Η συνάντηση της Ellen Page με ένα αστυνομικό που “περήφανα” σκοτώνει gay

13/01/2016

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο με την Ellen Page, η οποία έρχεται αντιμέτωπη με ένα αστυνομικό από τη Βραζιλία, ο οποίος “καμαρώνει” ότι έχει σκοτώσει gay άντρες.

Αφορμή για τη συνάντηση αυτή στάθηκε η νέα σειρά του Vice, με τίτλο Gaycation.

“Για μένα, είναι χειρότεροι και από ζώα… Πιστεύω ότι κάθε χοιροστάσιο θέλει μια εξακαθάριση. Αν τους δω μπροστά μου θα τους κανονίσω”, φαίνεται να δηλώνει στην κάμερα ο αστυνομικός, με τη διάσημη ηθοποίο να ρωτά για το αν είναι ασφαλής πριν του αποκαλύψει ότι ίδια είναι λεσβία. Μαζί της έχει τον καλύτερό της φίλο Daniel.

 “Είμαστε gay. Aναρωτιέμαι αν πιστεύεις ότι είναι καλύτερο για τον κόσμο ότι πρέπει να πεθάνουμε”.

Δείτεο τρέιλερ της σειράς (η Ellen Page από το 6:22 και μετά).

https://youtu.be/4pCNJKGhQXM

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




Δες και αυτό!