Πρώτο trailer για το Τανγκό των Χριστουγέννων

20/05/2011
antivirus magazine διαφήμιση

Η εβδομάδα που δυανύουμε μας επιφύλαξε μια μεγάλη έκπληξη, καθώς έκανε πρεμιέρα στο Διαδίκτυο και τις κινηματογραφικές αίθουσες το εντυπωσιακό, πρώτο trailer απο την ταινία “Tο Τανγκό των Χριστουγέννων”.

Γιάννης Μπέζος, Αντίνοος Αλμπάνης, Γιάννης Στάνκογλου, Βίκυ Παπαδοπούλου και Ελένη Κοκκίδου πρωταγωνιστούν στην πρώτη μεγάλη ταινία της επόμενης σαιζόν…. μεταφορά για τον κινηματογράφο, ενός από τα πιο σημαντικά βιβλία του Γιάννη Ξανθούλη.

Η ταινία θα βγει στις αίθουσες την 1η Δεκέμβρη, σε σκηνοθεσία Νίκου Κουτελιδάκη και σενάριο Βαγγέλη Νάσση. Την μουσική υπογράφει ο Γιάννος Αιόλου, δείγμα της οποίας ακούμε και στο trailer που ακολουθεί.

Από το δελτίο τύπου:

Δεκαετία του 1970… είναι Χριστούγεννα και στο στρατόπεδο Βάτη, στον Έβρο, προετοιμάζονται για την καθιερωμένη χριστουγεννιάτικη γιορτή.
Οι σκέψεις, όμως, του υπολοχαγού Στέφανου Καραμανίδη (Γιάννης Στάνκογλου) είναι κάπου αλλού. Άνθρωπος κλειστός, χωρίς χαμόγελο, αγρίμι, έχει μόνο μια επιθυμία: να ζητήσει σε χορό τον κρυφό του έρωτα, την Ζωή (Βίκυ Παπαδοπούλου), σύζυγο του Συνταγματάρχη Μανώλη Λόγγου (Γιάννης Μπέζος).
Δεν ξέρει, όμως, να χορεύει. Θα ζητήσει την βοήθεια ενός φαντάρου, του Λάζαρου Λαζάρου (Αντίνοος Αλμπάνης), ενός συνεσταλμένου νεαρού, από τους λίγους που ξεχώριζαν στο στρατόπεδο για την μόρφωση και καλλιέργεια τους.
Η γνωριμία τους, σύντομη αλλά καταλυτική, θα είναι η αφορμή για μια σειρά γεγονότων που θα κορυφωθούν με ένα Τανγκό… Το Τανγκό των Χριστουγέννων… σε μια μέρα που θα αλλάξει τις ζωές των τριών ηρώων μια για πάντα.


Το Τανγκό των Χριστουγέννων by Flixgr




Δες και αυτό!