Τα ζώδια της εβδομάδας (28/12- 03/01)

Zodia avmag

krios

Κριέ η εβδομάδα αυτή ξεκινάει με αρκετή δουλειά, όπως με ενημερώνουν τα άστρα εκεί πάνω, αλλά μην αγχώνεσαι γιατί δεν θα είναι τόσο πιεστική όσο θα περίμενες – γιατί όλοι είναι σε φάση γιορτών- οπότε από την επόμενη εβδομάδα να περιμένεις να γίνει ο κακός χαμός. Η εβδομάδα λοιπόν θα περάσει ευχάριστα κυρίως από Τετάρτη που θα έχεις ξεπετάξει αρκετή δουλειά. Από Πέμπτη γίνεσαι πιο επικοινωνιακός και έχεις πιο πολλή θετική ενέργεια κάτι το οποίο υπολογίζω πως το σαββατοκύριακο θα σε οδηγήσει να κάνεις διάφορα πράγματα τα οποία ανέβαλες συνέχεια. Αισθηματικά θες; Επαγγελματικά θες; Κάνε ό,τι νομίζεις. Το σαββατοκυριακο μπορείς να κάνεις και ένα τραπέζι στο σπίτι ξερωγω. Έτσι λέει.

 

tauros

Κι εσείς, απ’ ό,τι βλέπω εδώ, θα πρέπει στην αρχή της εβδομάδας να αφιερωθείτε λιγάκι στη δουλειά σας γιατί καλές οι γιορτές, καλό το φαϊ, ακόμα καλύτερο το ποτό αλλά οι εκκρεμότητες τρέχουν και πρέπει να τελειώσουν μέχρι την Πέμπτη γιατί έτσι θέλω. Οπότε Παρασκευή μπορείτε να ξαναφάτε σαν τα βόδια και την Σάββατο επίσης, και να κοιμηθείτε και στις 8 η ώρα το πρωί και να ξυπνήσετε με χανγκόβερ και να πίνετε παυσίπονα και αλκοόλ την επόμενη μερα. Μέχρι την Κυριακή. Γενικά καλή και τυχερή εβδομάδα αυτή εδώ οπότε μπορεί να κερδίσετε και το φλουρί ή κανένα χαρτί. Εδώ τα άστρα λένε, το σαββατοκύριακο μπορεί να σας έρθει κάτι στραβό αλλά θα είστε πιωμένοι οπότε δε νομίζω πως θα το καταλάβετε.

 

didymos

Αυτή την εβδομάδα γνωρίζετε πάρα πολύ κόσμο, όπως βλέπω εδώ στα άστρα. Γνωρίζετε τόσο κόσμο που δεν θυμάστε τα ονόματά τους και αυτό έχει ως αποτέλεσμα όταν ξαναμιλήσετε να πείτε αυτό το υπέροχο “Θύμισέ μου το ονοματάκι σου γλυκέ μου μία” με μισόκλειστα μάτια που εντάξει πόσο φάμπιουλους; Υπέροχη εβδομάδα που τα άστρα δεν έχουν καμία σημασία, αν και λένε πως υπάρχει στον αέρα και ερωτισμός, αν και πάντα υπήρχε γιατί είστε ελπισμένοι. Εκεί πάνω λέει πως πρέπει να προσέξετε τα έξοδά σας και να μην πιείτε πολύ. Ωστόσο βλέπω παρτάρες και μπυρες και τέτοια. Περιοριστείτε στις μπύρες που εντάξει πόσο να μεθύσετε. Πριν κοιμηθείτε πιέιτε παυσίπονο.

 

karkinos

Η τελευταία εβδομάδα του 2015 είναι και η καλύτερή σου Καρκίνε. Θα ζήσεις αξέχαστες στιγμές. Είναι η ώρα βγεις από το καβούκι σου. Να φλερτάρεις και να ανοίξεις νέους δρόμους στα ερωτικά και αισθηματικά σου γενικά. Βγες, φλέρταρε, άλλωστε το έχεις καταλάβει ήδη από την προηγουμενη εβδομάδα πως είσαι μία επικοινωνιακή βόμβα και αυτό θα σε βοηθήσει πολύ. Κάνε σχέδια για το μέλλον. Ντάξει μπορεί να έχεις λίγη δουλίτσα αλλά δε νομίζω πως είναι πρόβλημα αυτό γιατί πάντα είχες. Εδώ λέει πως θα κάνεις κάποια μεγάλη αγορά αλλά δεν ξέρω αν έχεις λεφτά. Θεωρώ πως ο Ιανουάριος θα μπει πάρα πολύ καλα και μπράβο και μαγκιά σου.

 

leon

Αχ Λέωντα, αυτή είναι μία καλή εβδομάδα, αρκετά χαλαρή αν και έχεις αρκετά θέματα να διεκπεραιώσεις αλλά δε σε φοβάμαι γιατί έχεις σχέδιο. Θα κάνεις πράγματα που σου αρέσουν, θα βγεις, θα πιεις και τέτοια. Αν είσαι τύπος σπιτιού μπορεί να φτιάξεις κανενα πάζλ ξερωγω και παραλληλα να πίνεις καφέδες και να τρως κουκιζ και τέτοια χριστουγεννιάτικα. Επίσης τους φίλους. Πρέπει να δείτε φίλους αυτή την εβδομάδα που έχετε να δείτε καιρό και τέτοια. Γενικά υπέροχη εβδομάδα ρε παιδί μου, μη το κουράζουμε. Δεν έχετε ανάγκη. Από την επόμενη εβδομάδα θα είναι λίγο πιο ζόρικα αλλά χεστήκαμε.

 

parthenos

Λοιπόν αν και δεν σας συμπαθώ ιδιαίτερα, αυτή την εβδομάδα οφείλω να γράψω καλά πράγματα γιατί είναι το τέλος της χρονιάς και έχετε να πάτε σε παρτάρες και να κάνετε χαμό. Αν και δεν είστε άνθρωποι ζεστοί και αγαπησιάρηδες, αυτήν εβδομάδα θα περάσετε πολύ ζεστα και αγαπησιάρικα μιας και δεν έχετε και τόση δουλειά πια. Μπορείτε να πάτε στο εργοστασιο σοκολάτας ή στο χριστουγεννιάτικο χωριό και σε όποιο άλλο ξέρασμα επιθυμείτε. Ας είστε διπλωματες αυτή την εβδομάδα.Ό,τι και να σας ενοχλήσει αυτή την εβδομάδα μην το πείτε και προς θεού μην το δείξετε γιατί είναι χειρότερο από το να το πείτε. Γενικά βγάλετε το σκαμό και περάστε υπέροχα με τους υπέροχους φίλους σας. Αυτά!

 

zygos

Μία καλή εβδομάδα αυτή εδώ για εσάς και πως θα μπορούσε να είναι αλλιώς αλλωστε, αφου η περίοδος της μακράς κωλίλας έφυγε ανεπιστρεπτή; Εντάξει μπορεί τις πρωτες μέρες να παίξει κάποια τύπου σοβαρή συζήτηση, αλλα θεωρώ πως αυτά είναι του κώλου γιατί αν υπάρχει αγάπη όλα λύνονται. Την Πέμπτη και την Παρασκευή θα περάσετε πραγματικά υπέροχα. Εδώ λέει πως την Τετάρτη πρέπει να έχετε τα αυτιά σας ανοιχτά γιατί μπορεί να σας έρθει κάποια εργασική ευκαιρία τουλάχιστον ως αρπαχτή για τις μέρες που ακολουθούν. Το σαββατοκύριακό σας περάστε το με αγαπημένα πρόσωπα όσο είναι δυνατόν. Γιατί εντάξει είναι κάπως φορτισμένες συναισθηματικά οι τελευταίες μέρες της εβδομάδας οπότε θα χρειαστείτε αγκαλιά.

 

skorpios

Μα πόσο σούπερ υπερτέλεια εβδομάδα μπορεί να είναι τούτη εδώ; Τα άστρα και εγώ δηλώνουμε εντυπωσιασμένοι. Εντάξει μπορεί να υπάρχει πάρα πολλή δουλειά αλλά είστε σε εξαιρετική φόρμα και οπότε όλες οι σκατίλες φεύγουν όπως έρχονται. Ε τι να κάνουμε Σκορπιέ; Πρέπει να δουλέψεις κάπως σκληρά τις πρώτες μέρες της εβδομάδας αλλά παράλληλα πρέπει να ξεσκάς κιολας τα βράδια γιατί το λέω εγώ. Βγες, πιες, ντύσου εντυπωσιακά και τέτοια. Στον ερωτικό τομέα όλα καλά υπάρχει αγάπη κι αν δεν έχεις κάποιον θα τον/τους βρεις μέχρι Πέμπτη απόγευμα. Θα περάσεις υπέροχα και δεσμεύομαι προσωπικά. Έλα εντάξει όλα καλά. Από την επόμενη εβδομάδα θα έχω να πω περισσότερα που μπαίνεις και σε μία σειρά γιατί τώρα είναι όλα ανάστα ο κύριος.

 

toxotis

Εσύ ευτυχώς που από άποψη διάθεσης είσαι εξαιρετικά αυτή την εβδομάδα γιατί έχεις άπειρη δουλειά να βγάλεις. Δουλειά δουλειά δουλειά, Δεν έχω να πω κάτι άλλο. Ε εντάξει τα βράδια μπορείς να βγεις ρε παιδί μου ή να χαλαρώσεις αλλά γενικά όλη την ημέρα πρέπει να δουλέψεις γιατί αλλιώς δεν θα… αυτό. Από κει και πέρα είναι μία υπέροχη εβδομάδα που αν τη διαχειριστείς σωστά θα περάσεις σούπερ. Προσοχή όμως γιατί το σάββατο που τελειώνουν οι γιορτές βλέπω απελπισία στον αέρα, οπότε κάνε τσατρα πάτρα ό,τι έχεις να κάνεις τις πρώτες μέρες, ακόμα και παραμονή κι ανήμερα γιατί αλλιώς θα έρθω την επόμενη εβδομάδα να σπέιρω τον τρόμο. Να περάσετε τέλεια. Ευχαριστώ

 

aigokeros

Να παιξετε χαρτί εσείς την παραμονή γιατί θα κερδίσετε. Και γενικά ό,τι έχει να κάνει με λεφτά κηνυγήστε το τώρα αυτή την εβδομάδα, γιατί τα άστρα είναι σε ευνοϊκή θέση και τέτοια. Εντάξει είστε λίγο αγχωμένοι αυτή την εβδομάδα για κάτι που έχετε κανονίσει, αλλά θα πάνε όλα τελεια οπότε χαλαρώστε και περιμένετε να έρθει από μόνο του. Εντάξει, αποφευγατε καιρό να ασχοληθείτε με κάποια υπεχρέωση που είχατε και το σαββατοκύριακο που όλοι θα είναι ακόμα σε παρτάρα μουντ εσείς θα αγχωθείτε και θα πρέπει να στρωθείτε στη δουλειά και ίσως στο διάβασμα αν είστε φοιτητές ξερωγω γιατί τα ντεντλάιν τρέχουν και είναι κρίμα να τρέχετε τελευταία στιγμή. Γενικά όμως τέλεια. Ντυθείτε εντυπωσιακά.

 

ydroxoos

Όχι δεν θα είναι καλή εβδομάδα. Αλήθεια. Μέχρι να αφαιρέσετε από πάνω σας αυτό το πρασινοσκατί πουρί μιζέριας δεν θα είναι καθόλου καλές οι μέρες που περνούν για εσας. Μπορείτε να διαβάσετε και την πρόβλεψη της προηγουμενης εβδομάδας γιατί ήμουν πολύ κατατοπιστική πάνω σε αυτό το θέμα. Γενικά, προσποιηθείτε πως είστε χαρουμενοι μπας και ξέρωγω θελήσει κανένας να σας κάνει παρέα να πάτε για κάνα ποτό παραμονη κι ανήμερα πράγμα που αν και το εύχομαι για τη θλιβερή ύπαρξή σας δε νομίζω να συμβεί. Έτσι τυχόν και βρεθείτε σε κάνα φιλικό τραπέζι την παρασκευή προσπαθείστε να μην πάρετε τίποτα από αυτά που θα ειπωθούν, προσωπικά γιατί, ξέρετε, οι άνθρωποι γύρω σας έχουν και χιούμορ κάτι το οποίο εσείς ποτέ δεν εκτιμήσατε γιατί η ζωή είναι σκατα και θα πεθάνουμε όλοι.

 

ixtheis

Εξαιρετική εβδομάδα που νομίζω ξεκινάει με ταξιδάκι ή τουλάχιστον εσείς έχετε τέτοια διάθεση. Σε κάθε περίπτωση νομίζω πως περάσατε ένα ιδιαίτερα ευχάριστο σαβατοκύριακο και είναι η ευκαιρία σας να περάσετε υπέροχα και με οικογενειακά πρόσωπα ή αγαπημένους φίλους να σνιφάρετε λίγη αγάπη για αυτό που σχεδιάζετε να κάνετε από την άλλη εβδομάδα και μπορεί να είναι δύσκολο. Μπορεί και να λέω πίπες και να μην έχετε σχεδιάσει τίποτα αλλά σε κάθε περίπτωση καλό είναι να βρίσκεστε με αγαπημένα σας πρόσωπα γιατί είναι μέρες γιορτινές και αυτά. Αυτή την εβδομάδα δεν σας λέω ηλίθιους γιατί είναι μέρες αγάπης και ένα λερωμένο κάρμα δε θα ήταν τόσο καλό για εμένα τώρα που μπαίνει η νέα χρονιά και έχω μεγάλα σχέδια. Αυτά!




Δες και αυτό!