Πάνος Καμμένος: “Η Εκκλησία δεν είναι ακραία ούτε ομοφοβική”

07/01/2016
EUROKINISSI

Τον Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ υποστήριξε ο Πάνος Καμμένος.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στον Αlpha989 είπε πως «αδικείται ο κ. Σεραφείμ. Η δική του φωνή μπορεί να είναι πιο σκληρή, πιο δυνατή, πιο ακραία μερικές φορές, όμως εδώ πρόκειται για απόφαση της ιεραρχίας. Οι αποφάσεις της Ιεράς Συνόδου μας δεσμεύουν όλους. Είμαι στο υπουργικό συμβούλιο αλλά είμαι και Έλληνας Ορθόδοξος».

Πρόσθεσε δε πως «η Εκκλησία δεν είναι ακραία ούτε ομοφοβική» και εκτίμησε πως «θα έπρεπε να προηγηθεί διάλογος για το θέμα πριν φτάσει στη Βουλή».

Ο υπουργός εθνικής άμυνας υπογράμμισε μάλιστα την πολύ καλή προσωπική σχέση που έχει ο ίδιος με τον Μητροπολίτη Πειραιώς.

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




Δες και αυτό!