Ο Tom Daley και ο Dustin Lance Black στο νέο -love- τεύχος του περιοδικού ΟUT

07/01/2016

Είναι χωρίς αμφιβολία ένα από τα πιο διάσημα ζευγάρια του κόσμου και τρεις μήνες μετά την ανακοίνωση του αρραβώνα τους, ο Tom Daley και ο Dustin Lance Black μας δίνουν μια πιο “προσωπική” εικόνα της σχέσης τους, μέσα από το νέο τεύχος του OUT (love issue).

Ο ολυμπιονίκης και ο συγγραφέας πόζαραν μαζί για τις ανάγκες της φωτογράφησης και μοιράστηκαν πολλές λεπτομέρειες για τον μεγάλο τους έρωτα, από τις πρώτες στιγμές μέχρι και την απόφαση του Daley να κάνει coming out.

“Δεν πρόκειται να πω ψέματα. Δεν είχα ιδέα ποιος ήταν ο Dustin Lance Black ή τι έκανε. Απλά θυμάμαι να σκέφτομαι. ‘Ποιος είναι αυτός;’ Φορούσε ένα λευκό μπλουζάκι με μια λεπτή κόκκινη ζακέτα και ένα δερμάτινο μπουφάν από πάνω και πίστευα ότι έμοιαζε με κολυμβητή, γιατί είχε ανοιχτές πλάτες…”.

“Κατά τη διάρκεια του δείπνου, συνέχιζα να τον κοιτάω και αυτός το ίδιο και ήταν κάπως άβολα κάποιες φορές…”, σχολιάζει ο Daley.

Ενώ ο αρραβώνας του ζευγαριού ήρθε 2 χρόνια μετά, ο Τοm εξηγεί γιατί ο γάμος ήταν στα χαρτιά από την αρχή της σχέσης τους.

“Ειλικρινά μιλούσαμε για γάμο από τις πρώτες δύο εβδομάδες που βγαίναμε στο Λ.Α. Αυτό ήταν το περίεργο. Ότι ήρθε στη συζήτηση τόσες πολλές φορές. Πάντα ήξερα ότι θα συμβεί σε κάποιο σημείο.

O Dustin, επίσης, σχολιάζει: “Ήμασταν τόσο απασχολημένοι με όλα αυτά τα σχέδια. Κι οι δύο μας θέλουμε παιδιά. Θέλουμε να χτίσουμε ένα δικό μας σπίτι… Ο γάμος είναι η βάση για όλα αυτά τα μεγάλα σχέδια που έχουμε…”

 

 

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




Δες και αυτό!