BananaBoys: το επόμενο πάρτι που θα αλλάξει τη διάθεση σου 13/02/16

01/02/2016

Όταν ένα φρούτο γίνεται ομάδα και μετά πάρτι, όλα μπορείς να τα περιμένεις! Την παραμονή της γιορτής των ερωτευμένων (Αγίου Βαλεντίνου), αν είσαι μόνη/ μόνος και θες να χορέψεις και να ιδρώσεις ή γιατί όχι και να γνωρίσεις αυτόν τον ένα / αυτή τη μία τότε έχουμε τη λύση!

Στις 13 Φεβρουαρίου 2016, είναι Σάββατο έτσι κι αλλιώς θα έβγαινες ε; Σκέψου απλά αυτό: Χτυπάει η πόρτα. Ανοίγεις. Δυο τύποι με μάσκα, κρατώντας μπανάνες και από πάνω τους αιωρείται μια ντισκομπάλα. Ακούγεται μουσική, δυνατά. Ανεβαστική, χορευτική μουσική. «Είμαστε αυτό που ψάχνεις» σου λένε. Εσύ; Τους κλείνεις την πόρτα στα μούτρα. Φοβάσαι αλλά γουστάρεις. Σε γαργαλάει να μάθεις περισσότερα. Ξαν’ανοίγεις και βρίσκεις ένα σημείωμα: «Θα είμαστε στο BOOZE. Φόρα τη μάσκα κι έλα. Θα σε περιμένουμε. Είμαστε αυτό που ψάχνεις για απόψε. Ανέβα τις σκάλες και μπες στο πάρτι. Για όλους υπάρχει μια μπανάνα.».

Ότι κλισέ φαντάστικες για αυτή τη γιορτή ξέχνα το, με τους BananaBoys αυτά δεν ισχύουν, το πάρτι τους SecretValentines Party – Prepare your masks στο Booze Upstairs (Κολοκοτρώνη 57, 10560) στις 13/02/16 μετά τις 23:00 θα είναι ότι πιο happy έζησες έως τώρα. Μαζί τους το Checkpoint και το antivirus σε ρόλο χορηγού επικοινωνίας.

VALNTINES BANANA

Νίκος Σοφιανός

Πάντα προσπαθώ για το καλύτερο.




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!