύπωση, ο περίγυρός του πώς θα το πάρει» και την Φαίη Σκορδά να συμπληρώνει:

«Νομίζω ότι ήθελε να τοποθετηθεί γιατί κάτι τον έχει ενοχλήσει από αυτά που λέγονται. Δεν έχει να χάσει κάτι από αυτή τη δήλωσή του. Απλώς, δεν υπήρχε λόγος να το κάνει».

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!