Από τους πρώτους που πρόκειται να «συνάψουν» σύμφωνο συμβίωσης στην Ελλάδα φαίνεται πως θα είναι ο Αύγουστος Κορτώ κι ο σύντροφός του Τάσο.

Χαρακτηριστική μάλιστα είναι η φωτογραφία (παραπάνω) που ανέβασε στο Facebook o ίδιος ο συγγραφέας, επισημαίνοντας:

«Η μαγική στιγμή όπου έχουμε μόλις αντικρίσει το τελικό κείμενο του συμφώνου συμβίωσής μας, κι έχω χαζέψει απ’τη συγκίνηση…»

Αν και οι δυο τους έχουν παντρευτεί πρόσφατα στο εξωτερικό, θέλουν με αυτόν τον τρόπο να αναγνωριστεί η σχέση τους και από την ελληνική πολιτεία!

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο vth@avmag.gr. Cu!