Οι ρατσιστικές δηλώσεις του Tyson Fury

16/12/2015

Την έντονη κατακραυγή του κόσμου έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του διάσημου μποξέρ Tyson Fury, ο οποίος συνέκρινε την ομοφυλοφιλία και τις εκτρώσεις με την παιδοφιλία, ενώ υποστήριξε ότι η “η θέση της γυναίκας είναι να είναι ξάπλα με την πλάτη κάτω…”.

Μάλιστα, εξ αιτίας αυτών του των τοποθετήσεων, αρκετά μέσα (όπως το BBC) αποφάσισαν να τον εξαιρέσουν από τις λίστες τους με τους αθλητές της χρονιάς, παρά τις μεγάλες νίκες του.

Πριν από λίγες μέρες παντως, ο ίδιος βρέθηκε σε γνωστό gay bar της Βρετανίας βγάζοντας φωτογραφίες με τον ιδιοκτήτη του μαγαζιού!

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




Δες και αυτό!