Τα ζώδια της εβδομάδας (04-10/01)

krios

Η εβδομάδα Κριέ ξεκινάει σάπια, δεν θα έχεις όρεξη να κάνεις τίποτα, αλλά μη σκας γιατί θα βρεις την ευκαιρία, λιγάκι, να σκεφτείς τι έχεις να κάνεις τις επόμενες εβδομάδες και λίγο να οργανωθείς όσο, τέλος πάντων, είναι δυνατόν μέσα στη σαπίλα που σε έχει κυριεύσει. Από Τετάρτη θα πρέπει να βοηθήσεις, ίσως κάποιον φίλο που, ίσως, σου ζητήσει κάτι σημαντικό και καλό θα ήταν να το κάνεις γιατί έτσι προστάζουν τα άστρα και έχουν λόγο σίγουρο. Η δουλειά θα ξεκινήσει πάλι δυναμικά από Παρασκευή που είναι κάτι πλανήτες εκει χάμω που αυτό, αλλά προσοχή το σαββατοκύριακο γιατί κάποιος θα σας χαλάσει το κέφι κάπου το σαββατοκύριακο, στον επαγγελματικό τομέα, αλλά δεν ξέω τον λόγο. Αλοίμονο.

 

tauros

Έλα μην κρύβεσαι, πέρασες ένα καλό σαββατοκύριακο, μπορεί να μην το καταλάβατε κάποιοι αλλά ήταν πραγματικά καλό. Και εφόσον αποφάσισα πως ήταν καλό η εβδομάδα ξεκινάει με χαρά, ενέργεια και χαλαρότητα, θα έλεγα, έτσι ώστε να ανταπεξέλθετε χωρίς ζόρι στις επαγγελματικές υποχρεώσεις σας και τέτοια. Εντάξει όπως είναι λογικό για εσάς, στα μέσα της εβδομάδας θα βαρεθείτε και θα γκρινιάζετε και θα λέτε πως έχετε πολλή δουλειά αλλά εδώ έρχομαι εγώ για να σας πω πως Παρασκευή και σαββατοκύριακο θα γίνει κάτι ερωτικό που δεν το περιμένατε.Ίσως κάποιος φίλος σας κοιτάζει τον κώλο την ώρα που σκύβετε ξερωγώ, ή σας στέλνει μήνυμα κάποιος από τα παλιά. Αν σας αρέσει το ερωτικό αντικείμενο φασωθείτε ας πούμε.

 

didymos

Τις πρώτες μέρες της εβδομάδας θα είστε δημοφιλείς. Ο κόσμος θα θέλει να μιλήσει μαζί σας και πολύ πιθανό θα είναι πρόθυμος να σας ακούσει παραδόξως, γιατί σε γενικές γραμμές είστε ανυπόφοροι. Εκπέμπετε κάτι που σας κάνει, θα λέγαμε, ακαταμάχητους αλλά το θέμα δεν είναι εκεί. Αυτό το συνηθίζετε πολύ γρήγορα γιατί νιώθετε φάμπιουλους. Απλά μην αρχίσετε να εκτίθεστε στον ξένο κόσμο και λέτε πράγματα από δω κι απο κει γιατί ρόδα είναι και γυρίζει ας πούμε και παίζει να πετάξετε και καμιά κοτσάνα από την πολλή φόρα. Ας είστε λίγο αινιγματικοί και λίγο διπλωματικοί. Ας πούμε, σας λένε “Ταρκόφσκι”, κουνήστε το κεφάλι αινιγματικά ότι τάχα μου ¨ξέρω” και αφήστε τους να συνεχίσουν και αλλάξτε τεχνηέντως θέμα υστερότερα.

 

karkinos

Λοιπόν ακούστε, η εβδομάδα ξεκινάει καλά και όμορφα με αρκετές συναντήσεις με φίλους, ίσως φαγιά και αλκοόλια και γενικά χαλαρά γιατί έχετε αποφασίσε να μην πολύ σκάστε για τη δουλειά τουλάχιστον τις πρώτες μέρες. Απ’ότι βλέπω ούτε τις δεύτερες μέρες θα σκάσετε για τα επαγγελματικά και θα γκομενίσετε και θα περάσετε ωραία ας πούμε. Καλό θα ήταν βέβαια την Πέμπτη να ασχοληθείτε και λίγο με τη δουλειά και τις υποχρεώσεις σας γιατί δεν λέει να τα έχετε μέσα στο σαββατοκύριακο το οποίο προμηνυέται καλό και αρκετά ερωτικό. Επαγγελματικά όπως τα ξέρατε. Τα ερωτικά να κοιτάξετε τώρα τον Ιανουάριο γιατί το λέω εγώ. Το σαββατοκύριακο μπορεί να σας χαλάσει το μάτι της κουζίνας ή καμιά αντίσταση οπότε θα κλείνετε την κουζίνα από τον πίνακα γιατί θα σας πέφτεί το ρελέ. Βλάβες τέλος πάντων το σαββατοκύριακο.

 

leon

Λοιπόν αυτή είναι η εβδομάδα που ξεκινάει με λίγη αναστάτωση γιατί έχεις λίγο άγχος για κάτι καινούριο αλλά τα έχεις όλα προγραμματισμένα από πριν οπότε δεν υπάρχει λόγος να σκας. Τρίτη υπάρχει περίπτωση να σου αναγνωριστεί κάποια δουλειά που έχεις κάνει και να κερδίσεις τον σεβασμό που σου αξίζει στα επαγγελματικά οπότε όλα καλά και κάτσε να απολαυσεις τη δόξα. Σε φτιάχνει εσένανε αυτό. Την Πέμπτη ξέχνα όλη την αναστάτωση γιατί μεχρι το τέλος της εβδομάδας οι πλανήτες λένε πως θα είναι όλα σε μία ισορροπία φίλοι, ερωτικά, επαγγελματικά και δεν θα σου χαλάσει κανείς την ηρεμία. Το σαββατοκύριακο προσπάθησε να μην κοιτάς μόνο τον κώλο σου γιατί θα υπάρξουν αντιδράσεις και αυτά.

 

parthenos

Υπάρχει περίπτωση να χωρίσατε εσείς τις προηγούμενες μέρες και αυτό θα μπορούσε να σας είχε καταβάλει ψυχολογικά αν δεν είσασταν ένα μάτσο άψυχα παλιοσίδερα. Αν δεν χωρίσατε είμαι σίγουρη πως κάτι έχετε βρει για να σας ρίχνει ψυχολογικά. Βέβαια αυτή η εβδομάδα είναι καλή αν και θα έχει νομίζω λίγη παραπάνω δουλειά από το κανονικό που μπορεί να σας οδηγήσει βέβαια σε εξαιρετικά αποτελέσματα στον επαγγελματικό τομέα. Ας αφήσουμε τα ερωτικά για τις επόμενες εβδομάδες που μπαίνει ο αυτός στα τέτοια και όσο να πεις είναι πολύ καλό για το ζώδιό σας. Καλή εβδομάδα, λοιπόν, δημιουργική και αρκετά παραγωγική οπότε κλείνω με τη συμβουλή το σαββατοκύριακο να χαλαρώσετε όση δουλειά και να προκύψει. Αυτά.

 

zygos

Λοιπόν εσένα αυτή η εβδομάδα θα σε πάει τρέχοντας γιατί θα έχεις ένα σωρό δουλειές να κάνεις και εκτός αυτών θα έχεις και πολλούς φίλους (και αν έχεις και ο/η σύντροφός σου) να σε ζητούν να τους βοηθήσεις και να ασχοληθείς μαζί τους. Και μάντεψε, θα αφήσεις, όπως είναι αναμενόμενο, όλες σου τις δουλειές για να δώσεις χρόνο στα αγαπημένα σου πρόσωπα. Και επειδή το κάρμα σου θα είναι σούπερ ενισχυμένο, να περιμένεις Πέμπτη και Παρασκευή να περάσει αξέχαστες στιγμές με τον/την αγαπημένο/η σου, κάτι που το είχες ανάγκη ξερωγωτί. Αν δεν έχεις, θα βρεις. Αυτό είναι το μήνυμα της εβδομάδας. Το σαββατοκύριακο καλό.

 

skorpios

Λοιπόν η εβδομάδα ξεκίνησε δυναμικά. Δεν θα έλεγα πως ήταν γεμάτη ενέργεια γιατί υπάρχει περίπτωση να έπρεπε όντως να αγοράσεις τις βιταμίνες των 30 ευρώ για τη μνήμη και τον εγκέφαλο, αλλά τέλος πάντων με έναν καλό ύπνο (που σου αξίζει) θα αναπληρώσεις τις δυνάμεις σου. Τώρα όμως θα σοβαρέψω γιατί εκτός από θεά είμαι και επιστημόνισσα και πρέπει να σου πω πως τα άστρα λένε, αυτή την εβδομάδα, οτι κάποιος μπορεί να προσπαθήσει να σε τεστάρει και να σε δοκιμάσει αλλά εσύ μη μασάς γιατί είσαι μία πανέξυπνη μπουλντόζα οπότε κλάιν. Γενικά μην εμπιστευεσαι εύκολα συναδέλφους και τέτοια μέχρι την Πέμπτη. Κάνε ότι νομίζεις εσύ καλύτερο και το σαββατοκύριακο όλα φτιάχνουν γιατί χαλαρώνεις λιγάκι και καλό θα ήταν να πας κάπου για ποταρες και παρτάρες. Μόνο αγάπη.

 

toxotisΚαίγεται ο κώλος μας φιλενάδοι μου. Πάρα πολλή δουλειά και πάρα πολλες υποχρεώσεις και έχετε τάξει ένα κάρο πράγματα σε όλον το κόσμο και λογικό είναι να μην τα προλαβαίνετε αλλά μην ανυσηχείτε γιατί τα άστρα είναι στην καλύτερη δυνατή θέση ξερωγώ. Ευννοούνται επαγγελματικές επαφές και αν θέλετε να ζήτησετε καμιά χάρη ζητήστε τη και θα έχετε τη βοήθεια από κει που δεν το περιμένετε. Μέχρι Παρασκευή λοιπόν δουλειά, δουλειά και πάλι δουλειά.Ερωτικά δεν έχετε ανάγκη μια χαρά και δεν βλέπω και τίποτα σπουδαίο εδώ στον χάρτη σας που να πεις θα αλλάξει κάτι. Αγάπη υπάρχει και τέτοια. Δυστυχώς ο Ιανουάριος έτσι θα σας πάει αλλά έχετε το ταλέντο όταν είστε με φίλους και χαλαρώνετε να μην σκεφτεστε οποιαδήποτε κωλίλα σας βασανίζει. Αυτά

 

aigokeros

Λοιπόν μπορεί να έχετε αρκετή δουλειά ακόμα και όπως φαίνεται αυτό θα κρατήσει μέχρι τέλη Ιανουαρίου τουλάχιστον, αλλά αυτή η εβδομάδα είναι η ευκαιρία να κανονίσετε μία απόδραση ως δώρο στον εαυτό σας για τον κόπο που θα κάνετε τόσες εβδομάδες από δω και πέρα. Είναι ευκαιρία γιατί μπορείτε να κλέισετε εισιτήρια σε καλές τιμές γιατί είστε και βαθιά τσιγκούνηδες. Από κει και περα το σαββατοκύριακο βλέπω μόνο να είναι χαλαρό, άντε από Παρασκευή βράδυ ας πούμε, γιατί μέχρι τότε θες η σκληρή δουλεια(;) θες που πρέπει την Πέμπτη να πάρετε μία σημαντική επαγγελματική απόφαση(;) θες που νοιώθετε απίστευτα αντισεξουαλικοί (;) η εβδομάδα θα σας πάει λίγο τρέχοντας. Αλλά στο κάτω κάτω μη σκάτε γιατί κι εγώ μπορεί να λέω αηδίες και να με έχουν μπερδέψει οι 7 καφέδες που έχω πιει από το πρωί γιατί τρέχω σα τη λωλή.

 

ydroxoos

Το τελευταίο πράγμα που ήθελα για σήμερα ήταν ασχοληθώ με το ζώδιό σας και πως θα σπείρετε τη μιζέρια σας και αυτή την εβδομάδα για να φέρετε τη σκοτεινιά σε όλα τα μέρη του πλανήτη. Αλλά τέλος πάντων επειδή είμαι επαγγελματίας θα σας πω εκει χάμω δυο προβλέψεις για να μην έχετε να λέτε μετά. Στην αρχή της εβδομάδας μην κάνετε βιαστικές επαγγεματικές κινήσεις γιατί δεν είναι πολί καλές μέρες αστρικά γι αυτό. Μπορείτε όμως να ωρείτε κάποιον ερωτικό σύντροφο τουλάχιστον για ένα δύο βράδια. Από Πέμπτη μπορείτε να ξαναβρεθείτε με παλιούς φίλους (αν σας έχει απομέινει κανείς) και να περάσετε καλά. Παρασκευή υπάρχει περίπτωση να έχετε θετική ενέργεια και όρεξη για κοινωνικοποίηση που αν και καλό δεν νομίζω να συμβεί. Από σαββατοκύριακο να ξαναασχοληθείτε με τα επαγγελματικά σας τέλος πάντων.

 

ixtheis

Είστε στην κατάσταση που ήταν ο λέωντας κάπου στις αρχές του σεπτέμβρη και που αν δε διαβάζατε μόνο το ζώδιό σας τώρα θα ξέρατε σε τι αναφέρομαι. Περιμένετε κάτι να συμβεί, που μέσες άκρες ξέρετε τι είναι αλλά δεν είστε και σίγουροι πως θα σας κάνει καλό. Τέλος πάτων αν δεν μπορείτε να το αποφύγετε προσπαθήστε τουλάχιστον να βρείτε τις θετικές του πλευρές. Εννοείται πως πρέπει να περάσετε καλά αυτή την εβδομάδα με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα και να μιλήσετε μαζί τους για ό,τι σας προβληματίζει σχετικά με το μέλλον. Είστε αγαπητοί αν και λίγο κουραστικοί ώρες ώρες. Μπορείτε μία από αυτές τις μέρες να κανονίσετε ένα μικρό ταξιδάκι κάπου κοντά για να αλλάξετε αέρα και τέτοια. Αν είστε στην Αθήνα μπορείτε να πάτε στην Πάρνηθα, αν είστε στον Βόλο μπορείτε να πάτε στη Λάρισα και τούμπαλιν ξερωγώ.




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!