IT GOT BETTER παρουσίαση για το It Gets Better Greece

29/10/2015

To θαυμάσιο αυτό project, που ξεκίνησε στις ΗΠΑ πριν 5 χρόνια, έγινε παγκόσμιο κίνημα κι έχει εμψυχώσει χιλιάδες LGBTI παιδιά και νέους-ες σε πάνω από 10 χώρες, έρχεται και στην χώρα μας σε συνεργασία με το Thessaloniki Pride, την ΟΛΚΕ και το περιοδικό Antivirus με την ονομασία It Gets Better Greece.

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα συλλογής προσωπικών ιστοριών σε μορφή video ή άλλης και της μετάδοσης τους μέσω των social media με σκοπό να ενθαρρύνει και να εμπνεύσει την ελπίδα στην LGBTI νεολαία. Το μήνυμα είναι ξεκάθαρο: παρά τις αγωνίες και την καθημερινή πάλη, στο τέλος όλα θα πάνε καλά κι η απόδειξη είναι όλοι εμείς κι οι προσωπικές μας ιστορίες. Περισσότερες πληροφορίες για το It Gets Better μπορείτε να βρείτε εδώ.

Τη Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2015 θα γίνει η  ευρωπαϊκή πρεμιέρα του “It Got Better“, στα πλαίσια του ετήσιου συνεδρίου της ILGA – Europe, και ώρα 18:00 στην αίθουσα Βεργίνα στο Divani Caravel Hotel στην Αθήνα. Σε αυτή την υποβλητική σειρά ντοκιμαντέρ, που παρουσιάζουν το It Gets Better Project και τα Lexus Studios, πρωταγωνιστούν αξιοσημείωτοι/ες LGBTI πρωτοπόροι όπως η Laverne Cox, η Portia de Rossi, η Rosie O’Donnell κι ο RuPaul, καθώς εξιστορούν το προσωπικό τους ταξίδι από την πάλη στην επιτυχία. Μπορείτε να δείτε τα δύο trailer παρακάτω.
Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, θα έχετε την ευκαιρία να ακούσετε τους/τις εκπροσώπους του It Gets Better Project και των διαφόρων θυγατρικών προγραμμάτων στην Ευρώπη, καθώς θα εξηγούν τo απίστευτο έργο και προσφορά τους. Τέλος, θα γίνει η επίσημη έναρξη του “It Gets Better Greece” και θα συζητηθεί η ανάγκη για την οποία έρχεται ένα τέτοιο πρόγραμμα στην χώρα μας. Η εκδήλωση, που είναι ανοιχτή στο κοινό, θα πραγματοποιηθεί στα αγγλικά.

Για περισσότερα updates και πληροφορίες εδώ το event στο facebook




Δες και αυτό!