Christmas Party από τη Colour Youth

16/12/2015

Στο χριστουγεννιάτικό της party σε καλεί η κοινότητα LGBTQ νέων Αθήνας, Colour Youth, την Παρασκευή 18/12 στο Λουκούμι.

“Τι νόημα θα είχαν τα Χριστούγεννα χωρίς μελομακάρονα, δώρα, Mariah Carey και πάρτι της Colour Youth; Για τα δύο πρώτα δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι, αλλά τα υπόλοιπα άφησε τα πάνω μας! Σε περίπτωση που δεν το κατάλαβες ήδη από την εντυπωσιακή εισαγωγή, Η COLOUR YOUTH ΚΑΝΕΙ PARTY!

Στο πάρτι θα ακούσουμε και Mariah Carey!

Το πολύχρωμο πνεύμα των Χριστουγέννων θα σε περιμένει την Παρασκευή 18/12 στο Λουκούμι για να βγάλεις όλη τη χρυσόσκονη που κρύβεις μέσα σου.

Τα έσοδα του party θα διατεθούν για την υποστήριξη του έργου υποστήριξης θυμάτων ομοφοβικής και τρανσφοβικής βίας της Colour Youth, Πες το σ’εμάς.

Είσοδος ελεύθερη!

Τα έσοδα θα προκύψουν από ποσοστό επί των πωλήσεων του μπαρ, ενώ στην είσοδο θα υπάρχει κουτί δωρεών για όσα πολύχρωμα πλάσματα θελήσουν να μας δώσουν κάτι από αυτά που μάζεψαν στα κάλαντα (τα περσινά)!

Η σελίδα της εκδήλωσης στο Facebook

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




Δες και αυτό!