Τα ζώδια της εβδομάδας (14-20/12)

krios

Ωραία εβδομάδα αυτή και νομίζω στην αρχή της εβδομάδας δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα διότι όλα γίνονται από μόνα τους οπότε εσείς απλά περιφέρεστε και δεν καταλαβαίνετε τίποτα. Από Τετάρτη μπορείτε να κάνετε ό,τι έχετε σκεφτεί και να πείτε και καμιά κουβέντα παραπάνω σε καποιόν που ίσως σας έχει σπάσει, ας πούμε, τα νεύρα. Την Παρασκευή υπάρχει περίπτωση να σας πιάσει μια κρίση και να θέλετε να οργανωθείτε γιατί είναι ενας πλανήτης που και να σας πω δεν έχει νοήμα. Απλά μην προσπαθήσετε να οργανωθείτε σε όλους τους τομείς μαζί γιατί θα τα κάνετε σα τα μουτρα σας. Μπορείτε να καθαρίσετε το σπίτι την Παρασκευή μετα τη δουλειά και από παρασκευή βράδυ μπορείτε να βάλετε και σε μία τάξη τα ερωτικά. Δουλειά πολλή δεν βλέπω αυτή την εβδομάδα, δεν ξέρω τι γίνεται.

 

tauros

Συναισθηματικές εκρήξεις βλέπω για εσάς στην αρχή της εβδομάδας και αν είστε ανασφαλεις τύποι θα σας γυρίσει το μάτι αλλά μην αγχώνεστε και προς θεού μην ξεκινήσετε να μιλάτε από δω κι απο κει γιατί θα σας βγει σε μιζέρια και εντάξει είναι λίγο πφφφ. Από Τετάρτη είναι καλά αν και κάποιος θα σας πει κάτι που δεν ξέρω τι είναι αλλά τέλος πάντων θα σας επηρεάσει. Ακούστε ό,τι είναι και βλέπουμε. Πέμπτη και Παρασκευή εντάξει βαρετές μέρες και δεν έχει και τίποτα σπουδαίο να έχει ο χάρτης σας οπότε δεν μπορώ να κάνω και πρόβλεψη καθώς είμαι επιστημόνισσα και δεν βγάζω τίποτα από την κοιλιά μου. Το σαββατοκύριακο ωστόσο βλέπω πως θα σκεφτείτε λίγο τον εαυτό σας και έτσι ίσως κλειστείτε στο σπίτι αλλά ντάξει έτσι κι αλλιώς βαριόσασταν να βάλετε παπούτσια.

 

didymos

Α κλασικά η εβδομάδα ξεκινάει με εσάς να νομίζετε πως έχετε κάποια ασθένεια οπότε τρώτε αρκετές ώρες στο διαδίκτυο ψάχνοντας για συμπτώματα που κανονικά δεν θα είχατε αλλά από Τρίτη θα αποκτήσετε. Σχεδιάζετε ωστόσο να περάσετε αρκετές ώρες με τους φίλους σας γιατί άλλωστε μεσοβδόμαδα δεν υπάρχει κάτι τόσο ερωτικό οπότε μπορείτε να λέτε στους φίλους σας για την ασθένεια που αποφασίσατε πως έχετε. Την Πέμπτη και την Παρασκευή θα μιλήσετε μέσω ίντερνετ με κάποιον και μπορεί το σαββατοκύριακο να βγείτε. Προσοχή όμως γιατί υπάρχει περίπτωση το ραντεβού σας να μην είναι έτσι όπως νομίζατε και ας πούμε να σκαλίζει τη μύτη του που δεν είναι πολύ ωραίο. Γενικά το σαββατοκύριακο είναι χαλαρό και μπορείτε αν θέλετε να πάτε κάνα σινεμά.

 

karkinos

Λοιπόν εσάς, στην αρχή κιόλας της εβδομάδας θα προσπαθήσει κάποιος να σας ξεγελάσει αλλά ας είστε προσέξτε μην παρασυρθείτε εύκολα. Μπορεί και να μην τρέχει τίποτα βέβαια οπότε κάντε ό,τι νομίζετε. Μεσοβδόμαδα προτείνω να κανακέψετε λίγο τον εαυτό σας. Μπορείτε να φάτε σουβλάκια, πίτσες, τουλούμπες, γιαννιώτικα και σφολιάτες, να δείτε σειρές και να παιξετε παιχνίδια στον υπολογιστή. Βεβαια και το σαββατοκύριακο δεν βλέπω καμιά σπουδαία κινητικότητα γιατί δεν θα έχετε και καμία καούρα να βγείτε αλλα αν προσέξτε μην παραβαρεθείτε και κάνετε καμία τρέλα. Μπορείτε να πάτε αν θέλετε σε κάποιο φιλικό σπίτι να κάτσετε στους καναπέδες να πίνετε μπύρες και να ρεύεστε.

 

 

leon

Αυτή την εβδομάδα σας είναι δύσκολο να είστε συγκεντρωμένοι γιατί ακουτε φωνές και απόψεις από παντου. Δεν είναι οτι μπερδεύεστε απλά είναι δύσκολο να υπάρξετε αναίμακτα σε έναν κόσμο γεμάτο ηλίθιους. Βέβαια έχετε μεγάλη δύναμη οπότε θα τα καταφέρετε αλλά προσπαθήστε να μην δείξετε τον εκνευρισμό σας. Μεσοβδόμαδα είναι η ευκαιρία να αφιερώσετε λίγη ενέργεια στη σχέση σας ή στα ερωτικά σας γενικά γιατί κάτι βλέπω στον ουρανό που είναι σε καλή θέση νομίζω. Την παρασκευή και το σαββατοκύριακο θα είναι όλα πιο καθαρά και ξέρετε πολύ καλά τι θέλετε να κάνετε οπότε κάντε το και μη μας ζαλίζετε.

 

 

parthenos

Εσείς ξεκινάτε αυτή την εβδομάδα να λέτε τι σκέφτεστε και τυχόν σχέδια που έχετε αλλά όλοι είναι αντίθετοι οπότε τα ξανασκέφτεστε και αναθεωρείτε αλλά προσοχή μην, κατα λάθος, αλλάξετε εντελώς τα αρχικά σας σχέδια εκτός κι αν αυτά πια περιλαμβάνουν το άνοιγμα κάποιας φάρμας με μονόκερους που δεν θα το πρότεινα. Προσπαθήστε μεσοβδόμαδα να βρεθείτε με ανθρώπους που σας εμπνέουν και είναι δημιουργικοί γιατί χρειάζεστε λίγη από την ενέργειά τους μπας και φτιάξει λίγο η αύρα σας γιατί γενικά είστε ασυμπάθιστοι. Την Παρασκευή μπορεί να χεστείτε με το αίσθημά σας αλλά θεωρώ πως είστε παράλογοι γιατί πάντα είσασταν. Βέβαια την Κυριακή όλα καλά γιατί θα ξυπνησετε με εντελώς διαφορετική διάθεση. Αυτά, δεν ξέρω άλλα.

 

zygos

Τελευταία εβδομάδα κωλίλας αυτή εδώ και ήδη φαίνεται πως όλα θα πάνε πολύ καλύτερα από δω και πέρα. Ηδη από την αρχή της εβδομάδας έχετε άλλον αέρα αν και προσπαθείτε να σαμποτάρετε κάποιες κινήσεις σας και να βάλετε εμβόλιμα κάποια προβληματάκια που αντιμετοπίζετε σαν να είναι το τέλος του κόσμου αλλά κλάιν γιατί εγώ ξέρω. Μιλήστε λίγο μεσοβδόμαδα και ας είστε λίγο πιο αγαπησιάρηδες από πριν. Δεν είναι κακό γιατί και οι άλλοι δεν μπορούν να μυρίσουν τα νύχια τους και δεν είναι και όλα αυτονόητα. Προς το τέλος της εβδομάδας θα έχετε κάποιες περίεργες ψυχολογικές μεταπτώσεις αλλά αυτά είναι μες στο πρόγραμμα γιατί το είπα πιο πριν. Το σαββατοκύριακο εντάξει, έρωτες, ιστορίες, ρομαντσάδα και τέτοια.

 

skorpios

Εξαιρετική εβδομάδα, αν και ξεκινάει με αρκετή δουλειά. Βέβαια είστε οργανωτικοί αυτόν τον καιρό, τους βάζετε όλους σε μία τάξη και έτσι γίνεται η δουλειά σας, αργά ίσως αλλά αποτελεσματικά. Την Τετάρτη θα ζητήσετε λέει να μείνετε λίγο μόνοι σας γιατί θα έχετε συναισθηματική σκατίλα αλλά αγάπη υπάρχει πολλή οπότε μη φοβάστε τίποτα. Από Παρασκευή θα είναι όλα τέλεια και θα αφιερώσετε αρκετό χρόνο σε συγγενείς και φίλους με τους οποίους ίσως έχετε να βρεθείτε καιρό. Είναι το σαββατοκύριακο της αγάπης λοιπόν. Δεν έχω να πω κάτι άλλο, τα άστρα είναι στις πιο ευννοϊκές θέσεις,ό,τι άλλο και να πω θα το κάψω. Να περάσετε υπέροχα. Μόνο σας αγαπώ.

 

 

toxotis

Η εβδομάδα σας ξεκινάει σχετικά καλά και λέω σχετικά γιατί από την Τρίτη μπαίνει κάποιο ουράνιο σώμα εκει χάμω και σας κάνει πιο ενεργητικούς και δημιουργικούς εδώ λέει πως σας κάνει και πιο κοινωνικούς αλλά εντάξει αν είστε γενικά σε μονόχνωτη περίοδο δε θα σας κάνει τίποτα. Αν είστε βέβαια σε κοινωνική φάση, εδώ λέει πως θα είστε πολύ ευθείς και αυτό θα εκτιμηθεί και θα σας κάνει αγαπητούς στο ευρύ κοινό. Κάνετε φίλους εύκολα αυτή την εβδομάδα. Από Παρασκευή να περιμένετε να συναντήσετε κάποιο αγαπημένο πρόσωπο που έχετε να δείτε καιρό και έτσι άουτ οβ δε μπλού θα περάσετε εξαιρετικά. Βγείτε χορέψτε πιείτε. Βέβαια έρχονται και γιορτές οπότε δε σας λέω να φάτε γιατί έχετε κάνει κοιλιά.

 

 

aigokeros

Είστε λίγο επιφυλακτικοί αυτή την εβδομάδα όσον αφορά καινούρια πλάνα ή κάποιους ανθρώπους στη ζωή σας που μπορεί έχετε κατα νου, κι εγώ πιστευω πως καλά κάνετε γιατί ο χάρτης σας είναι ανάστα ο κύριος. Από Τετάρτη βέβαια όλη αυτή η επιφυλακτικότητα γίνεται και καχυποψία και εντάξει καταντάει τρομακτικό και άρρωστο οπότε χαλαρώστε λίγο το κωλαράκι σας γιατί θα σας χέσω. Την Πέμπτη τα ίδια. Από Παρασκευή κάποιος μπορεί να σας κάνει ερωτική εξομολόγηση ή τουλάχιστον να εκδηλώσει το ενδιαφέρον του και απο κει και πέρα κάντε ό,τι νομίζετε. Το σαββατοκύριακο θα είναι ωραίο και θα είστε όλη μέρα κάπου και θα πίνετε, επίσης είναι πολύ καλό σαββατοκύριακο να αφιερώσετε στην οικογένειά σας ή σε πολύ κοντινους φίλους.

 

 

ydroxoos

Λοιπόν αυτή την εβδομάδα θα κινηθείτε υποχθόνια γιατί είστε βρωμερές μίζερες κατσαρίδες. Προφανώς και θεωρείτε πως για όλα σας τα προβλήματα φταίει πάντα κάποιος άλλος γιατί είστε βαθιά παλαιοπασοκικοί τύποι. Αν είστε ελευθεροι επαγγελματιές αυτή την εβδομάδα δεν θα κόψετε αποδείξεις αλλά να ξέρετε πως εγώ θα σας καταγγείλω γιατί δεν σας συμπαθώ καθόλου. Υπάρχει περίπτωση το σαββατοκύριακο να περάσετε καλά αλλά εγώ δεν το πιστευω γιατί και να σας καλέσουν κάπου με όλη την καλή διάθεση εσείς θα καταφέρετε να σπείρετε τη μιζέρια η οποία θα χυθεί στο χώρο που θα εμφανιστείτε άμα τη εμφανίσει.

 

 

ixtheis

Εσείς υπάρχει περίπτωση να χωρίσετε αυτή την εβδομάδα οπότε λυπάμαι. Αν δεν έχετε σχέση βέβαια απλά δεν είναι και πολύ ερωτική εβδομάδα οπότε μπορεί και να μην σας κοιτάξει άνθρωπος. Βέβαια αν δε σας αφορουν τα αισθηματικά σας θα είναι μία καλή εβδομάδα που δεν θα έχει πάρα πολλή δουλειά και θα είστε πάρα πολύ τυχεροί. Μπορείτε να παιξετε κάποιο τζόκερ αμα θέλετε γιατί μπορεί στο τέλος της ενδομάδας να είστε πλούσιοι οπότε χεστηκαμε που θα είστε και χωρισμένοι. Επειδή δε γίνεται να κερδίσετε όλοι μην ανησυχείτε γιατί με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα σας έρθουν κάποια χρήματα προς το τέλος της εβδομάδας, λίγα ή πολλά. Τρελάθηκα τ’αφεντικό και χαρίζω πενηντάρικα.




Δες και αυτό!