Ο πρίγκιπας Abdulaziz bin Majed γιος του βασιλία της Σαουδικής Αραβίας Abdullah, κατηγορείται ότι ανάγκασε τρεις γυναίκες να παρακολουθήσουν τον ίδιο σε σεξουαλικές περιπτύξεις με έναν άλλο άνδρα.

Σύμφωνα με την MailOnline, οι τρεις γυναίκες που δούλευαν στην υπερπολυτελή βίλα του πρίγκιπα στο Λος Άντζελες κατέθεσαν μήνυση εναντίον του καταγορώντας τον για ανήθικη συμπεριφορά.

“Μια φορά προσπάθησε νε ουρήσει επάνω μας, ενω μια άλλη μάς ανάγκασε να βλέπουμε όταν ένας άλλος άνδρας χάιδευε το πέος του…”

Στη μήνυση περιγράφονται κι άλλα αντίστοιχα περιστρατικά.

Η εξέλιξη αυτή ενδέχεται να προκαλέσει αναστάτωση στη βασιλική οικογένεια, μιας και η ομοφυλοφιλία ή οποιαδήποτε πράξη σχετίζεται με αυτήν, τιμωρείται.

 

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο vth@avmag.gr. Cu!