Τα ζώδια της εβδομάδας (8-14/02)

krios

Λοιπόν εσύ νομίζω ξεκίνησες την εβδομάδα σου με αρκετή ενέργεια και αυτό είναι αν μη τι άλλο καλό. Μπορεί κάπου εκεί προς Τρίτη ή Τετάρτη να αποφασίσεις να ξεκινήσεις κάτι καινούριο ή τέλος πάντων να αλλάξεις το τρόπο που δουλεύεις. Είναι μία καλή εβδομάδα, που ό,τι και να κάνεις θα είναι καλό οπότε μην αγχώνεσαι. Θα πρέπει να κάνεις λίγο επαγγελματικό σοσιαλάιζινγκ γιατί αυτή την εβδομάδα ευνοείται κάτι τέτοιο για λόγους που δεν μπορώ να σου εξηγήσω. Παρασκευή και Σαββατοκύριακο να δουλέψεις λίγο παραπάνω για να τελειώσεις κάτι που ξεκίνησες με λαχτάρα, αλλά προσοχή μην βαρεθείς γιατί παίζει να μην κάνεις και τίποτα στο τέλος.

 

tauros

Εντάξει, μπορεί τη Δευτέρα να έχεις μία αίσθηση πως αδικείσαι και πως θα έπρεπε να σου αναγνωρίσει κι εσένα κάτι αλλά είναι όλα στο μυαλό σου, γιατί δεν γίνεται κάθε τρεις και λίγο να σου κάνουν τεμενάδες. Την Τρίτη καλά θα είναι και εφόσον αυτή την εβδομάδα δεν έχεις να κάνεις και τίποτα σπουδαίο τα άστρα προτείνουν να κάτσετε να σκεφτείτε τα επόμενα σχέδιά σας, αν και ξέρω πως βαριέστε βαθιά. Ας είστε λίγο παραπάνω φιλόδοξοι κι ας μην κάνετε τίποτα μες στην εβδομάδα γιατί ο υπόλοιπος Φεβρουάριος βολεύει για καινούρια σχέδια. Αυτά γενικά. Από Παρασκευή μόνο μπορεί να σας βγει ένα “είμαι άχρηστος” και άλλα τέτοια κλασικά που σας βαριέμαι αλλά ας περάσετε την ώρα σας με φίλους. Όχι πως θα σας βοηθήσουν αλλά τέλος πάντων θα είναι καλύτερα.

 

didymos

Έχεις λυσσάξει να βρεις άντρα τώρα εσύ γιατί φαίνεται πως έλυσες κάποια βασικά, πρακτικά θέματα που σε απασχολούσαν τους προηγούμενους μήνες. Εδώ ο χάρτης σου φανερώνει πως θα ξεκινήσεις να βγεις με κάποιον αλλά θα καταλήξεις να ερωτευτείς κάποιον άλλον και ίσως και κάποιον άλλον. Που εδώ που τα λέμε αυτή είναι η ιστορία της ζωής σου. Σε μάθαμε πια. Υπάρχει περίπτωση να σε πιέσουν οικογενειακοί ή επαγγελματικοί παράγοντες μέσα στην εβδομάδα αλλά εσύ ζεις στην απόλυτη χαλαρότητα οπότε άσε τους να λένε μέχρι να βαρεθούν. Αυτό δεν ξέρω πόσο θα κρατήσει αλλά στο μεταξύ εσύ θα γνωρίσεις κάποιον προς το τέλος της εβδομάδας και δεν ξέρω τι θα γίνει μετά μπορεί να κάνεις και σεξ αλλά, δεν το νομίζω. Το Σαββατοκύριακο καλό.

 

karkinos

Καρκίνε εδώ τα άστρα λένε πως είναι ανάγκη να ξαναξεκινήσεις γυμναστήριο από την αρχή κιόλας της εβδομάδας. Αυτό σε πρώτη φάση. Αυτές τις μέρες θα έχεις ένα προαίσθημα ή ένα πιο ενισχυμένο ένστικτο για τα πράγματα που συμβαίνουν γύρω σου και αυτό δεν ξέρω τι σημαίνει αλλά καλό ακούγεται. Βέβαια πάντα είχες ένστικτο αλλά ήταν συνήθως λάθος. Ε αυτή την εβδομάδα μπορεί να σε οδηγήσει και σε σωστά μονοπάτια. Εντάξει έλεγξε πρώτα τα συναισθήματά σου, μην κανεις σπασμωδικές κινήσεις που θα μετανιώσεις μετά, αν και ποτέ δεν μετάνιωσες οπότε τι τα συζητάμε; Προς το τέλος της εβδομάδας λέει εκεί πάνω πως θα συλλάβεις ένα όραμα που δεν ξέρω τι είναι, αλλά το φαντάζομαι εντυπωσιακό.

 

leon

Τη Δευτέρα είσαι στην τσίτα για λόγους που δεν γνωρίζω αλλά πιστεύω πως θα σου περάσει οπότε θα ασχοληθώ παραπάνω γιατί έχω κι εγώ κάποια νεύρα. Εντάξει από Τρίτη γλυκαίνεις και αποκτάς μία διάθεση να βοηθήσεις και να ασχοληθείς με τον εαυτό σου και τους άλλους για τυχόν ανάγκες που έχουν και αυτό πάντα είναι ένα από τα καλά σου χαρακτηριστικά, που αγαπούσα γιατί όταν έχεις νεύρα πραγματικά δεν παλευεσαι αδερφάκι μου. Εντάξει μεσοβδόμαδα θα περάσεις ωραίες στιγμές με ανθρώπους που αγαπάς, και μπορεί να σε βοηθήσουν και σε κάτι. Να πούμε βεβαια πως το Σαββατοκύριακο θα πρέπει λίγο να προσέξεις γιατί θα σου έρθει μία ευκαιρία που δεν ξέρουμε αν είναι καλή η φούσκα οπότε θα πρέπει να είσαι λίγο υποψιασμένος. Την επόμενη εβδομάδα θα δεις.

 

parthenos

Η εβδομάδα σου μπαίνει με νεύρα εσένα γιατί έχεις πολλές υποχρεώσεις που διεκπεραιώνεις με το ζόρι και δε γουστάρεις καθόλου οπότε όπως είναι λογικό την πληρώνουν οι οικείοι σου κι από κει και πέρα δεν θα πω κάτι άλλο, να τα βγάλεις πέρα μόνος σου. Όλα όμως φτιάχνουν από Τετάρτη ή Πέμπτη αν και πάλι κάτι θα νομίζεις πως σου χαλάει το ζεν κάτι που δεν μπορείς να αποφύγεις γιατί είσαι ψυχωσικός και αυτό εξηγεί όλη σου τη ύπαρξη. Το Σαββατοκύριακο θα είναι καλό. Να βγεις λιγάκι, να πιεις και προτείνω να μην πάρεις αμάξι μπας και πιεις λίγο παραπάνω και δείχνεις έτσι λίγο πιο συμπαθητικός. Αυτά. Μην νευριάζεις με το παραμικρό.

 

zygos

Ζυγουδάκια μου καλά. Κάτι καινούριο θα βρείτε από την αρχή της εβδομάδας και δεν εννοώ κάτι απαραίτητα ερωτικό. Ό,τι και να είναι αφεθείτε στο ένστικτο σας και όλα θα πάνε καλά. Εντάξει μπορεί αυτή η πρόβλεψη να μην ήταν πολύ συγκεκριμένη αλλά νομίζω ούτε η εβδομάδα σας θα είναι γιατί κάτι θα σας φταίει μεσοβδόμαδα. Μπορεί να θεωρείτε πως έχετε φτάσει στα όριά σας και δεν πάει άλλο αλλά μπορεί απλά να έχετε μπλοκάρει οπότε μην βγάζετε συμπεράσματα και απομακρυνθείτε όσο σας παίρνει και σκεφτείτε πιο ψύχραιμα. Αγάπη να υπάρχει και όλα τα άλλα τα βρίσκουμε. Το Σαββατοκύριακο νομίζω θα έχετε βρει μία κάποια λύση και θα κυλήσει χαλαρά. Αν έχετε κάποια εκκρεμότητα για το Σαββατοκύριακο αφήστε την για αργότερα δεν χάθηκε και ο κόσμος.

 

skorpios

Σκορπιέ μιλάμε για την πιο ωραία εβδομάδα του Φεβρουαρίου. Όσον αφορά σπουδές και επαγγελματικά, εδώ τα άστρα λένε πως θα λάμψεις. Όπως πάντα άλλωστε. Διατηρείς το φάμπιουλουσνες του περασμένου εξαμήνου και η εβδομάδα κλείνει με μία απίστευτη αισιοδοξία. Εντάξει μπορεί προς τη μέση της εβδομάδας να ακούσεις καμιά κωλίλα από το οικογενειακό σου περιβάλλον που στην αρχή θα σε πειράξει και θα νευριάσεις γιατί είσαι σκορπιός αλλά είσαι πανέξυπνος και υπέρλαμπρος, οπότε μπορείς να γυρίσεις όλη αυτή την σκατίλα προς όφελός σου. Δεν καταλαβαίνω ακριβώς την πρόβλεψη που έγραψα αλλά θα μάθουμε πολύ σύντομα τι θα συμβεί. Μπορεί να λέω και αηδίες αλλά έτσι λένε εδώ τα αστέρια σου. Σε κάθε περίπτωση όμως θα είναι μία υπέροχη εβδομάδα.

 

toxotis

Η εβδομάδα αρχίσει εξαιρετικά. Έχεις απίστευτη ενέργεια και βάζεις σε εφαρμογή κάποια νιου γιαρ ρεζολούσιονς έστω και ενάμισι μήνα μετά, είναι στο χέρι σου να κρατηθεί αμείωτη αυτή η διάθεση αρκεί να ασχοληθείς περισσότερο με πράγματα που σου αρέσουν μες στη μέση της εβδομάδας για να μην νιώθεις πως οι μέρες απλά περνάνε και σου μένει ακόμα αυτή η κωλίλα του περασμένου μήνα που ήταν ίσως από τους χειρότερους του 2016 αν εξαιρέσεις τα ερωτικά που πάνε τέλεια. Είναι καλή εβδομάδα να ξεκινήσεις κάτι δημιουργικό και να μιλήσεις με ανθρώπους για τα σχέδιά σου. Εντάξει μπορείς βεβαια να κόψεις τα περιττά έξοδα. Γιατί μπορεί να χρειαστεί να κάνεις και κανένα ταξίδι και είναι κρίμα να πας σαν τη φτωχομπινεδιάρα.

 

aigokeros

Αυτή η εβδομάδα, τα αστέρια λένε, πως θέλει λίγη προσοχή. Αν έχεις βέβαια προγραμματίσει άριστα κάθε σου κίνηση ίσως να μην θέλει και τόση προσοχή αν μην είμαστε και υπερβολικοί. Είμαι σίγουρη πως έχεις προγραμματίσει ακόμα και ποτε θα πας για κατούρημα οπότε τι συζητάμε τόση ώρα; Αυτή η εβδομάδα είναι ιδανική για να τελειώσετε οριστικά κάποιες δουλειές ή κάποια πρότζεκτ ξέρωγω τέτοια. Και αυτό έρχεται σε πολύ καλή στιγμή γιατί το Σαββατοκύριακο, αιγόκεροί μου, θα σας έρθουν από μόνα τους σχέδια για το κοντινό ή μακρινό μέλλον οπότε θα έχετε ηρεμίσει και θα είστε ελεύθεροι να ξεκινήσετε ό,τι θέλετε. Εξαιρετική εβδομάδα αν και στην αρχή έχει λίγο τρέξιμο.

 

ydroxoos

Μεγάλες αλλαγές σας περιμένουν εσάς από την αρχή κιόλας της εβδομάδας. Οπότε υπάρχει μία μικρή ελπίδα να ξεπεράσετε το μίζερο και ανούσιο της ύπαρξη σας. Μπορεί να αλλάξετε τρόπο που αντιμετωπίζετε κάποια σημαντικά για τη ζωή σας πράγματα αν και δεν το πιστεύω. Απλά λέω τι λένε τα άστρα και όπως είναι γνωστό ή άποψη μου θα είναι πάντα πιο ισχυρή από κάθε ουράνιο σώμα. Προσπαθήστε να είστε ευπροσάρμοστοι σε νέες καταστάσεις που μπορεί να ήρθαν στο δρόμο σας για καλό αλλά λόγω της μαυρίλας σας να απορρίπτετε. Εδώ επίσης τα αστέρι λένε να προσέξετε τα έξοδα σας το Σαββατοκύριακο αλλά εγώ ξέρω πως είστε γερο-λαδάδες οπότε δεν έχει νόημα μία τέτοια αστρική συμβουλή.

 

ixtheis

Τα έλεγα εγώ αλλά ποιος με άκουγε; Αλλά όπως έστρωσες θα κοιμηθείς ιχθύ μου. Θα κάτσεις τώρα να τα φας. Σε γενικές γραμμές όμως η εβδομάδα αυτή θα είναι καλύτερη από την προηγούμενη που ήταν καλύτερη από την προπροηγούμενη. Και για να μην είμαι μαλακισμένη θα σας πω πως Πάρολαυτά θα είναι μια καλή έβδομαδα αρκεί να έχετε τα μάτια και τα αυτιά σας ανοιχτά και να είστε έστω και ελάχιστα συγκεντρωμένοι πράγμα λίγο δύσκολο γιατί δεν το επιτρέπει και η προβληματική εγκεφαλική σας λειτουργία. Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να σας πω πως το Σαββατοκύριακο δεν θα έχει καμία σχέση με την υπόλοιπη εβδομάδα. Θα είναι ξεκούραστο και θα σας δώσει ενέργεια. Δώστε βάση λοιπόν στο τέλος της εβδομάδας να χαλαρώσετε γιατί έτσι.




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!