Παγκόσμια Ημέρα κατά της Ομοφοβίας : Ανακοίνωση του Τομέα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Κοινωνικής Ένταξης & Πρόνοιας του ΠΑΣΟΚ

17/05/2011
antivirus magazine διαφήμιση

Ημ. Δημοσίευσης : 17/05/2011 15:42

17/5/2011 Ανακοίνωση, Τομέας Κοινωνικής Ένταξης, Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και Πρόνοιας

Από τον Τομέα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Κοινωνικής Ένταξης & Πρόνοιας του ΠΑΣΟΚ, σχετικά με τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα κατά της Ομοφοβίας, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Με αφορμή τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα κατά της Ομοφοβίας που από το 1996 τελεί υπό την αιγίδα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, ο Τομέας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Κοινωνικής Ένταξης και Πρόνοιας του ΠΑΣΟΚ, εκφράζει την υποστήριξή του στα δικαιώματα των ΛΟΑΤ ατόμων. Πιστεύουμε στην καταπολέμηση της ομοφοβίας, της προκατάληψης και των διακρίσεων σε βάρος των ατόμων αυτών και ζητούμε την ισότιμη συμμετοχή τους στην πολιτική, κοινωνική, οικονομική και εργασιακή ζωή.

Ο Τομέας, πιστός στο προεκλογικό πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ, πιστεύει ότι πρέπει να προωθηθούν γρήγορα οι διαδικασίες που έχουν αρχίσει για την επέκταση του συμφώνου συμβίωσης και στα ομόφυλα ζευγάρια.

Τέλος, ζητάμε να σταματήσουν οι διώξεις ομοφυλοφίλων σε διάφορες χώρες του κόσμου. Ιδιαίτερα η προώθηση στην Ουγκάντα, του νόμου που προβλέπει θανατική ποινή για τους ομοφυλόφιλους.

Πηγή : ΠΑΣΟΚ

Το antivirus θα δημοσιεύσει, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κατά της Ομοφοβίας και της Τρανσφοβίας, όλες τις ανακοινώσεις που προέρχονται από την Προεδρία της Δημοκρατίας, την κυβέρνηση, από κόμματα του Ελληνικού Κοινοβουλίου καθώς και των κομμάτων των οποίων οι αρχηγοί τους είναι βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου.

Οι ανακοινώσεις προέρχονται με απευθείας ενημέρωση του περιοδικού από τα γραφεία τύπου των κομμάτων ( στα e-mail [email protected] / [email protected] / [email protected] ) και / ή με δημοσίευση του γραφείου τύπου στην επίσημη ιστοσελίδα του κόμματος.

Οι ανακοινώσεις, δελτία τύπου κτλ αναδημοσιεύουνται ως έχουν και το περιοδικό δε φέρει ουδεμία ευθύνη.

[email protected]

Ο Lucas Samaltanos-Ferrier είναι πτυχιούχος γεμμολόγος του Gemological Institute of America ( GIA ) και σχεδιαστής κοσμημάτων και ρολογιών. Είναι μέλος της Αμερικανικής ένωσης ιστορικών κοσμήματος ( ASJH ), τεχνικός σύμβουλος σε ιδιωτικές συλλογές κοσμημάτων και ρολογιών και συντάκτης άρθρων για το κόσμημα.
Για πολλά χρόνια εργαζόταν ως model agent και model scouter αλλά και ως σύμβουλος σε επιχειρήσεις μόδας και ειδών πολυτελείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Λάτρης της φωτογραφίας, της μόδας και της τέχνης , συνεργάζεται με το antivirus ως Fashion , & Beauty Director του περιοδικού και αρθρογράφος. Υπό την καλλιτεχνική του επίβλεψη του είναι όλα τα editorial μόδας του περιοδικού μας και πολλές φωτογραφήσεις, επωνύμων και μη. Με δημιουργική διάθεση και πολλές ιδέες, γράφει επίσης άρθρα και συναντά αγαπημένα πρόσωπα για συνεντεύξεις.
Διαμένει και εργάζεται στο Ελσίνκι της Φινλανδίας.

E-mail : [email protected]




Δες και αυτό!