Αυτή η μητέρα θέλει απλά να βοηθήσει τον γιο της να εκπληρώσει το όνειρό του

07/01/2016

Όταν η μητέρα του 8χρονου Ethan, ενός αγοριού από τη Φλόριντα των ΗΠΑ, έμαθε ότι γιος ονειρεύεται να γίνει “drag make-up artist”, αποφάσισε να δράσει. Τον έστειλε σε έναν ειδικό των καλλυντικών “MAC” για να πάρει το πρώτο του μάθημα.

Ο Make-up artist, Joey Kilometer, δεν πίστευε ποτέ ότι το πρώτο του μάθημα θα ήταν με ένα 8χρονο αγόρι που θα ήθελε να μάθει τα μυστικά του “drag βαψίματος”. Αφού λοιπόν βοήθησε τον Ethan να κάνει το πρώτο του make up, ανέβασε μια φωτογραφία στο Facebook, συνοδευόμενη από ένα συγκινητικό μήνυμα.

Στιγμιότυπο 2016-01-07, 3.09.15 μμ

 

“Λίγες βδομάδες πριν πήρα τη διαπίστευσή μου για να κάνω μαθήματα από τη MAC. Σήμερα έκανα το πρώτο. Δεν το είχα προγραμματίσει, αλλά ήρθε ως συμπλήρωση.

Αυτός είναι ο Ethan. Είναι 8 ετών. Ήθελε να μάθει drag makeup. Η μητέρα του είναι τόσο υποστηρικτική και του επιτρέπει να ανακαλύψει το ποιος είναι. Εγώ έκανα τη μια πλευρά του προσώπου του και εκείνος την άλλη.

Τα πήγε υπέροχα. Είναι πραγματικά ταλαντούχος. Και περιμένω να γίνει ένας μεγάλος καλλιτέχνης στη ζωή του. Αλλά ήμουν τόσο συγκινημένος που η μητέρα του είπε ότι του δίνει την αυτοπεποίθηση, ώστε να ανακλύψει τον εαυτό του.

Και πραγματικά αυτό σήμερα ήταν σχεδιασμένο να γίνει. Μου έδειξε ότι ο κόσμος αλλάζει από τότε που ήμουν εγώ στην ηλικία του και ότι υπάρχει επλίδα για τα παιδιά που είναι διαφορετικά. Είτε είναι gay είτε όχι. Αλλά σέβομαι πραγματικά την μητέρα του που του επιτρέπει να είναι ο εαυτός του και να ανακαλύψει το ποιος είναι και το τι θέλει να κάνει στη ζωή του.”

Ο Ethan με τη μητέρα του
Ο Ethan με τη μητέρα του

 

 

 

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




Δες και αυτό!