Αποκλειστικό: ιδού πως θα επιλέξει η Ελλάδα για τη Eurovision

ΦΩΤΟ ΘΩΜΑΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ / OIKOTIMES.COM / AVMAG.GR

ΑΘΗΝΑ – Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του oikotimes.com, η Ελλάδα είναι έτοιμη να αποφασίσει σχετικά νωρίς για τη Στοκχόλμη, όπου θα διεξαχθεί ο 61ος διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision. Και αυτό θα το κάνει με… ανάθεση.

Τα απογοητευτικά αποτελέσματα του 2014 και 2015 οδήγησαν την ομάδα της Eurovision στην ΕΡΤ να σκεφτούν πλέον σοβαρά την ανάθεση σε μεγάλο όνομα της ελληνικής μουσικής σκηνής, σταματώντας έτσι τη συνεργασία με το MAD TV και ήδη οι επαφές με τις δισκογραφικές εταιρείες έχουν ξεκινήσει. Προς το παρόν δεν μας επιτρέπεται να αναφέρουμε ονόματα αλλά σύντομα θα ξεκινήσει η γνωστή φημολογία!

Να θυμίσουμε ότι η τελευταία φορά που έγινε ανάθεση από την ΕΡΤ ήταν το 2009 με τον Σάκη Ρουβά για να μας εκπροσωπήσει στη Μόσχα!

Φώτης Κωνσταντόπουλος / www.oikotimes.com

Journalist and freelance blogger with passion about music and events. Following the Eurovision Song Contest since 1996 with the printed version and with the online edition of oikotimes.com since 2001. Working on major events like MAD VMA, MADwalk, Positive Energy Day and following travel, theatre, festival events to review them.




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!