Sodade2: To Γκάζι γιορτάζει 16 χρόνια

11/12/2015

Πέρασαν χιλιάδες ώρες χορού, αμέτρητα τραγούδια που ακούσαμε και όλα αυτά σε μία στενή αίθουσα που για χρόνια όλοι μας ευχόμασταν να μεγαλώσει για να χωρέσει ακόμα περισσότερους. Το Sodade2 γιορτάζει 16 χρόνια λειτουργίας και μπορούμε να πούμε ότι είναι το πιο παλιό gay club της Αθήνας.

sodade3

Την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015 η ομάδα του Sodade2 μας περιμένει στο ανακαινισμένο και προκλητικά εντυπωσιακό χώρο του, για να σβήσουμε παρέα τα 16 κεράκια και να διασκεδάσουμε όλοι μαζί. Όπως αναφέρουν και οι ίδιοι στην πρόσκληση: “φοράμε τα γιορτινά μας και ευχαριστούμε τους υπέροχους Sodaders για τις μοναδικές βραδιές και τις αναμνήσεις με την υπόσχεση ότι θα συνεχίσουμε να είμαστε ‘the place TWO be‘”.

sodade4

Τη ημέρα του πάρτι η είσοδός θα είναι 7€ και θα περιλαμβάνει τρία ποτά. Θα λειτουργούν και τα δυο ανακαινισμένα stage του και κατά τη διάρκεια της βραδιάς θα κληρωθούν πλούσια δώρα. Όλα αυτά θα είναι η αρχή για να επιβεβαιώσει το μότο τους που δεν είναι άλλο από το #endless_fun.

sodade7

Το Sodade2 άνοιξε τις πόρτες του για πρώτη φορά τον Νοέμβριου του 1999 και στάθηκε η αφορμή για να δημιουργηθεί το περιβόητο gay village της Αθήνας. Ο κόσμος που κατέφθανε στο τότε σκοτεινό και άγνωστο (για την εποχή) Γκάζι το καθιέρωσε ως τη νούμερο ένα επιλογή διασκέδασης. Μέσα στα χρόνια που πέρασαν, άνοιξαν αμέτρητα μαγαζιά κοντά του και στην ευρύτερη περιοχή του Γκαζιού, αλλά το Sodade παρέμεινε το μέρος που θα βρεις αυτό που ψάχνεις.

Πάντα εκκεντρικό και προσεγμένο κατάφερνε να αποσπάσει τις καλύτερες κριτικές από όλους τους επισκέπτες του. Αυτή τη φορά με τη ριζική ανακαίνιση που έκανε, διπλασιάζοντας σχεδόν το πρώτο stage του και προσθέτοντάς ένα εντυπωσιακό εξοπλισμό με ρομποτικά φώτα, θα σας αφήσει με το στόμα ανοικτό!

sodade2

Sodade2: Τριπτολέμου 10, Αθήνα, Τηλ. 210 3468657, Sodade2

Νίκος Σοφιανός

Πάντα προσπαθώ για το καλύτερο.




Δες και αυτό!