Μια βόλτα στο μετρό του Λονδίνου χωρίς παντελόνια

08/01/2018

Αναρωτήθηκες ποτέ πως είναι να περιτριγυρίζεσαι από ημίγυμνους ανθρώπους; Ονειρεύτηκες ποτέ να είσαι στο μετρό και όλοι τριγύρω σου να είναι μόνο με τα εσώρουχα; Όχι, δεν είσαι περίεργος, αν το σκέφτηκες ήδη. Διότι δεν είσαι μόνος, Την ιδέα αυτή την είχαν πολλοί άλλοι, εκτός από εσένα. Και αποφάσισαν να την κάνουν πραγματικότητα.

Το No Pants Subway Ride ξεκίνησε το 2001 σαν ιδέα στην Νέα Υόρκη από τους Improve Everywhere, οι οποίοι αυτοπροσδιορίζονται ως ένα κωμικό σχήμα και έχουν ως σλόγκαν το “We Cause Scenes”. Κοινώς, γουστάρουν να κάνουν σκηνές και να προκαλούν. Το No Pants Subway Ride είναι ένα ετήσιο γεγονός όπου οι άνθρωποι μπαίνουν στο μετρό χωρίς παντελόνι (ή φούστα). Το 2006 μόλις 150 άτομα πήραν μέρος στη Νέα Υόρκη και συνελήφθησαν πολύ γρήγορα. Σήμερα, έχει αποκτήσει τόση δημοτικότητα και τόσους υποστηρικτές, που εξαπλώθηκε ταχύτατα σε όλο τον κόσμο. Τουλάχιστον, στις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες. Ας ελπίσουμε ότι κάποια στιγμή θα δούμε και στην Ελλάδα τολμηρούς που δε θα διστάσουν να κατεβάσουν τα παντελόνια στο μετρό.

Φέτος, στο Λονδίνο, το event τιμήθηκε δεόντως από τους καθημερινούς commuters. Δείτε τι εκτυλίχθηκε λίγα μέτρα κάτω από τη γη στην παγωμένη βρετανική πρωτεύουσα. Το κρύο δεν πτόησε, ούτε εμπόδισε καθόλου τα βρετανικά αγόρια να μείνουν μόνο με τα σωβρακάκια.

Μια ημέρα χωρίς παντελόνι στο μετρό της Νέας Υόρκης

 

 

Spyros Katopodis

"Τον λένε Σπύρο. Είναι σχεδόν 30. Δε θέλει να το παραδεχτεί, αν και γκριζάρουν τα μαλλιά του. Κριός με ωροσκόπο Καρκίνο. Πιστός ονειροπόλος. Έχει σπουδάσει Μηχανικός Η/Υ στην Πάτρα και μετά έκανε MBΑ γιατί το γούσταρε. Τώρα περνάει το χρόνο του μεταξύ Λονδίνου και Αθήνας. Στο Λονδίνο δουλεύει. Την Αθήνα την αγαπάει. Τα καλοκαίρια θα τον βρεις στο Μεγανήσι και στην Κέρκυρα. Αγαπάει να κάνει εκπλήξεις στους άλλους και να γράφει ιστορίες ανθρώπως που του εξάπτουν την περιέργεια. Λατρεύει το μπέικον και το περγαμόντο. Παλιά νόμιζε ότι τα ξέρει όλα. Τώρα ξέρει ότι δε θέλει να τα μάθει όλα. Χαμογελά συνέχεια και σε κοιτάει στα μάτια! Αυτός είμαι εγώ".

Σχόλια και παρατηρήσεις ευπρόσδεκτα στο [email protected]




Δες και αυτό!