Τα ζώδια της εβδομάδας (21-27/12)

Zodia avmag

krios

Αυτή εδώ Κριέ είναι μία υπερτέλεια εβδομάδα κατα την οποία σου μπαίνει στο κεφάλι μία ιδέα που ούτε εσύ ούτε τα άστρα ξέρετε ακριβώς αλλά σε γεμίζει ενέργεια και τέτοια. Θα προσπαθήσεις κάπου την Τετάρτη να ξεκαθαρίσεις ακριβώς αυτό που νοιώθεις αλλά μάταια γιατί στο κάτω κάτω σε καλύπτει που έχεις αυτή την αφηρημένη ενέργεια και μπορεί να σε κρατήσει μέχρι το τέλος της εβδομάδας γιατί είναι και Χριστούγεννα. Από βδομάδα βλέπουμε τι θα κάνεις, θα γράψω σχετικά. Το σαββατοκύριακο θα θελήσεις λέει να κάτσεις σπίτι σου και να βλέπεις χτιστουγεννιάτικες ταινίες και παιδικά. Ερωτικά δε βλέπω κάτι σπουδαίο γιατίδεν μπορώ να γραφω και συνέχεια ερωτικές προβλέψεις, Κόψτε το λαιμό σας.

 

tauros

Ταύρο μου κι εσύ θα έχεις μία εξαιρετική εβδομάδα γιατί είναι και Χριστούγεννα κι εμάς τις αστρολόγους δεν μας παίρνει να γράφουμε κωλίλες ό,τι και να βλέπουμε στον ουρανό. Δευτέρα-Τρίτη θα είναι μέρες που θα πρέπει να μιλήσεις με αρκετό κόσμο για επαγγελματικά, θα έχεις καινουριες ιδέες και τέτοια που ξέρεις από το σαββατοκύριακο οπότε δε σου λέω. Ε μετά έρχοται παραμονή και θα πρέπει να προσέξεις γιατί εδω λέει πως θα κάνεις περιττά έξοδα για να αγοράσεις μαλακίες όπως παντόφλες αρκουδάκια. Το σαββατοκύριακο παραδόξως δεν σε πιάνει μεταχριστουγεννιάτικη μουργέλα και απλά ετοιμάζεσαι για την πρωτοχρονιά και νομίζω πως μες στο σαββατοκύριακο θα κάνεις και ερωτικά πράγματα.

 

didymos

Είναι απίστευτο πως μπορείτε μέσα λίγα λεπτά να βρεθείτε από την απόλυτη ηρεμία στον απόλυτο πανικό χωρίς λόγο. Έτσι ξεκινάει η εβδομάδα σας και αυτό εμένα ασφαλώς δεν με εκπλήσσει γιατί σας ξέρω. Τα προβλήματά σας στην αρχή της εβδομάδα είναι συναισθηματικής φύσης γιατί μπορεί να βγήκατε κάποιο ραντεβού το σαββατοκύριακο και δεν έχετε ιδέα πως πήγε μπορεί να είναι και κάτι άλλο. Δεν ξέρω. Όπως είναι λογικό, βέβαια, την πέμπτη σας περνάνε όλα και συνεχίζετε μία όμορφη εβδομάδα. Το σαββατοκύριακο, βλέπω στους ουρανούς πως θα ανακαλύψετε κάτι για τον εαυτό σας και θα κάνετε καινουρια σχέδια και τέτοια. Μπορεί και να μην γίνει τίποτα. Να περάσετε καλά.

 

 

karkinos

Ίσως η καλύτερη εβδομάδα του 2015. Νέες ιδέες, νέα διάθεση. Έχετε τόση ενέργεια που Δευτέρα-Τρίτη αφιερώνεστε στους γύρω σας. Τους βοηθάτε, τους αγαπάτε και τέτοια. Καλά, την Τετάρτη καλύτερα να κρατήσετε το στόμα σας κλειστό μην πετάξετε καμιά παντόφλα γιατί ειναι γιορτάρες μέρες και κρίμα να λερώσετε το κάρμα σας. Πέμπτη Παρασκευή θα περάσετε τέλεια, δεν υπάρχει πρόβλημα. Παρασκευή μπορείτε αν θέλετε να πάτε το απόγευμα σινεμά με φίλους και may the force be with you. Το σαββατοκύριακο εδώ λέει πως θα περάσετε υπέροχα σε κάποιο συγκεντρωση φίλων , ας πούμε. Αμα δεν έχει κανονίσει κάποιος κάτι, μπορείτε να το κανονίσετε εσείς.

 

 

leon

Λέωντες μου, οι ουρανοί λένε για τη Δευτέρα να προσέξετε τα οικονομικά σας γιατί μπορεί να κλείσετε μία όχι και τόσο συμφέρουσα για εσάς, οικονομική συμφωνία. Βέβαια αποκλείεται να είστε όλοι επιχειρηματίες ή να έιστε μπλεγμένοι με τίποτα καρτέλ οπότε αυτό με τις οικονομικές συμφωνίες που λέει εκει πάνω, θεωρώ πως μπορείτε να το παραλήψετε. Γενικά η εβδομάδα είναι καλή. Θα φάτε, θα πιείτε, θα ξεκουραστείτε και τέτοια. Μην αγχώνεστε με τις δουλειές που έχετε να κάνετε γιατί είμαι σίγουρη πως μπορείτε να ξεμπερδέψετε, απλά με μία μέρα εντατικής δουλειάς. Αυτά σε γενικές γραμμές. Επίσης αυτή την εβδομάδα θα εντυπωσιάζετε κάθε συνομιλητή σας ξερωγώ.

 

 

parthenos

Εσείς προβλήματα δεν έχετε αυτή την περίοδο οπότε αυτή την εβδομάδα ας περάσετε καλά γιατί νομίζω πως από Τετάρτη θα έχετε χρόνο να αφιερώσετε σε κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο, μπορεί και δύο. Μην αναλύετε τα πάντα. Περάστε καλά και απολαυστε την αγάπη που σας έρχεται από έναν πλανήτη που περνάει εκει πάνω και δεν έχει νόημα να σας αναφέρω. Εντάξει Πέμπτη Παρασκευή οικογενειακά, μπορείτε αν θέλετε Παρασκευή απόγευμα να πάτε σινεμά. Προς το τέλος της εβδομάδας σκεφτείτε λίγο πριν μιλήσετε γιατί ειναι βέβαια πως θα πείτε χοντράδα και θα σας χαλάσει το σαββατοκύριακο. Αυτά γενικά. Φάτε, πιείτε, φορέστε χριστουγεννιάτικες κάλτσες και περάστε τις μέρες σας με φίλους.

 

zygos

Προσοχή γιατί στην αρχή της εβδομάδας θα σας έρθει μία συναισθηματική κωλίλα και γκρίνια αλλά θεωρώ πως δεν υπάρχει λόγος οπότε χαλαρώστε και ονειρευτείτε τη ζωή σας με έναν ή περισσότερους συντρόφους όπως θέλετε και οι ουρανοί θα είναι χουβαρντάδες. Μην περιμένετε από τους άλλους να κανονίσουν τι θα κάνετε αυτές τις μέρες γιατί είναι βέβαιο πως θα απογοητευτείτε και εφόσον έχετε στο μαυλό σας κάτι, κανονίστε το εσείς (αν και είστε βαθιά ανοργάνωτοι) και από κει και πέρα μόνο αγάπη. Στο τέλος της εβδομάδας προβλέπω πως θα υπάρχει έντονος ερωτισμός οπότε είναι και ευκαιρία να βγάλετε στην επιφάνεια τίποτα σεξουαλικά βίτσια και φετιχ και γενικά αφεθείτε στον έρωτα.

 

skorpios

Σκορπιούληδές μου! Υπέροχα μου πλάσματα. Αυτή είναι η καλύτερη εβδομάδα του Δεκεμβρίου. Παντού υπάρχει αγάπη, αλκοόλ και φαγητό. Επικοινωνιακά είστε βόμβες και γίνεστε αγαπητοί σε όποιον κύκλο και να βρεθείτε γιατί είστε υπερτέλειοι που να πάρει η ευχή. Αυτή την εβδομάδα βέβαια λέει πως πρέπει να βγάλετε προς τα έξω κάποια καλλιτεχνικό σας ταλέντο ή κάποιες σπουδαίες ιδέες που μπορεί να έχετε και να μην τις έχετε πει σε κανέναν ως τώρα. Μην αγχώνεστε με αυτά που έχετε να κάνετε γιατί οι ουρανοί είναι με το μέρος σας αρκεί να μην χασομεράτε. Χαλαρώστε και απολαύστε τις γιορτές σας φορώντας χριστουγεννιάτικα ρούχα και αξεσουάρ. Για εσας που μπορεί να είστε μίνιμαλ μία χρυσή στέκα θα σας απογείωνε.

 

toxotis

Εξαιρετική αυτή η εβδομάδα και για εσάς τους αγαπημένους μου τοξότες. Δευτέρα-Τρίτη μπορεί, βέβαια να φάτε αρκετές ώρες σε δημόσιες υπηρεσίες ή σε κάτι βαρετό αλλά καλά να πάθετε γιατί το αφήνετε τελευταία στιγμή. Ο αγάπη, ο έρωτας και αυτά σας κατακλύζουν αυτές τις μέρες οπότε δεν έχω να πω κάτι άλλο σχετικό γιατί θα το κάψω. Έχετε εξαιρετική διάθεση αλλά καλό θα ήταν να μην το παρακάνετε με το φαγητό ή το ποτό. Οι γεννημένοι πρώτες μέρες έχετε καλλιτεχνική διάθεση και είστε δημιουργικοί αρκεί να μην κάτσετε λεπτό γιατί υπάρχει κίνδυνος απλά να ξαπλώσετε στον καναπέ και να βλέπετε χάρρυ πόττερ ως το 2016. Βγείτε, μιλήστε, περάστε καλά μετά τις 6 το απόγευμα.

 

 

aigokeros

Ρομαντική η διάθεσή σας αυτή την εβδομάδα. Τόσο ρομαντική που σκεφτεστε να μην μιλάτε στο τηλέφωνο πια και να στέλνετε γράμματα στους αγαπημένους πράγμα που είναι, αφαλώς, χρονικά ασύμφορο. Αυτός ο ρομαντισμός βέβαια έρχεται την κατάλληλη περίοδο γιατί είναι και γιορτές. Διαθέτετε πάθος και διάθεση για να περάσετε εξαιρετικά αυτές τις μέρες. Προς το σαββατοκύριακο θα σας ζητηθεί να βοηθήσετε ένα δύο άτομο και θα το κάνετε μετα χαράς. Ευτυχώς αυτή η εβδομάδα δεν είναι τόσο απαιτητική, επαγγελματικά σε αντίθεση με την επόμενη κατα της οποία παιρνει φωτιά ο κώλος σας.

 

 

ydroxoos

Είναι λογικό να μην σας έχει πάρει ούτε η μάνα σας να σας καλέσει στο σπίτι για χριστουγεννιάτικο φαϊ, αγάπη και γκλουβάιν γιατί έχετε τον απάλευτο. Επίσης είναι λογικό να μην σηκώνουν οι φίλοι σας τα τηλέφωνο όταν βλέπουν το όνομά σας στην οθόνη. Ποιος άλλωστε θα ήθελε να πάτε να του χαλάσετε το πάρτυ; Η απόκρυψη θα ήταν μία πρώτη λύση. Θα ντραπούν να σας πουν όχι και θα φορτωθείτε σε ένα φιλικό σπίτι όπου ελπίζω να μην εξαπολύσετε τα μίζερα ξόρκια σας και τα καταστρέψετε όλα. Αν βέβαια έχετε σκοπό να σπείρετε τη μιζέρια μπορείτε να μου στείλετε ένα μέιλ να σας δώσω κάποια τηλέφωνα και διευθύνσεις όπου θα ήθελα να περάσετε τα χριστουγεννά σας αν είναι εύκολο.

 

 

ixtheis

Ψαράκια μου. Αυτή η εβδομάδα είναι μία καλή εβδομάδα αν και θα σας φάνε οι δρόμοι. Τα έχετε κανονίσει όλα για να περάσετε μία εβδομάδα χριστουγέννων εξαιρετικά αλλά ξεχνάτε πως πρέπει να περάσουν και οι υπόλοιποι καλά, εκτός αν είναι υδροχόοι. Δεν μπορείτε να έχετε τον απόλυτο έλεγχο. Τετάρτη-Πέμπτη είστε μες στην αγωνία και τον πανικό για να προλάβετε πράγματα που δεν είναι αναγκαίο να γίνουν αλλά εσείς θέλετε να γίνουν και δεν έχω ιδέα γιατί γιατί έχω πάψει να ασχολούμαι με το μπερδεμένο σας κεφάλι και αυτό το IQ πατάτας. Μην αγχώνεστε βέβαια γιατί η Παρασκευή δεν έχει περιθώριο να μην είναι καλή και επιστρέφει κάπως η ηρεμία και η αγάπη στην καρδιά σας και άλλα τέτοια αστρολογικά. Το σαββατοκύριακο θα ξεσαλώσετε μάλλον. Μπορεί και όχι.




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!