Αμβρόσιος: Αιχμές για τον Ιερώνυμο με αφορμή τους gay στην Ελλάδα

25/02/2016

Με τους gay τα έβαλε για μία ακόμη φορά ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, Αμβρόσιος, αντιδρώντας στη δήλωση ιερέα, οτι οι ομοφυλόφιλοι όπως και όλοι οι άνθρωποι είναι δημιουργήματα του θεού και αφήνοντας αιχμές για τη σιωπή του Ιερωνύμου.

Επιπλέον, αναφέρει ότι αυτό τον κόσμο τον κυβερνά ο διάβολος και προσθέτει πως υπάρχουν όργανά του στη γη.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ H ANΑΡΤΗΣΗ

“ΠΟΙΟΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ;

Στό λογικό αυτό ερώτημα δίδει απάντηση το παρακάτω δημοσίευμα. Μας το έστειλαν και σας το προσφέρουμε. Αν θέλετε, το πιστεύετε! Υπάρχουν πράγματα, που γίνονται, αλλά δεν μπορούμε να τα αποδείξουμε! Οπωσδήποτε όμως μας δίδουν κάποια αφορμή, για να αρχίσουμε να βλέπουμε τόν κόσμο καί τα εν τω κόσμω συμβαίνοντα με άλλο μάτι, στοχαστικά. Αν θα ερωτούσε κάποιος τον υποσημειούμενο: ποιός κυβερνάει σήμερα τόν κόσμο; Θα απαντούσα: Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ! Ο Διάβολος όμως δεν είναι ορατός! Ορατά, άντιθέτως, είναι τα όργανά του, εδώ, εκεί καί παραπέρα.

Η Εκκλησία του Χριστού υπάρχει για να διαλύει τα έργα του Διαβόλου. Αλλά η Εκκλησία του Χριστού σήμερα είναι ζωντανή; Είναι μαχητική, όπως θάπρεπε; Είναι στις επάλξεις; Δίνει την μαρτυρία της; Παίζει ρόλο Καθοδηγητού;

Να ένα παράδειγμα συμπεριφοράς σύγχρονου εκκλησια-στικού παράγοντος: Ιεράρχης, υπερασπιζόμενος τους ομοφυ-λοφίλους, προ ολίγων ημερών είπε και τα εξής:«Οι Ομοφυλόφιλοι, όπως όλοι οι άνθρωποι, είναι δημιουργήματα του Θεού και ισχύει και γι΄ αυτούς ο αντίστοιχος σεβασμός και η τιμή και όχι η βία και η απόρριψη»!

Με άλλα λόγια: Ο Θεός φταίει, που τους δημιουργεί! Εμείς στον ομοφυλόφιλο οφείλουμε όχι μόνο σεβασμό, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ! Σας ερωτώ: είναι λόγια του Χριστού αυτά; Ακούσατε μήπως κάποια διόρθωση, κάποια αντίρρηση από την Διοίκηση της Εκκλησίας;

Ο Διάβολος, λοιπόν, κυβερνάει τον κόσμο σήμερα, κάποιος δε θαρραλέος ερευνητής είχε το θάρρος να τον ονοματίσει. Λέγεται Λόρδος Ρότσιλντ. Είναι Εβραίος! Κρατάει στά χέρια του τον Μαμμωνά, δηλ. το χρήμα, και με αυτό διευθύνει την ανθρωπότητα. «Η περιουσία του υπολογίζεται στα 500 τρις. ευρώ, όλα σε τούβλα χρυσού».

Κιβωτός της σωτηρίας μας, λοιπόν, παραμένει η Εκκλησία του Χριστού. Θησαυρός μας ο Ιησούς Χριστός! Όσοι είναι μέσα στην Κιβωτό, σώζονται! Καί όσοι, εν μετανοία διατελούντες, ξαναγυρίζουν στην Κιβωτό, είναι καλοδεχούμενοι! Η Εκκλησία μας είναι η Μία, Αγία, Καθολική και Αποστολική του Χριστού Εκκλησία! Εμείς οι Κληρικοί είμεθα αμαρτωλοί, όπως κάθε άνθρωπος, αλλά αγωνιστές της αρετής. Αγωνιζόμεθα και την εμπειρία μας προσπαθούμε να την μεταδώσουμε στούς χριστιανούς μας. Τον προσωπικό μας γιατρό τον επιλέγουμε. Τούτ’ αυτό κάνουμε, πρέπει να κάνουμε, και για τον πνευματικό μας Πατέρα, τον διαλέγουμε, τον εμπιστευόμεθα και τόν ακολουθούμε! Και με τόντρόπο αυτό σωζόμεθα! Ενούμεθα με τον Χριστό μας, γινόμαστε αληθινά καί αληθινοί ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ!”

Αίγιον, 22 Φεβρουαρίου 2016

+ Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




Δες και αυτό!