Οι γκέι μπλόγκερς “Two Bad Tourists” θέλουν να σε στείλουν στη Βαρκελώνη

18/09/2015

Οι ταξιδιωτικοί μπλόγκερς Two Bad Tourists ενώνονται με την GayTravel.com για να χαρίσουν ένα δωρεάν ταξίδι για δύο άτομα σε έναν από τους καλύτερους γκέι προορισμούς στην Ευρώπη 

Ένας τυχερός νικητής θα κερδίσει ένα δωρεάν ταξίδι στη Βαρκελώνη, συμπεριλαμβανομένων δύο εισιτηρίων μετ’επιστροφής από την αεροπορική εταιρία Norwegian, μαζί με το ποσό των 350$ από τη misterbnb. Το πακέτο περιλαμβάνει παραλαβή των νικητών από το αεροδρόμιο και LGBT ξενάγηση στην πόλη, μία προσφορά της Rainbow Barcelona Tours. Η Βαρκελώνη υποδέχεται κάθε χρόνο 1.3 εκατομμύρια LGBT ταξιδευτές, οι οποίοι μπορούν να απολαύσουν τη δημοφιλή ‘Gay-xample’ γειτονιά, τις παραλίες, καθώς και διάσημα μνημεία αλλά τη μοναδική αρχιτεκτονική της πόλης, νιώθοντας άνετα σε έναν από τους πιο gay-friendly προορισμούς στην Ευρώπη.

Η προσφορά αποτελεί κομμάτι της επιτυχημένης καλοκαιρινής καμπάνιας #mygaypride των Two Bad Tourists, όπου 17 LGBT αλλά και straight υποστηρικτές μπλόγκερς επισκέφθηκαν 8 ευρωπαϊκές πόλεις κατά τη διάρκεια του εορτασμού του Gay Pride. Συνεχίζοντας μέχρι και το τέλος του σεπτέμβρη, η καμπάνια έχει ήδη σταθεί αφορμή για 30 εκατομμύρια εντυπώσεις στο twitter και 2,500 φωτογραφίες στο Instagram. Η καμπάνια δημουργήθηκε από τους David and Auston από τους Two Bad Tourists, δύο γκέι μπλόγκερς που εγκατέλειψαν τις ζωές τους στις ΗΠΑ προκειμένου να γυρίσουν τον κόσμο. Εμπνευσμένοι από την πολυμορφία των διαφορετικών τρόπων εορτασμού του gay pride τις οποίες συνάντησαν στα ταξίδια τους, θέλουν να μοιραστούν την περηφάνεια τους και με άλλους μέσω της καμπάνιας και να τους κάνουν κομμάτι της εμπειρίας τους.

Ως μέρος της καμπάνιας #mygaypride, οι Two Bad Tourists συνεργάστηκαν με την gaytravel.com η οποία προσφέρει ένα δωρεάν ταξίδι στη Βαρκελώνη για δύο άτομα. Ένας τυχερός θα κερδίσει το ταξίδι συμπεριλαμβανομένων δύο αεροπορικών εισιτηρίων με την αεροπορική εταιρία Norwegian προς οποιονδήποτε προορισμό από τους 130+ που προσφέρονται σε 37 διαφορετικές χώρες. H διαμονή προσφέρεται από τη misterbnb, τη #1 γκέι ξενοδόχο στον κόσμο, με 25,000 ξενοδοχεία σε πάνω από 130 χώρες. Η παραλαβή του νικητή θα γίνει από το αεροδρόμιο, και θα του προσφερθούν επίσης LGBT και αλλά και περιηγήσεις που αφορούν τη νυχτερινή ζωή στην πόλη, μία προσφορά των Rainbow Barcelona Tours, την πρώτη γκέι εταιρία στην Ισπανία, που πλέον λειτουργεί σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες.

“Η Ισπανία είναι μία από τις πιο gay-friendly χώρες του κόσμου και η Βαρκελώνη αποτελεί προορισμό στον οποίο οι LGBT ταξιδιώτες νιώθουν όχι μόνο άνετα αλλά και απολύτως ευπρόσδεκτοι. Η επίσκεψη στη Βαρκελώνη με εταιρίες όπως η misterbnb και η Rainbow Barcelona προσφέρει στους ταξιδευτές μία άμεση εμπειρία στην LGBT ζωή της πόλης και τα όσα αυτή προσφέρει. Πιστεύουμε επίσης πως το coming out είναι είναι ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που μπορείς να κάνεις ώστε να ενισχύσεις την αποδοχή LGBT ατόμων. Το να ταξιδεύεις είναι ένας καλός τρόπος να το καταφέρεις αυτό.” – David Brown, συνιδριτής των TwoBadTourists

“Δηλώνουμε ενθουσιασμένοι με τη συνεργασία μας με την Two Bad Tourists στην προσφορά διακοπών στη Βαρκελώνη μέσω του #mygaypride. Αυτό το καλοκαίρι, η κάλυψή τους στα φεστιβάλ υπερηφάνειας σε όλη την Ευρώπη στάθηκε ιδιαίτερα δημοφιλής στους αναγνώστες του GayTravel.com, και ανυπομονούμε να προσφέρουμε στους τυχερούς νικητές την ευκαιρία να ζήσουν την εμπειρία μίας από τις πιο ζωντανές πόλεις της Ευρώπης. ” – Ross von Metzke, Editorial Director του GayTravel.com

Η προσφορά ξεκίνησε στις 15 Αυγούστου και συνεχίζεται για 6 εβδομάδες. Ο νικητής θα επιλεχθεί τυχαία, αλλά οι συμμετέχοντες μπορούν να κερδίσουν παραπάνω συμμετοχές και μεγαλύτερες πιθανότητες να νικήσουν εάν μοιραστούν την προσφορά με τους φίλους τους.

Οι ενδιαφερόμενοι για το διαγωνισμό μπορούν να συμμετάσχουν στην ιστοσελίδα των Those Two Bad Tourists μέχρι την 1η Οκτωβρίου.

Το TwoBadTourists είναι ένα ταξιδιωτικό μπλογκ που δημιουργήθηκε το 2012 από τον David Brown και τον Auston Matta. Όντας ζευγάρι και παντρεμένοι από το 2006, άφησαν τις ζωές τους στις ΗΠΑ και πούλησαν όλα τα υπάρχοντά τους για να ταξιδέψουν τον κόσμο. Ζώντας πλέον στην Ισπανία, συνεχίζουν να ανανεώνουν το μπλογκ τους κοινοποιώντας τις ταξιδιωτικές περιπέτειές τους που αφορούν φεστιβάλ, εορτές, και τους καλύτερους LGBT προορισμούς.

Η εταιρία Gay Travel brand (σε διάρκεια 15 ετών) έχει λειτουργήσει ως αξιόπιστη ονλάιν και οφλάιν πηγή πληροφοριών για LGBT ταξιδευτές που αναζητούν αξέχαστες ταξιδιωτικές εμπειρίες. Η Gay Travel είναι ευρέως αναγνωρισμένη ως αντίστοιχη της εταιρίας “Good Housekeeping Seal of Approval” ανάμεσα σε εκατομμύρια χρήστες που χρησιμοποιούν την εταιρία για επιλεγμένες προτάσεις διαμονής στα καλύτερα μέρη, τις πιο φιλικές περιηγήσεις και κρουαζιέρες, τα καλύτερα events, απολαυστικές εμπειρίες δείπνου αλλά και προτιμήσεις της νυχτερινής ζωής. Το Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ επιζήτησε την κριτική της Gay Travel στη διαδικασία ανάπτυξης ασφαλών πρωτοκόλλων σε διεθνείς LGBT ταξιδιώτες. Η Gay Travel έχει αναδειχθεί στις εφημερίδες The New York Times, The Wall Street Journal και Smart Money Magazine. Επισκεφθείτε μας στο www.gaytravel.com.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε στα εξής:

Auston Matta – TwoBadTourists: [email protected]

της Χριστίνας Μίχαλου




Δες και αυτό!