“Υγειονομική βόμβα σοκ…”

03/12/2015

Την ημέρα του AIDS όλοι ήθελαν να μου πάρουν συνέντευξη ως επώνυμο πούστη οροθετικό, τώρα που δημοσίευσα πως…

“τρίτη εβδομάδα χωρίς φάρμακα για οροθετικούς στο Λαϊκό, στο ΑΧΕΠΑ ενάμιση μήνα, άλλα νοσοκομεία είναι σε ακόμα χειρότερη κατάσταση, να χαίρεστε τις ΜΚΟ, το ΚΕΕΛΠΝΟ, τις παγκόσμιες ημέρες του AIDS σας και τις άμοιρες πουτάνες που τις ξεφτιλίζετε βγάζοντας τις φωτογραφίες τους στα κανάλια για την προστασία της δημόσιας υγείας. Ααα, επίσημα ο υπουργός δηλώνει άγνοια για το θέμα!”

…βούβα από παντού. Έχω πει ότι δεν θα διαφημίζω την οροθετικότητα μου για προσωπική αναγνώριση, αλλά θα την βγάζω φάτσα φόρα πλυσταριό, όταν παίζονται τέτοια τεράστια επικίνδυνα παιχνίδια. Είναι πολύ συγκινητικό ότι την ημέρα του AIDS διάφοροι με προσέγγισαν για να κάνω άλλη μια μελό εξομολόγηση, αλλά αυτή τη στιγμή που υπάρχει σοβαρό πρόβλημα, κανείς δεν ενδιαφέρεται.

Tassos Theodoropoulos

***ακολουθήστε τον ΤΑΖ στο www.facebook.com/tazthebuzz ή στο www.twitter.com/klarinabourana . Kάντε LIKE στην επίσημη σελίδα του facebook www.facebook.com/SigaikaProductions για να μαθαίνετε όσα χρειάζεστε, προκειμένου να καίτε τον εγκέφαλο (των άλλων) ή επικοινωνήστε με το [email protected] για μέιλ και υποθέσεις προσωπικής εκδίκησης




Δες και αυτό!