Η απόπειρα αυτοκτονίας της Sinead O’Connor και το μήνυμα στο Facebook

30/11/2015

Ένα διαφορετικό μήνυμα έγραψε εχθές στο Facebook η τραγουδίστρια Sinead O’Connor.

“Έχω πάρει υπερβολική δόση. Δεν υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος για να κερδίσω τον σεβασμό. Δεν είμαι στο σπίτι μου, είμαι σε ένα ξενοδοχείο κάπου στην Ιρλανδία με διαφορετικό όνομα. Αν δεν έκανα αυτή την ανάρτηση, τα παιδιά μου και η οικογένεια δεν θα το μάθαιναν ποτέ. Θα μπορούσα να έχω πεθάνει εδώ και εβδομάδες και κανείς δεν θα το είχε καταλάβει. Γιατί προφανώς είμαι ένα ρεμάλι και το αξίζω να με εγκαταλείψουν και να μου συμπεριφέρονται άσχημα ακριβώς την ώρα που αφαιρώ τη μήτρα και τις ωοθήκες μου και το παιδί μου είναι πολύ άρρωστο”.

Πριν από λίγους μήνες, η ίδια είχε προχωρήσει σε εγχείρηση αφαίρεσης γεννητικών οργάνων, λόγω σοβαρών προβλημάτων υγείας.

“Αυτά που υπέστη αυτή την εβδομάδα ήταν απαίσια. Από τον άνδρα μου, την οικογένειά μου, από το γιο μου, την κοπέλα του και τους φίλους του… έπειτα από όλα όσα πέρασα και αναγκάστηκα να περάσω μόνη… και τιμωρούμαι για όλα αυτά από τότε που έκανα την εγχείρηση, τον στις 26 Αυγούστου.”, έγραφε σε μια παλιότερή της ανάρτηση.

Σύμφωνα με το Rolling Stone, το μήνυμα προκάλεσε την αντίδραση των αρχών που κατάφεραν να την εντοπίσουν ασφαλή στο δωμάτιο της.

Η Sinead O’Connor θέλησε με αυτόν τον τρόπο να μιλήσει στην οικογένειά της για την αποξένωση που νιώθει.

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!