Ένα εορταστικό φιλί μοιράστηκε ο ολυμπιονίκης σκιέρ Olympian Gus Kenworthy με τον ηθοποιό Matthew Wilkas στην Times Square της Νέας Υόρκης, αμέσως μετά την αλλαγή του χρόνου.

Οι δύο άνδρες ανέβασαν τη φωτογραφία στο Instagram, «επιβεβαιώνοντας» με αυτόν τον τρόπο τις φήμες ότι δυο τους είναι ζευγάρι.

Ο διάσημος σκιέρ είχε κάνει πρόσφατα coming out, δηλώνοντας λίγο αργότερα ότι βρίσκεται σε σχέση, χωρίς όμως να αποκαλύπτει το όνομα το συντρόφου του.

 

 

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο vth@avmag.gr. Cu!