Let’s Dance! Again!

06/02/2016

Το 10% συνεχίζει τις βραδιές με μαθήματα λάτιν χορών για γκέι άντρες και γυναίκες (και bi και queer και whatever).

Οι βραδιές χορού που ξεκινήσαμε την άνοιξη του 2015 ήταν τόσο πετυχημένες, που δεν χωρούσαμε όλοι και όλες και γι’ αυτό έχουμε πολλαπλασιαστεί σε δύο τμήματα. Μπορείτε να έρθετε σε όποιο από τα δύο σας βολεύει από άποψη ώρας, αλλά το 9-11μμ έχει περισσότερο χώρο.

Ελάτε να μάθουμε salsa, cha cha cha, merengue, rumba, reggaeton κτλ και να χορέψουμε αγκαλιά. Δεν χρειάζεται να έχετε καμία πείρα!

Στόχος μας είναι να χορέψουμε, να γνωριστούμε και να παίξουμε σ’ ένα φιλικό περιβάλλον, χωρίς το στήσιμο που υπάρχει στα μπαρ. Μετά τον χορό, βγαίνουμε για να τσιμπήσουμε ή να πιούμε κάτι.

Το Let’s Dance γίνεται κάθε Δευτέρα 7-9μμ και 9-11μμ. Τα δύο τμήματα είναι ακριβώς τα ίδια, απλώς τα χωρίσαμε για να χωράμε όλοι/ες.

Δεν χρειάζεται να έχετε έρθει στα προηγούμενα!

Τα μαθήματα έχουν ξεκινήσει από τον Σεπτέμβριο 2015 και συνεχίζονται κάθε Δευτέρα.

Υπάρχει ένα συμβολικό κόστος συμμετοχής 3 ευρώ, για να καλύπτονται τα έξοδα της αίθουσας και του δασκάλου μας.

Λίγη ιστορία

Τα μαθήματα λάτιν χορών για γκέι γυναίκες και άντρες πρωτοξεκίνησαν από το 10% το 2004 ως Sunday Salsa Fever και συνεχίστηκαν ως το 2007 υπό την ομπρέλα της ΟΛΚΕ.

Το Let’s Dance! γίνεται κάθε Δευτέρα 7-9μμ και 9-11μμ στη διεύθυνση Αγάθωνος 6 & Βύσσης, 1ος όροφος, πολύ κοντά στο Μετρό Μοναστηράκι. Να είστε στην ώρα σας!

Για πληροφορίες και επικοινωνία: [email protected] , 6932 639 907

 

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!