Ti+oShop: ένας χρόνος δημιουργίας

19/12/2015

Γιορτάζει ένα χρόνο το κατάστημα ανδρικών και γυναικείων χειροποίητων κοσμημάτων Ti+oShop στο Μοναστηράκι (Απόλλωνος 33-35) και μας περιμένουν τη Κυριακή, 20/12/15, από την 13:00 να μας γνωρίσουν τη νέα τους συλλογή κοσμημάτων,πολύτιμων λίθων αλλά και των πρωτότυπων διακοσμητικών.

Στη πρόσκλησή αναφέρουν: Μετά από ένα όμορφο, δημιουργικό χρόνο, γεμάτο εμπειρίες, γνωριμίες και λαμβάνοντας αρκετή εκτίμηση κι αγάπη από όλους εσάς, συνεχίζουν με αισιοδοξία και μεράκι για αυτό που στήσαμε.

Λίγα λόγια για το Ti+oShop: Στο κατάστημά και στην ιστοσελίδα τους θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από: Χειροποίητα κοσμήματα με φυσικούς ημιπολύτιμους λίθους, Ημιπολύτιμους λίθους για κατασκευή κοσμημάτων, Πολύτιμους Λίθους ( όλων των ειδών ), Ορυκτά ( Μεγάλη ποικιλία σε Ελληνικά ορυκτά & ορυκτά απ” όλο τον κόσμο ), Χειροποίητα «Δέντρα της ζωής» με ημιπολύτιμους λίθους και διάφορα άλλα διακοσμητικά. Η εταιρεία παρέχει πολλές επιλογές για να χαρίσετε όμορφες στιγμές στους αγαπημένους σας, μερικές από αυτές αναφέρονται παρακάτω: Επιλέγοντας από την μεγάλη συλλογή μας, την πέτρα, ή το δαχτυλίδι, της αρεσκείας σας θα μπορέσετε να φτιάξετε το δικό σας μονόπετρο.
Σας παρέχουμε την δυνατότητα κατασκευής του δικού σας κοσμήματος, αποστέλλοντας μας μια φωτογραφία του. Σε μας μπορείτε να βρείτε το διαμάντι που σας ταιριάζει ( καράτια, χρώμα, καθαρότητα, κοπή ) απλά επικοινωνήστε μαζί μας. Όλα μας τα προϊόντα είναι εκτιμώμενα από Γεμολόγους – Αδαμαντολόγους απόφοιτους του ΕΛΚΑ. Τα προϊόντα μας φτάνουν στα χέρια σας με απόλυτη ασφάλεια, σε 3-5 εργάσιμες ημέρες, πιστοποιημένα, και φέρουν την εγγύηση της «Ti+oShop», πάντα σε προσιτές και ρεαλιστικές τιμές.
Ευχαριστούμε που επισκεφθήκατε την ιστοσελίδα μας.

Ti+oShop: Απόλλωνος 33-35, Πλάκα, Τηλ: 211 0198 516, Κιν: 694 246 9989, facebook

Νίκος Σοφιανός

Πάντα προσπαθώ για το καλύτερο.




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!