Τα ζώδια της εβδομάδας (22-28/02)

krios

Η εβδομάδα δεν ξέρω πως ξεκινάει γιατί τα βλέπω λίγο μπερδεμένα, οπότε δεν μπορώ να βγάλω ασφαλές συμπέρασμα. Δεν θα ήταν πολύ επιστημονικό αυτό και δεν θα ήθελα να εκτεθώ. Ξέρω σίγουρα βέβαια πως από Τετάρτη θα πρέπει να κλείσετε κάποιες οικογενειακές, ας πούμε, υποχρεώσεις, για να μην τα έχετε στο κεφάλι σας και τρέχετε μες στο Σαββατοκύριακο. Από Πέμπτη θα έχετε όρεξη να βγείτε και να ζήσετε περιπέτειες αλλά οι φίλοι σας δεν θα έχουν καμιά καούρα μεσοβδόμαδα οπότε κανονίστε τι θα κάνετε. Το Σαββατοκύριακο μπορείτε αν θέλετε να το αφιερώσετε σε ρομαντικά τετ α τετ, ή απλά να χαλαρώσετε λιγάκι το μυαλό σας και να μην σκέφτεστε δουλειά και υποχρεώσεις. Μπορείτε να πάτε για ράφτινγκ.

 

tauros

Λοιπόν εσάς κάτι σας απασχολεί τις πρώτες μέρες που δεν μπορείτε να το εκφράσετε ακριβώς οπότε δεν το λέτε σε κανέναν μην τυχόν και γίνετε ρεζίλι που τα μυαλά σας δεν είναι οργανωμένα και που πιθανότατα τρώγεστε με τα ρούχα σας. Εγώ προτείνω να μιλήσετε σε κάποιον φίλο και ίσως αυτός σας ξεμπερδέψει πολύ απλά οπότε αυτό. Ε αυτό να μη σας φάει 3 μέρες; Σίγουρα. Πέμπτη και Παρασκευή προσπαθήστε να κρατήσετε χαμηλά τους τόνους στα επαγγελματικά (και στα ερωτικά ίσως) γιατί πολλοί θα είναι έτοιμοι για μανούρα οπότε αν αρπαχτείτε κι εσείς δεν κάνουμε δουλειά. Το Σαββατοκύριακο καλό. Δεν είχατε και ποτέ πρόβλημα. Μη γδύνεστε πολύ.

 

didymos

Ένα από τα ταλέντα σας είναι η συλλογή αστρονομικής ποσότητας άχρηστων πληροφοριών κυρίως για ασήμαντα θέματα όπως χτιστό νύχι και γλωσσοφαγιά- πώς την ξορκίζουμε. Για έναν περίεργο λόγο αυτό το εντυπωσιακό ταλέντο θα σας χρησιμεύσει κάπως αυτή την εβδομάδα οπότε να έχετε τα αυτιά σας ανοιχτά γιατί δεν ξέρω ακριβώς με ποιον τρόπο. Στο μεταξύ από Πέμπτη θα πέσει και αρκετή δουλειά που είτε θα είναι ξαφνικό είτε θα την έχετε αφήσει τελευταία στιγμή οπότε θα καεί ο κώλος σας. Παρόλαυτα βρείτε χρόνο να πιείτε μια μπύρα ή έναν καφέ με κάποιον καινούριο ή παλιό φίλο που θεωρείτε ενδιαφέρων. Το Σαββατοκύριακο αν και πάλι θα υπάρχει λίγη δουλειά, καλό θα ήταν να μπει σε δεύτερη μοίρα και όλα τα άλλα θα έρθουν από μονα τους . Αυτά.

 

karkinos

Αυτή την εβδομάδα νομίζω θα είστε εκρηκτικοί. Όχι μόνο ερωτικά αλλά και κοινωνικά και επαγγελματικά και τα πάντα όλα. Θα έχετε πολλή ενέργεια και όρεξη για δουλειά με νέες ιδέες η οποίες αν δεν είναι εκτός τόπου και χρόνου μπορεί κάπου να οδηγήσουν στο άμεσο μέλλον. Αυτή είναι η εβδομάδα στην ποια κρίνονται πολλά από τις επιλογές και τις κινήσεις σας. Εσείς καθορίζετε πως θα πάει η εβδομάδα. Την Πέμπτη μόνο προσέχτε μην καβαλήσετε κάποιο καλάμι γιατί παίζει να σας φρενάρει κάτι. Είναι δύσκολο αλλά προσπαθήστε να ακούσετε και μία δεύτερη άποψη και στην ανάγκη σιωπήστε. Το Σαββατοκύριακο θα είναι εξαιρετικό και αν θέλετε να κάνετε και χαζομάρες κάντε τες αρκεί να μην διακινδυνεύεται η σωματική σας ακεραιότητα.

 

leon

Αυτή η εβδομάδα ξεκινάει με εσάς να μην είστε καθόλου συγκεντρωμένοι σε ό,τι και να κάνετε γιατί απλά σκέφτεστε τι έχετε κάνει ή τι θα κάνετε ή μπορεί απλά να σκέφτεστε κάτι άλλο που σας απασχολεί και δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω. ΟΙ πλανήτες όμως προτείνουν να καθίσετε κάτω και να σκεφτείτε πρακτικά τα επόμενά σας βήματα ή σχέδια χωρίς να ονειροβατείτε και εντάξει, δεν χρειάζεται πια να κατεβάσετε την καλύτερη ιδέα στην ιστορία των καλύτερων ιδεών. Αυτό ίσως ευνοηθεί λιγάκι την Πέμπτη ή την Παρασκευή που θα είστε έντονα δημιουργικοί οπότε τα άστρα λένε να μην αναλωθείτε να σαχλαμάρες και τέτοια. Αλλά από την άλλη κάντε ό,τι θέλετε γιατί ποια είμαι εγώ στο κάτω κάτω. Δεν θέλω να έχω καμία ευθύνη. Έχω κι εγώ τα νεύρα μου.

 

parthenos

Λοιπόν η αρχή της εβδομάδας θα είναι κάπως οργασμική για εσάς τα ψυχαναγκαστικά και δεσποτικά καθάρματα γιατί κάτι αστρικό κάνει του πάντες να κάνουν ό,τι τους πείτε οπότε θα έχετε ό,τι και όποιον θέλετε (που να είναι τέλος πάντων ανθρωπίνως δυνατό). Όλα θα κυλήσουν ομαλά και για τους άλλους χεστήκαμε. Προς τα μέσα της εβδομάδας οι φίλοι είναι εκείνοι που θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε μία ενδεχόμενη δυσκολία και επίσης είναι και μέρες στις οποίες μπορείτε να πλησιάσετε και ανθρώπους με τους οποίους θα θέλατε να είστε και κάτι παράπανω από φίλους. Χρησιμοποιώ πληθυντικό γιατί δεν σας ήταν και ποτέ πρόβλημα το διπλό ταμπλό. Το Σαββατοκύριακο καλό. Διαλέξτε ταμπλό και καλή διασκέδαση.

 

zygos

Αυτή η εβδομάδα ξεκινάει κάπως ζόρικα γιατί θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε στο μυαλό σας τα γεγονότα από τις υποθέσεις και τα σενάρια που μπορεί να πλάθετε μέσα στο κεφάλι σας αν και αυτό παρόλο που δεν είναι ευχάριστο στο τέλος θα είναι ανακουφιστικό. Πέμπτη και Παρασκευή μπορείτε να ζητήσετε την αγκαλιά και την κατανόηση κάποιων φίλων γιατί μπορεί να το έχετε ανάγκη. Σε περίπτωση που σας έχει πάρει από κάτω για κάποιον λόγο να ξέρετε πως από Παρασκευή η διάθεση σας ανεβαίνει από μόνη της γιατί είναι κάτι πλανήτες εκεί πάνω και ιστορίες με δράκους. Το Σαββατοκύριακο θα είναι για ακόμα μία φορά εξαιρετικό αρκεί να το περάσετε με φίλους και να μην κάνετε ζαβολιές στις οποίες είστε επιρρεπείς.

 

skorpios

Αυτή την εβδομάδα Σκορπιέ μου, τα άστρα προτείνουν να βάλεις μεγάλους και φιλόδοξους στόχους γιατί είναι σίγουρο πως θα τους πετύχεις έστω κι αν αυτοί, τέλος πάντων, αλλάξουν με την πάροδο του χρόνου. Μεγάλες και ενδιαφέρουσες συζητήσεις στον επαγγελματικό τομέα θα ξεκινήσουν στα μέσα της εβδομάδας και θα ξεκαθαρίσουν λίγο την πρόταση των άστρων που προηγήθηκε. Εκεί πάνω λέει πως μπορεί να γίνει κάποια μαλακία προς την Παρασκευή και κάποιον να αδικήσετε αλλά δεν μπορώ να πιστέψω και να αναπαραστήσω κάτι τέτοιο διότι σε γενικές γραμμές είστε αξιαγάπητοι και ένα κομμάτι βούτυρο ξερωγώ. Το Σαββατοκύριακο μπορείτε να περάσετε ποιοτικό χρόνο με φίλους και εφόσον είναι η εβδομάδα της συζήτησης ο ουρανός προτείνει να συζητήσετε με φίλους για θέματε που δεν είχατε ως τώρα συζητήσει. Γενικά θα συζητάτε ασπούμε.

 

toxotis

Είναι μία ενδιαφέρουσα εβδομάδα που ωστόσο θα έχει πάρα πολλή δουλειά οπότε μπορεί να μην καταλάβετε πόσο ενδιαφέρουσα είναι, τουλάχιστον στην αρχή. Στην αρχή της εβδομάδας προσπαθείτε να κρατήσετε τις ισορροπίες κάτι που μπορεί να σας φανεί λίγο δύσκολο αλλά εντάξει ο Φεβρουάριος ήταν ένας, γενικά, μετέωρος μήνας. Βεβαια από Πέμπτη όλα θα κυλήσουν πιο εύκολα και θα εκπέμπετε και κάτι εντυπωσιακό που δεν μπορώ να περιγράψω. Μπορώ, όμως να πω σίγουρα πως προς το τέλος της εβδομάδας θα πρέπει να τολμήσετε να πάρετε κάποια ρίσκα και να είσαι θρασείς και γενναίοι για να καταφέρετε να αυτό. Το Σαββατοκύριακο κουλ.

 

aigokeros

Αυτή την εβδομάδα θα έχεις τη δυνατότητα να ελέγχεις και να διευθετείς τα πάντα έξυπνα και με τρομερή επιτυχία και όλοι θα είναι ευχαριστημένοι. να είσαι όμως προετοιμασμένος να αντιμετωπίσεις καινούριες παλαβές προκλήσεις στη δουλειά ή σε θέματα που έχουν να κάνουν με γραφειοκρατία υπηρεσίες και τέτοια διεκπεραιωτικά. Κατά τα άλλα καλά. Τη  Πέμπτη μπορεί λίγο να μπερδευτείς ή να πεις αεί σιχτίρ πάω να γίνω κομμώτρια αλλά στο κάτω κάτω η κομμωτική είναι ένα επικερδές επάγγελμα οπότε όλα κουλ. Προς το τέλος της εβδομάδας απόφυγε οποιαδήποτε υπερβολή γιατί δεν θα μπορέσεις εύκολα να διαχειριστείς τα αποτελέσματα και τις συνέπειες. Το Σαββατοκύριακο με φίλους και αυτά.

 

ydroxoos

Η εβδομάδα ξεκινάει με βαθιά απογοήτευση όπως άλλωστε κάθε εβδομάδα σου του τελευταίους μήνες της μίζερης ζωής σου. Νιώθεις πως έχεις απομείνεις μόνος και είναι φυσικό κι επόμενο. Πολλοί θα σου ζητήσουν να ξεπεράσεις λίγο τον εαυτό σου και εγώ θα πρότεινα να το κάνεις γιατί δεν είναι κατάσταση αυτή. Προσπάθησε να έχεις να έχεις καλή πρόθεση τουλάχιστον απέναντι σε αυτό που σου ζητούν. Την Πέμπτη υπάρχει μία απειροελάχιστη ελπίδα να πάνε όλα καλύτερα με εσένα να έχεις διάθεση για συνεργασία και κοινωνική ζωή αρκεί να μην ξεκινήσεις πάλι να περιγράφεις πόσο άδικα σου φέρθηκε αυτός ο πλανήτης. Το Σαββατοκύριακο θα είναι δημιουργικό. Μπορείς να φτιάξεις σανδάλια με αστερίες.

 

ixtheis

Η εβδομάδα ξεκινάει με κάτι καινούριο. Μία καινούρια εμπειρία που μπορεί και να μην είναι τίποτα εντυπωσιακό ή τέλος πάντων η εγκεφαλική ανεπάρκειά σας να μην σας επιτρέψει να το καταλάβετε. Αν παρ’ελπίδα το αντιληφθείτε θα είναι μία ενδιαφέρουσα εβδομάδα γιατί θα καταλάβετε πράγματα για τον εαυτό σας και τα όριά του. Πέμπτη-Παρασκευή ίσως δυσκολέψουν λίγο τα πράγματα αλλά αυτό που έχετε να κάνετε μόνο είναι να κοιτάτε τη δουλειά σας και να παραμείνετε συγκεντρωμένοι, πράγμα δύσκολο γιατί τα έχουμε πει αυτά. Αρα μιλάμε τελικά για μία καταδικασμένη εβδομάδα, εκτός και αν αποφασίσει ο εγκέφαλος σας να αποκτήσει κάποιας μορφής νοημοσύνη. Αν συμβεί κάτι τέτοιο τότε το Σαββατοκύριακο θα είναι εξαιρετικόκαι ίσως δημιουργικό και ρομαντικό.




Δες και αυτό!