Το κομμένο gay φιλί της κυπριακής σειράς “Καταιγίδα”

15/09/2015

152-0.GAYFILISIGMA.8ccefb421bd8a9066bb867fcde8776ba-660x400Η παραγωγή της τηλεοπτικής σειράς “Καταιγίδα”, η οποία είχε πρεμιέρα χθες το βράδυ στο κυπριακό κανάλι Σίγμα, αποφάσισε να μην προβάλει τη σκηνή όταν δυο άντρες, ο Ανδρέας Φυλακτού και ο Ανδρέας Ορφανίδης ανταλλάζουν ένα φιλί.

Ο λόγος που αποφάσισαν να μην προβάλουν την σκηνή είναι ο φόβος του προστίμου από την Αρχή Ραδιοτηλεόρασης. Η σκηνή με το φιλί δεν θα προβληθεί ποτέ. Ο Ανδρέας Φυλακτού όμως, έδωσε τη δική του απάντηση για το γεγονός μέσα από το Facebook λέγοντας:

“Που λέτε… Ένας ηθοποιός κάθε φορά που έχει μια πρόκληση έρχεται αντιμέτωπος με τον εαυτό του σίγουρα και κάποιες φορές με τους γύρω. Δίνει μια μάχη και παλεύει με τα όρια του για να πραγματώσει αυτό που του ανατέθηκε.

Επειδή λοιπόν κάτι τέτοιες κινήσεις λογοκρισίας προσβάλουν τον επαγγελματισμό μου και την δουλειά μου την οποία σέβομαι και απαιτώ να σέβονται και οι υπόλοιποι, και επειδή η Αρχή Ραδιοτηλεόρασης είναι μια από τις “αρχές” αυτού του τόπου που δεν λαμβάνω υπόψιν, σας παραθέτω το πλάνο που δεν θα δείτε στους τηλεοπτικούς σας δεκτές! Απολαύστε υπεύθυνα!”.

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!