James Blunt: “Θα ήθελα να με θεωρούν… επίτιμο gay άνδρα”

02/01/2016

Συνέντευξη στο BBC έδωσε ο τραγουδιστής James Blunt.

Αν και – όπως δήλωσε – δεν είναι gay, δεν ενοχλείται καθόλου όταν κάποιος τον θεωρεί, γιατί για τον ίδιο είναι μεγάλο κοπλιμέντο.

“Λέω τραγούδια που δεν είναι πολύ μάτσο και οι άνθρωποι θα πουν ότι, “ξερεις είσαι θυληπρεπής ή gay”, λες κι αν με αποκαλέσουν gay θα με προσβάλλουν. Αλλά για εμένα το να σε αποκαλούν gay είναι κοπλιμέντο και θα ήθελα να με θεωρούν ως έναν επίτιμο gay άνδρα γιατί είμαι εντελώς άνετος με τον εαυτό μου…”

 

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




Δες και αυτό!