Ο πρώτος τρανς άνδρας που γίνεται εξώφυλλο σε ευρωπαϊκή έκδοση του Men’s Health

08/02/2016

Ο Ben Melzer, μοντέλο και bodybuilder, θα μείνει στην ιστορία ως ο πρώτος τρανς άνδρας που θα εμφανιστεί στο εξώφυλλο της ευρωπαϊκής έκδοσης του “Men’s Health” (o Lydian Dowling, ένας άλλος τρανς άνδρας, είχε εμφανιστεί στην αμερικάνικη έκδοση του περιοδικού).

Συγκεκριμένα, ο Melzer θα είναι το κεντρικό πρόσωπο του Men’s Health της Γερμανίας (τεύχος Απριλίου), μετά τη συμμετοχή του σε σχετικό διαγωνισμό του περιοδικού.

CMC_2016_Wildcard01_M_Benjamin_533x800.jpg.132104

“Ξεκίνησα τη μετάβαση στην ηλικία των 23 και είχα ανέκαθεν πάθος για το fitness, αλλά λόγω των χειρουργείων ήταν δύσκολο να πετύχω τον στόχο μου.”

“Μετά από 3 χρόνια, τα πάντα έγιναν πραγματικότητα και ξεκίνησα να επικεντρώνομαι στην προπόνηση και τη διατροφή.”

Στιγμιότυπο 2016-02-08, 6.04.08 μμ

“Αυτός είμαι εγώ και είμαι πολύ χαρούμενος με το άτομο που έγινα. Το μέσα μου επιτέλους ταιριάζει με το έξω μου και δεν ντρέπομαι να το συζητήσω καθόλου.”

“Πολλοί με ρωτούν: Γιατί το έκανες αυτό; Γιατί βγήκες δημόσια και είπες την ιστορία σου; Είναι πολύ εύκολο να απαντήσω: Όταν ήμουν σε αυτή την κατάσταση, δεν είχα κανέναν να μου μιλήσει, κανέναν για να του κάνω όλες αυτές τις ερωτήσεις.”

Στιγμιότυπο 2016-02-08, 6.05.00 μμ

“Αυτό θέλω να κάνω. Θέλω να δώσω στην κοινότητα ένα πρόσωπο, να σταθώ και απαντήσω αυτές τις ερωτήσεις. Εάν υπάρχει έστω και ένα άτομο που θα βοηθηθεί, θα έχω καταφέρει τον στόχο μου.”

Στιγμιότυπο 2016-02-08, 6.05.17 μμ Στιγμιότυπο 2016-02-08, 6.05.08 μμ

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!