Τα ζώδια της εβδομάδας (18-24/01)

Zodia avmag

krios

Κοιτάχτε αυτή η εβδομάδα είναι λίγο απαιτητική πολλοί θα περιμένουν πράγματα και αποτελέσματα από εσάς οπότε θα πρέπει να δουλέψετε αρκετά σκληρά. Μη βαριέστε γιατί δεν είναι σωστό. Εντάξει μπορεί κάπου στα μέσα της εβδομάδας λίγο να βαρεθείτε, πράγμα πολύ λογικό, αλλά προτείνω να έχετε υπομονή και να απαλλαγείτε από οποιοδήποτε άγχος γιατί αλλιώς δεν θα είστε δημιουργικοί και μπορεί αντί για κάποιο καλό αποτέλεσμα να παρουσιάσετε κάποιον πυρετό και άλλα τέτοια ψυχοσωματικά που δεν καταλαβαίνω και πολύ. Το σαββατοκύριακο, πάνε δεν πάνε καλά τα πράγματα μέσα στην εβδομάδα, θα έχετε την ευκαιρία να ασχοληθείτε λίγο περισσότερο με τον εαυτό σας και τέτοια.

 

tauros

Αυτή η εβδομάδα περιλαμβάνει φίλους, τσάι και συμπάθεια, οπότε να περιμένετε θα αφιερώσετε αρκετό χρόνο στο φιλικό σας περιβάλλον και μπορεί να ακούσετε και κανέναν πόνο παραπάνω αλλά κι αυτό είναι στο πρόγραμμα αν και βαριέστε αφόρητα όλο αυτό το μπίρι μπίρι. Από κει και πέρα προσέξτε μην κάνετε περιττά έξοδα ή μην δώσετε λεφτά για κάτι που μπορείτε να βρείτε φθηνότερα κάπου αλλού απλά και μόνο επειδή το βιάζεστε τάχα μου. Προς το τέλος της εβδομάδας κοιτάχτε μην πείτε καμιά χοντράδα σε κάποιον που δεν φταίει σε τίποτα γιατί θα επιβαρύνετε το κάρμα σας ας πούμε και μετά θα έχετε τρεχάματα. Εγώ δεν παίζω με αυτά. Σαββατοκύριακο καλά. Γενικά ωραία εβδομάδα με αγάπη φίλους και τέτοια.

 

didymos

Εσάς η εβδομάδα ξεκινάει με εσάς να προσπαθείτε να λύσετε κάποιο πρόβληματα που έχει κάποιος συνεργάτης σας αλλά σας λέω από τώρα πως δεν μπορείτε να κάνετε κάτι οπότε ασχοληθείτε με άλλα πράγματα και κυρίως τη δουλειά σας και άλλα χαρουμενα πράγματα αν και ξέρω πως ψωφάτε για κουτσομπολίκι. Πέμπτη-Παρασκευή να έχετε τα αυτιά σας ανοιχτά γιατί θα ακούσετε αρκετές καλές συμβουλές και ίσως προτάσεις που θα καθορίσουν την πορεία σας για τουλάχιστον ένα μηνα ακόμα. Παρασκευή βράδυ μπορείτε αν θέλετε να βγείτε κάποιο ραντεβού που πιθανότατα να είναι αποτυχία αλλά αν επιλέξετε να βρεθείτε με κάποιον από τα παλιά θα περάσετε υπέροχα και ίσως φύγετε από τη συνάντηση με μελανιές, γρατζουνιές και τέτοια πρωτόγονα.

 

karkinos

Ενέργεια πολλή έχεις αυτή την εβδομάδα εσύ οπότε αν θες να ξεκινήσεις ή να συνεχισεις το γυμναστήριο μπορείς άνετα γιατί κάπου πρέπει να τη διοχετεύσεις και ένα κρίμα να την διοχετευσεις μόνο στη δουλειά σου γιατί έρχεται καλοκαίρι και πρέπει να βγεις στις παραλίες με φέτες και η αδερφή ποτέ δεν συγχώρεσε την κοιλιά ειλικρινά. Ξέρεις κάτι; Πολύ καλή εβδομάδα αυτή. Θα γκομενίσεις καρκίνε από Τετάρτη κι έπειτα και την Παρασκευή θα γκομενίσεις ακόμα περισσότερο και ίσως κάνεις και κανονικό σεξ. Το σαββατοκύριακο τα άστρα λένε πως θα παρτάρεις άγρια αλλά δεν ξέρεις πως παρτάρουν οι άνθρωποι οπότε καλό θα ήταν να ψάξεις τι γίνεται στη πόλη σου και πας σε κανένα πάρτυ της προκοπής. Ρώτα και τους φίλους σου.

 

leon

Λοιπόν λιοντάρι η εβδομάδα ξεκινάει με εσένα να βρίσκεσαι σε φάση έρευνας με σκοπό να δεις πως θα συνεχίσεις την πορεία σου προς την ευτυχία και την προσωπική ολοκληρωση. Ωράια διαδικασία και εφόσον αυτή την περιοδο είσαι αρκετά ήρεμος (αρκεί να το παρεις χαμπάρι) μπορείς άνετα να κάνεις όνειρα και να είσαι δημιουργικός γιατί την επόμενη περίοδο θα πιάνεις σκατά και θα τα κάνεις χρυσάφι και ξέρωγωτέτοια… Επίσης αυτή την εβδομάδα μπορεί να γνωρίσεις και κανέναν ο οποίος μπορεί να αλλάξει λίγο την κοσμοθεωρία σου και να έρθεις στον καφέ με τεντέξ διάθεση. Τρομακτικό αν με ρωτάς αλλά όταν θα κάτσει μέσα σου αυτό, θα είναι πολύ καλό για σένα. Ωραία εβδομάδα.

 

parthenos

Κοίταξε Παρθένε, κανείς δεν είναι τέλειος και προφανώς ουτε εσύ είσαι τέλειος αν και μέσα σου βαθιά πιστεύεις πως είσαι και γαμώ. Χαλάρωσε δεν μπορεί να προσπαθείς συνέχεια να μας δείξεις πόσο τέλειος είσαι. Δεν θα σε φάει κανείς. Βγάλε αυτή την εβδομάδα τις αδυναμίες σου προς τα έξω μπας και γίνεις λίγο πιο συμπαθής στον κύκλο σου. Θα σου προσδώσει έτσι μία πιο ανθρώπινη αύρα. Από κει και πέρα είναι καλή εβδομάδα να αφιερώσεις λίγο χρόνο στον εαυτό σου και να κάνεις πράγματα που σου αρέσουν. Να απολαυσεις λίγο την μοναξιά σου ρε παιδί μου. Μπορείς να πάς ένα ταξιδάκι το σαββατοκύριακο μόνος, έτσι γιόλο. Μπορείς αν θες να κάτσεις μέσα και να βλέπεις ντοκιμαντέρ για άλλους πολιτισμούς τα άστρα λένε πως θα σου κάνει καλό.

 

zygos

Αυτή την εβδομάδα εσύ θα είσαι πολύ απασχολημένος και το λέω για καλό. Όχι εγώ δηλαδή, τα άστρα. Εντάξει μπορεί τα πράγματα να μην κινούνται όσο γρήγορα θα ήθελες αλλά πότε κινούνταν έτσι; Πέμπτη-Παρασκευή θα έχεις μία διάθεση να ασχοληθείς λίγο με τον συντροφό σου και να δεις πράγματα για αυτόν ή κάποιες ποιότητές του που δεν ήξερες και δεν είχες ανακαλύψει αν και ήταν μπροστά στα μάτια σου. Ισως έτσι τον εκτιμήσεις ακόμα περισσότερο. Βέβαια αν δεν έχεις σύντροφο δεν έχω πρόβλεψη γιατί τα άστρα δεν μπορούν μια ζωή να ασχολούνται μόνο με τα μπακούρια και οι μαντρωμένοι θέλουν συντήρηση. Το σαββατοκύριακο καλά.

 

 

skorpios

Έλα εντάξει είναι μία αρκετά δημιουργική και γρήγορη εβδομάδα με την έννοια πως μέχρι την παρασκευή το μεσημέρι δεν θα προλάβεις να πάρεις ανάσα. Βέβαια εκεί πάνω λέει πως έχεις μία καλλιτεχνική διάθεση αυτές τις μέρες οπότε αν κάνεις καλλιτεχνική δουλειά ακόμα καλύτερα. Αν δεν κάνεις μία τέτοια απλά θα είσαι καλλιτέχνης στο έίδος σου ξερωγώ. Εδώ λέει πως μπορεί να υπάρξει ένταση με κάποιον φίλο/η αλλά αυτά είναι μες στο πρόγραμμα και το καλό είναι πως δεν τσακώνεσαι εύκολα οπότε θα το ξεπεράσετε και εύκολα γιατί είσαι και αγαπησιάρης ασπούμε. Ε καλά για το σαββατοκύριακο δεν το συζητώ, όλα τέλεια γιατί εδώ λέει πως θα περάσεις χρόνο με αγαπημένα σου πρόσωπα και μπορεί να οργανώσεις και κάποιο ταξίδι. Μην πιεις πολύ όμως, αλλιώς κάτσε μέσα να δεις σειρές. αγάπη μόνο.

 

toxotis

Αυτή η εβδομάδα ξεκινάει λίγο αργά αλλά δεν σε ενοχλεί και τόσο γιατί τελικά θα προλάβεις να κάνεις τά πάντα. Δεν είναι κακό. Από Τετάρτη κι έπειτα η δημιουργικότητα και η παραγωγικότητά σου φτάνουν στο μάξιμουμ για αυτή την εβδομάδα τουλάχιστον πράγμα που σε κάνει πολύ χαρούμενο γιατί μπορείς να αποδείξεις πως είσαι φάμπιουλας τελικά. Επαγγελματικά δεν έχω ιδέα τι θα γίνει μιας και είναι όλα ακόμα μετέορα αλλά το σίγουρο είναι πως πρέπει να δουλέψεις σκληρά βλέπεις δε βλέπεις φως στην άκρη του τούνελ γιατί νομίζω πως τελικά θα δεις. Αλλά και να μη δεις. Χέστηκες αγάπη μου γιατί το σαββατοκύριακο θα περάσεις όμορφα απλά μην πανηγυρίσεις ακόμα γιατί έρχονται δύο εβδομάδες εξίσου έντονες. Αυτά

 

aigokeros

Κοιτάξτε τώρα τι γίνεται με εσάς. Δεν έχω βγάλει άκρη με τα άστρα σας αλλά λένε πως καλό θα ήτανε να αλλάξετε κούρεμα ή να δοκιμασετε κάποιο άλλο μακιγιαζ γιατί αυτό μάλλον θα σας βοηθήσει κατα κάποιον τρόπο. Απο κει και πέρα ειλικρινά δεν καταλαβαινω. Βέβαια κάτι βλέπω σχετικά με επικοινωνία και επαγγελματικά θέματα. Έχετε κάποια παρουσίαση τώρα κοντά; Δίνετε τίποτα εξετάσεις; Θέλετε να κάνετε κάποιες επαγγελματικές προτάσεις; Τέλος πάντων το θέμα είναι πως αν αλλάξετε κούρεμα θα τα πετύχετε όλα και επαγγελματικά και προσωπικά. Την άλλη εβδομάδα θα κάνω ένα ριμπούτ στο χάρτη σας γιατί δεν είναι πράμα αυτό. Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο μπερδεμα.

 

 

ydroxoos

Υδροχόε, εδώ στον χάρτη σας βλέπω πως μπορεί να έχεις κάποια θέματα με τη σχέση σου ή τον άνθρωπό σου ή τέλος πάντων κάποιον, πράγμα περίεργο γιατί δεν σε έχει πλησιάσει άνθρωπος εδώ και αρκετούς μήνες και μου κάνει έκπληξη αυτό που βλέπω. Σε κάθε περίπτωση κάποια ένταση βλέπω που όσο να πεις μέσα σε όλη τη μιζέρια της ύπαρξή σου ή που δεν θα σου κάνει καμία διαφορά ή που μάλλον θα έιναι για καλό τελικά γιατί μπορεί να ξεσηκώσει τον στάσιμο από χρόνια εγκέφαλό σου. Δεν βάζω κόμματα. Προς το τέλος της εβδομάδας βέβαια μπορεί να θελήσετε να βρεθείτε με τους φίλους σας και αυτό είναι καλό για εσάς και κακό γι αυτούς αλλά δεν είναι καλό να προσπαθήσετε γιατί υπάρχει αγάπη στον κόσμο ακόμα και για εσάς, τις καταβόθρες θετικής ενέργειας.

 

ixtheis

Αυτή την εβδομάδα γίνονατι πράγματα πρωτόγνωρα για εσάς αλλά μέσα στην χαζομάρα σας είστε δυνατοί οπότε θα επιβιώσετε πάρα πολύ ευκολα. Ξέρετε πως να βγαίνετε κερδισμένοι από σχεδόν όλες τις δύσκολες καταστάσεις μέχρι στιγμής. Αυτή η εβδομάδα δεν αποτελει εξαίρεση αρκεί να χωθείτε όπως τα σκουλήκια και να διεκδικήσετε ό,τι θέλετε γιατί με ένα περίεργο τρόπο θα το καταφέρετε. Από κει και πέρα η Τετάρτη είναι λίγο ζόρικη μέρα γιατί κάποιος μπορεί να σας στεναχωρήσει αλλά μην το παρετε της μετρητής γιατί χεστήκατε στο κάτω κάτω. Το σαββατοκύριακο αν μπορείτε περάστε χρόνο με τους αγαπημένους σας και τέτοια. Είναι μία καλή ευκαιρία να κοιτάξετε μηπως κάνετε κάποια επαγγελματική αρπαχτή.




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!