Πέντε μέρες θα διαρκέσει φέτος το Amsterdam Leather Pride, που θα περιλαμβάνει πολλά πάρτυ για φετιχιστές και λάτρεις των δερμάτινων ρούχων και αξεσουάρ.

Τα events θα απλώνονται σε σχεδόν όλη τη πόλη και τις πέντε μέρες (21-26 Οκτωβρίου), γι’ αυτό πριν πάτε καλό θα είναι να συμβουλευτείτε τη σχετική ιστοσελίδα όπου περιλαμβάνονται όλα ανά ημέρα!

leather_pride_netherlands

Κάθε χρόνο το επισκέπτονται χιλιάδες LGBT άτομα από όλη την Ευρώπη και φέτος θα πραγματοποιηθεί με νέους διοργανωτές. Περιλαμβάνει events τόσο σε εξωτερικούς όσο και κλειστούς χώρους, με το μεγαλύτερο να είναι το «Damage» (24 Οκτωβρίου).

Στο Δημοτικό, όταν η δασκάλα μας έβαλε "Σκέφτομαι και γράφω" να πούμε τι θέλουμε να γίνουμε όταν μεγαλώσουμε, απάντησα: Πρώτα γιατρός και όταν γεράσω περιπτεράς. Από μικρός μου άρεσε η ποικιλία και τη σύνταξη ούτε καν που τη σκεφτόμουνα. Στη συνέχεια ασχολήθηκα ερασιτεχνικά με σχολικές εφημερίδες και όταν πέρασα στο Τμήμα Επικοινωνίας και ΜΜΕ άρχισα να δουλεύω κανονικά στον ειδικό τύπο σχεδόν από το πρώτο έτος. Το Αntivirus το αγαπάω όπως ο Αθηναίος το χωριό του. Ενώ είμαι αναγκασμένος να ζω από την κανονική μου δουλειά, το Antivirus είναι η πραγματική δημοσιογραφία και το ρεπορτάζ που θα ήθελα να κάνω. Από το 2007 υπάρχει αυτή η σχέση αγάπης.