7 Φεβρουαρίου: ΛΟΑΤ εκδρομή στου Φιλοπάππου

06/02/2016

Η επόμενη εκδρομή του 10% θα γίνει στις 7 Φεβρουαρίου στον Λόφο Φιλοπάππου και στην Αρχαία Αγορά. Ξεκινάμε στις 14:00 το μεσημέρι.

Σημείο συνάντησης: Μοναστηράκι έξω από τον Σταθμό.

Θα επωφεληθούμε από την μέρα ελεύθερης εισόδου σε αρχαιολογικούς χώρους και έτσι θα κάνουμε τον περίπατό μας στην Αρχαία Αγορά, τον λόφο Φιλοπάππου και το Νεκροταφείο του Κεραμεικού.
Βρείτε μας στην σελίδα στο Facebook
Η ομάδα εκδρομών του 10% ξεκίνησε το 2004 και συνέχισε από την άνοιξη του 2005 μέχρι το 2009 ως Αθηνά Ολκεία. Δραστηριοποιήθηκε ξανά το 2011 ως το 2014, οργανώνοντας κοντινές εκδρομές σε Καισαριανή, Φιλοπάππου, Πάρνηθα, αλλά και μακριά σε Πήλιο, ορεινή Αχαΐα, Ναύπλιο, Χαλκίδα κτλ. δίνοντας την ευκαιρία σε γκέι ανθρώπους να γνωριστούν, να κάνουν φίλους σε άλλα πλαίσια και να διασκεδάσουν παρέα.
Για πληροφορίες και επικοινωνία: [email protected]6932 639 907
 

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!