Τα ζώδια της εβδομάδας (7-13/12)

krios

Επειδή τις τελευταίες εβδομάδες μου παραπονεθήκατε πως σας βάζω συνέχεια να δουλεύετε και να δουλεύετε, αυτή την εβδομάδα θα σας βάλω να φλερτάρετε και να κάνετε όσο σεξ επιθυμείτε. Βέβαια τα επαγγελματικά θα ξαναέρθουν στην επιφάνεια κάπου προς την Πέμπτη ή την Παρασκευή, όπου υπάρχει περίπτωση να υπάρχει μία ένταση με κάποιον συνεργάτη σας και να ψυχρανθείτε λιγάκι, αλλά αν έχετε διάθεση να τα βρείτε θα τα βρείτε σχετικα εύκολα οπότε το σαββατοκύριακο θα είναι ξέγνοιαστο έτσι ώστε να συνεχίσετε να φασώνεστε απο δω κι απο κει. Βέβαια εγώ πιστεύω πως το σαββατοκύριακο πρέπει να χαλαρώσετε λίγο παραπάνω και να κοιμηθείτε λίγο παραπάνω γιατί η επόμενη εβδομάδα έχει κάτι πλανήτες περίεργους που θα σας απασχολήσουν και καλό θα ήταν να έχετε ενέργεια.

 

tauros

Προς θεού εσείς μην αφήσετε την Δευτέρα και την Τρίτη να φύγουν έτσι γιατί είναι δύο πολύ καλές μέρες για να ξεμπερδεύετε. Αν με διαβάζετε Τετάρτη και δεν έχετε κάνει τίποτα τη Δευτέρα και την Τρίτη μην μου αγχώνεστε γιατί μπορείτε να τα κάνετε και μεσοβδόμαδα αλλά είναι κρίμα, γιατί εδώ ο ουρανός εδώ λέει πως θα έχετε διάθεση για ρομάντζο και φίλους και γενικά αγάπη, οπότε καλό θα ήταν να μην έχετε πολλά στο μυαλό σας έτσι ώστε να το απολαύσετε. Η Παρασκευή πια θα είναι μία αδιάφορη μέρα αν και υπάρχει περίπτωση να μάθετε κάτι σημαντικό που δεν ξέρω τι θα είναι αυτό αλλά θα σας απασχολήσει το σαββατοκύριακο και θα έχετε να λέτε και να λέτε κάτι το οποίο σας αρέσει γιατί σας αρέσει να ψευτογκρινιάζετε και να κουτσομπολεύετε. Επίσης την Κυριακή μπορείτε λέει να πάτε μια εκδρομή.

 

didymos

Αυτή είναι μία εβδομάδα αφιερωμένη στους φίλους και τους γνωστούς και γενικά νομίζω θα πως θα βγείτε λίγο περισσότερο από άλλες εβδομάδες και θα συζητάτε και θα λέτε μυστικά και άλλα τέτοιαπου ψωφάτε αλλά προσοχή την Τετάρτη γιατί μπορεί να δημιουργηθεί κάποιο θέμα στη δουλειά που βαριέμαι να σας αναλύσω γιατί μπορεί να μην είναι και τόσο σπουδαίο. Μπορεί απλά κάποιος να σας φάει το σαντουιτσάκι και τον χυμούλη από το ψυγείο που… χεστήκαμε. Πέμπτη ή Παρασκευή να πάτε σινεμά ή θέατρο αν και εγώ θεωρώ πως πρέπει να πάτε σινεμά και να δείτε το Carol που εγώ το είδα και η Κέιτ Μπλάνσετ τα έχει με τη Ρούνι Μάρα και τέτοια. Εκμεταλλευτείτε την υπέροχη ικανότητά σας να διηγήστε τα προβλήματα της ζωής σας σαν να είναι το πιο αστείο πράγμα στον κόσμο γιατί στο κάτω κάτω γι αυτό σας αγαπήσαμε.

 

karkinos

Κοιτάχτε είναι μία αδιάφορη εβδομάδα που το μόνο που σας χρειάζεται είναι να ξαναξεκινήσετε το γυμναστήριο γιατί έρχονται γιορτές και όσο να πεις θα φάτε λίγο παραπάνω, οπότε ό,τι προλάβετε να κάψετε κάψτε το. Δευτέρα- Τρίτη τελειώνετε μία δουλειά και το μόνο που σκεφτεστε είναι ο καναπές σας και τα ηλεκτρονικά σας παιχνίδια και δεν είναι κακό αυτό, γιατί έχετε να το κάνετε τουλάχιστον μία εβδομάδα. Μέσα στην εβδομάδα ασχοληθείτε αν θέλετε με το σπίτι. Υπάρχει περίπτωση να σας θυμηθεί καποιος φίλος από τα παλιά και να σας αρχίσει με τα προβλήματά του αλλά μη δώσετε πολλή σημασία γιατί έτσι πιστεύω εγώ. Την Παρασκευή μπορεί να χαλάσει το μάτι της κουζίνας λέει εδώ. Το Σαββατοκύριακο… μαντέψτε, πάλι δε θα βγείτε από το σπίτι και αν βγείτε θα πάτε πάλι σε σπίτι. Πόσο μάντισσα;

 

leon

Η εβδομάδα ξεκινάει ξέγνοιαστα χωρίς προβλήματα, χαλαρά αν και σας απασχολεί το πρωινό ξύπνημα πράγμα το οποίο είναι λογικό και δε θα σας περάσει για τουλάχιστον εννέα μήνες γιατί το λέω εγώ. Την Τετάρτη ίσως αναγκαστείτε να κάνετε κάποιο ταξίδι για επαγγελματικούς λόγους και ίσως είναι λίγο κουραστικό αλλά δε μασάτε εσείς. Μπορείτε λέει εδώ αν θέλετε και να μετακομίσετε αλλά αν δεν το είχατε στο πρόγραμμα μήν το κάνετε γιατί βαριέμαι τις κούτες. Από Παρασκευή σκεφτείτε μακροπρόθεσμα και καλώ θα ήταν να κάνετε μία του ντού λίστ για να σας είναι πιο έυκολο να ακολουθήσετε ένα πρόγραμμα την επόμενη χρονιά. Διαβάστε σχετικά τα ζώδια του 2016 που θα κυκλοφορήσουν αυτή την εβδομάδα. Το σαββατοκύριακο όπως πάντα θα είναι χαλαρό αν και μπορεί πάλι να χρειαστεί να ξυπνησετε νωρίς για λόγους που δεν ξέρω εγώ. Τα άστρα το λένε.

 

parthenos

Εσείς θέλετε από την αρχή της εβδομάδας να οργανώσετε κάτι που μπορώ να ξέρω τι είναι αλλά είναι λογικό γιατί είστε παρθένοι και θέλετε πάντα να οργανώνετε κάτι και να μας δυσκολευτε τη ζωή, εμάς που είμαστε χαλαροί τύποι, αλλά αυτό δεν είναι εφικτό πάντα οπότε αφήστε το και το οργανώνετε υποχθόνια από Τετάρτη. Άλλωστε είναι πολύ αγαπημένες σας αυτές οι υποχθόνιες και σκοτεινές διαδικασίες αλλά είπαμε έχω σταματήσει να σας βρίζω. Τέλος πάντων αυτή είναι μία σχετικά καλή αν και δεν βλέπω να συμβαίνει και τίποτα συνταρακτικό εκτός από κάτι συζητήσεις προς το τέλος της εβδομάδας που δεν έχουν να κάνουν με επαγγελματικά. Το καλο είναι πως το σαββατοκύριακο θα έχετε διάθεση για συνεργασία και θα είστε έτοιμοι να κατανοήσετε ευκολότερα κάποιες καταστάσεις κάτι που είναι πολύ ευχάριστο γενικά είναι ντουβάρια.

 

zygos

Ε, κούνα τον κώλο σου όμως. Αυτό είναι το μήνυμα που φωνάζουν τα άστρα αυτή την εβδομάδα από το πρωί της Δευτέρας κιόλας. Μίλα σε όποιους θες και εκείνοι ξέρουν πως να σε βοηθήσουν. Μπορεί βέβαια και να μην μπορούν οπότε δεν αρκεί μονο να να μιλήσεις. Αν κουνήσεις τον πισινό σου από την Τετάρτη κιόλας θα έχεις μία θετική εξέλιξη στα σχέδια σου, μπορεί και από Πέμπτη δεν βλέπω καθαρά από τη θέση που βρίσκομαι. Μην πέφτεις σε κωλίλες και από Πέμπτη έως Κυριακή τουλάχιστον θα έχεις απίστευτη ενέργεια και χαρά κάτι που σου έλειπε τον τελευταίο καιρό που ήσουν μέσα στη μιζέρια. Το σαββατοκύριακο μπορείς να κάνεις και ένα ταξιδάκι αν το επιθυμείς. Η ερωτική σου ζωή πάει από το καλό στο καλύτερο. Δεν ξέρω τι άλλο να γράψω τα άστρα αυτή την εβδομάδα είναι λακωνικά και δεν έχω και το σχετικό φιντμπακ από σένα.

 

skorpios

Αυτή την εβδομάδα έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και είσαι ασταμάτητος, αν και τη Δευτέρα λέει πως θα έχεις ένα θεματάκι στη δουλειά και θα πεις “Κοίτα τώρα τη μαλακία να πούμε” αλλά είσαι τέλειος και θα το ξεπεράσεις εύκολα γιατί έτσι πιστεύω. Ίσως αυτή η εβδομάδα να είναι κωλιλώδης, γιατί θα χρειαστεί να δουλέψεις παραπάνω μιας και έκανες τις τρέλες σου την περασμένη εβδομάδα αλλά μην ανησυχείς γιατί αυτή η δουλειά θα σου αναγνωριστεί άμεσα οπότε το σαββατοκύριακο θα είσαι πάλι φάμπιουλους όπως πάντα. Θέλει λίγη υπομονή και τέτοια. Το σαββατοκύριακο μπορείτε αν θέλετε και να πάτε καμιά εκδρομούλα έτσι εκεί γύρω και να περάσετε καλά με φίλους. Α επίσης μπορείτε να πάτε κι εσείς σινεμά να δείτε κάποια εξαιρετική χριστουγεννιάτικη με λεσβίες όπως το Carol που η Κέιτ Μπλάνσετ τα έχει με τη Ρούνι Μάρα και είναι πολύ συγκινητική. Απεριόριστη αγάπη.

 

toxotis

Σχετικά καλή φαίνεται να είναι αυτή η εβδομάδα για σένα αλλά θα χρειαστεί να δουλέψεις λίγο παραπάνω, δηλαδή ό,τι ελεγα και τις προηγουμενες εβδομάδες, δεν έχει αλλάξει κάτι γιατί οι δουλειες σου δεν έχουν τελειώσει ακόμα. Αλλά μη σκάτε γιατί μέχρι τέλος Δεκεμβίου θα έχουν τελειώσει και μετά θα μένουν μόνο λεπτομέρειες γιατί αν διαβάσετε και τις ετήσιες προβλέψεις μου θα καταλάβετε πως το 2016 θα είναι μία εξαιρετική χρονιά και τέτοια. Προσοχή την Πέμπτη γιατί κάποιος θα σας ενοχλήσει και θα προσπαθήσει να σας χαλάσει το κέφι. Αναχετίστε τον κωλάνθρωπο! Παρόλαυτά οι φίλοι είναι εκεί για σένα από Παρασκευή γιατί κι εκείνοι έχουν διάφορες δουλειές μέσα στη βδομάδα. Εδώ βέβαια λέει πως το σαββατοκύριακο θα έχετε κατάθλιψη για αδιευκρίνιστο λόγο, αλλά εγώ δεν το πιστευω γιατί και τα άστρα λένε ό,τι θέλουν ώρες ώρες.

 

 

aigokeros

Έλα καλή εβδομάδα αυτή. Έχεις όρεξη για δουλειά αλλά κάποια άτομα σε εκνευρίζουν. Εγώ λέω να αναλάβεις από μόνο σου ηγετικό ρόλο και να κανονίζεις όσο γίνεται εσύ τις δουλειες που πρέπει να γίνουν, γιατί από τα υπόλοιπα ζώδια αυτή την εβδομάδα δεν πρέπει να περιμένεις και πολλά πράγματα. Μην τσαντιστείς μαζί τους γιατί κι εκείνοι άνθρωποι είναι και μάλιστο όχι τόσο πορωμένοι όσο εσύ. Να τα λέμε κι αυτά κάπου κάπου. Τέλος πάντων, επειδή είναι το δικό σου ζώδιο δεν θα προβώ σε επίθεση, γιατί δεν φταις κι εσύ που ο χάρτης σου βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση. Αν κάνεις αυτό που σου είπα την Πέμπτη θα ξεκινήσεις κιολας να σκέφτεσαι νέα σχέδια, να κάνεις όνειρα, αλλά προσοχή μην τα βάλεις μπρος γιατί έρχεται και σαββατοκύριακο που υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να σχοληθείς μαζί τους. Αυτά.

 

 

ydroxoos

Θα μπορούσε να είναι μία καλή εβδομαδα για σένα αν δεν πίστευες πως όλοι σου χρωστάνε και κυρίως αυτή η άδικη η κοινωνία που σε έχει φέρει σε αυτή την κατάσταση. Γενικά είσαι περιφερόμενη μιζέρια και λογικό είναι όλος ο ζωδιακό κύκλος να έχει κουραστεί και να μην ασχολείται πλέον μαζί σου. Αυτή την εβδομάδα τους κρίνεις όλους και θεωρείς πως τους αφορά και η κριτική σου οπότε χώνεσαι και σπέρνεις το θανατικό και τη σκατίλα. Ντροπή σου. Αν ήσουν σαν όλους τους άλλους (ακόμα και τους παρθένους) η Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο θα ήταν εξαιρετικές μέρες, γιατί θα είχες όρεξη να βγεις να συζητήσεις να περάσεις όμορφα. Θα ήσουν πιο γοητευτικός και θα μπορουσες να σταθείς εξαιρετικά μπροστά σε κοινό το οποίο θα σε θαύμαζε. Αλλα δεν είσαι.

 

 

ixtheis

Αν είστε σε θέση να το καταλάβετε αυτή η εβδομάδα θα είναι μία ενδιαφέρουσα εβδομάδα για εσάς, γιατί ξεκινάει με εσάς να είστε το κέντρο της προσοχής και ο σοφός της παρέας, πράγμα παράλογο, αλλά για κάποιον λόγο πείθετε όλα τα υπόλοιπα ζώδια. Αυτό είναι πραγματικό ταλέντο. Μην το παρακάνετε όμως με τις ιδέες και τις συμβουλές γιατί είναι λογικό ο εγκεφαλός σας να καεί και να ξεκινήσετε τις κοτσάνες από Τετάρτη και να τα γκρεμίσετε όλα. Από κει και πέρα η μέση της εβδομάδας είναι αδιάφορη. Προσοχή το Σαββατοκύριακο μην εμπιστευτείτε εύκολα κάποιους ανθρώπους που δεν γνωρίζετε καλά γιατί θα την πατήσετε. Μπορεί για παράδειγμα να κλείσετε κάποιο ραντεβού και να μην έρθει ποτέ ο λεγάμενος.




Δες και αυτό!