Η αντίδραση ενός πατέρα όταν ανακάλυψε κατά λάθος ότι ο γιος του είναι gay

19/02/2016

Αυτός ο πατέρας ανακάλυψε κατά λάθος ότι ο γιος του είναι gay. Η πρώτη του αντίδραση ήταν να στείλει στην πλατφόρμα του Reddit για να ζητήσει συμβουλές.

“Νωρίτερα σήμερα, ο μεγαλύτερος γιος μου άφησε το κινητό του πάνω στο τραπέζι του σαλονιού. Παρατήρησα ότι κάποιος έχει ανατινάξει (σ.σ.με μηνύματα) το κινητό του και έτσι περίεργος όπως είμαι, αποφάσισα να δω τι συμβαίνει. Έμαθα λοιπόν ότι βγαίνει με αυτό το αγόρι που υποθέτω ότι είναι από το σχολείο του. Δεν είμαι έμπειρος με το θέμα αυτό, στην πραγματικότητα ποτέ δεν υπήρξα, μέχρι τώρα τουλάχιστον. Θα ήθελα να διευκρινίσω ότι αγαπώ και τους δύο γιους μου και αυτό θα συνεχίσει ανεξάρτητα από το οτιδήποτε. Είμαι 37 ετών από το Αρκάνσας. Ο γιος μου είναι 16 και γίνεται 17 σε λίγους μήνες. Βασικά ζητώ συμβουλές. Η γυναίκα μου δεν το ξέρει και ο γιος μου δεν ξέρει ότι ξέρω. Σκοπεύω να το δημοσιεύσω αυτό απόψε (10 Φεβ) και να προσπαθήσω να απαντήσω σε οποιαδήποτε συμβουλή μου δοθεί, όταν γυρίσω πίσω σπίτι από τη δουλειά. Συγγνώμη αν είμαι εκτός θέματος. Έψαξα απλά “ρώτα gay” και βρέθηκα εδώ. Συντονιστές, αν δε με θέλετε εδώ, απλά πείτε το, δεν υπάρχει πρόβλημα. Θα το εκτιμούσα αν κάποιος έδινε συμβουλή σ’ έναν ξένο”.

Απ’ ότι φαίνεται ο εν λόγω άνδρας δέχθηκε πλήθος συμβουλών. Γράφοντας και πάλι στο Reddit, δήλωσε:

“Σήμερα ήταν μια πολύ γεμάτη μέρα. Όλα ξεκίνησαν με εμένα να ρωτώ τον γιο μου αν θα βγει την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Παρατήρησα ότι ένιωσε λίγο άβολα, και όπως κάθε πατέρας θα έκανε, τον ρώτησα τι συμβαίνει. Με ρώτησε αν πρόκειται να τον αποδεχθώ, ανεξάρτητα από το οτιδήποτε. Λοιπόν, όπως λέω και σε εσάς, υποστηρίζω 100% τον γιο μου, και αφού το είπα και στον ίδιο, γυρνούσε γύρω από το θέμα για 20 λεπτά. Κατέληξε να μου πει ότι είναι gay και ότι βγαίνει με κάποιον (κάτι που ήξερα ήδη, φυσικά). Η γυναίκα μου και ο μικρότερος μου γιος ήταν εκεί και όλοι ήταν ευχαριστημένοι μεταξύ τους.

Ο φίλος του είναι ένας 17χρονος κοκαλιάρικος ξανθός τύπος, ο οποίος έχει μιλήσει στους γονείς του. Ο γιος μου επέτρεψε στη σύζυγό μου και σ’εμένα να του μιλήσουμε στο τηλέφωνο και μας φάνηκε πολύ γλυκός και προστατευτικός. Η μητέρα του φίλου του και η σύζυγός μου μίλησαν και αποφάσισαν να βρεθούμε όλοι μαζί για να γνωριστούμε. Ο γιος μου και ο φίλος του πρόκειται να βγουν ραντεβού σε έναν τοπικό κινηματογράφο, όταν γίνει αυτό, κάπου στις 14.

Είμαι χαρούμενος που όλα πήγαν τέλεια. Στο τέλος της ημέρας, το μόνο πράγμα που θέλω να δω είναι ο γιος μου να είναι ευτυχισμένος και νομίζω ότι έχει βρει την ευτυχία.”

 

 

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




Δες και αυτό!