Τελική εκδήλωση του έργου “ΠΕΣ ΤΟ Σ’ ΕΜΑΣ”

04/01/2016
Η Μη Κυβερνητική Οργάνωση Colour Youth – Κοινότητα LGBTQ Νέων Αθήνας, διοργανώνει την τελική εκδήλωση του Έργου «Πες το σ’ εμάς».

Το έργο χρηματοδοτείται από την Ισλανδία, το Λιχτενστάιν και τη Νορβηγία στο πλαίσιο του Προγράμματος «Είμαστε όλοι Πολίτες», το οποίο είναι μέρος του συνολικού Χρηματοδοτικού Μηχανισμού του ΕΟΧ για την Ελλάδα, γνωστού ως EEA Grants. Διαχειριστής Επιχορήγησης του Προγράμματος είναι το Ίδρυμα Μποδοσάκη. Στόχος του Προγράμματος είναι η ενδυνάμωση της κοινωνίας των πολιτών στη χώρα μας και η ενίσχυση της κοινωνικής δικαιοσύνης, της δημοκρατίας και της βιώσιμης ανάπτυξης.

Το θέμα της εκδήλωσης είναι: “Βία και διακρίσεις λόγω ταυτότητας φύλου, έκφρασης φύλου, σεξουαλικού προσανατολισμού: Παρουσίαση Τελικής Έκθεσης Έργου «Πες το σ’ εμάς»”.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 8 Ιανουάριου, από τις 17:00 έως τις 21:00, στο Αμφιθέατρο «Αντώνης Τρίτσης» του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Αθηναίων (οδός Ακαδημίας 50) και είναι μια ευγενική χορηγία του Ιδρύματος για την Ανοιχτή Κοινωνία (Open Society Foundations).

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή στο ευρύ κοινό.

Ο χώρος είναι φιλικός και προσβάσιμος για ΑμεΑ. Οι σκύλοι οδηγοί τυφλών είναι ευπρόσδεκτοι με τους/τις χειριστές/ριες τους. Θα υπάρχει διερμηνεία στην Ελληνική Νοηματική Γλώσσα, προσφορά μελών της ομάδας ΛΟΑΤ ΑμεΑ.

Η εκδήλωση στο Facebook
 

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!