Πώς μπορώ να γίνω γονιός;

08/09/2015

baby_2464393bΕδώ και χρόνια η έννοια της οικογένειας έχει πάψει να υπακούει στη συνθήκη εκείνη που επέβαλε την πραγμάτωση της αποκλειστικά και μόνο μέσα από τη συνύπαρξη ενός ετερόφυλου ζευγαριού (μαμάς – μπαμπάς). Εκατομμύρια άτομα (μονογονεϊκές οικογένειες, ομόφυλα ζευγάρια) ανά τον κόσμο έχουν ξεπεράσει αυτή τη σύμβαση και έχουν επιλέξει να δημιουργήσουν τη δική τους οικογένεια χωρίς την απαραίτητη παρουσία ενός – αντίθετου προς αυτούς φύλου – συντρόφου. Εξάλλου, ο ρόλος του γονέα δεν αναφέρεται σε κανόνες σεξουαλικού προσανατολισμού ή φύλου. Αλλά στην ανάγκη κάθε ανθρώπου να προχωρήσει και να δημιουργήσει τη δική του συνέχεια.

Καθοριστική στην εξέλιξη αυτή είναι η παρουσία της επιστήμης, η οποία- μέσω νέων ιατρικών υπηρεσιών- έδωσε τη δυνατότητα σε όλα αυτά τα άτομα να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα και να αποκτήσουν το δικό τους παιδί.

Οι υπηρεσίες με λίγα λόγια

Σπερματέγχυση: Η γυναίκα δέχεται το σπέρμα (μέσω τράπεζα σπέρματος), το οποίο γονιμοποιείται με τα δικά της ωάρια – 18% επιτυχία για γυναίκες έως 35 ετών.

Εξωσωματική γονιμοποίηση: Η γυναίκα δέχεται ένα ήδη γονιμοποιημένο ωάριο (τράπεζα σπέρματος)- 50 % επιτυχία για γυναίκες έως 35 ετών. Σε περίπτωση ομόφυλου ζευγαριού, η γυναίκα μπορεί να δεχθεί το ωάριο της συντρόφου της.

Παρένθετη μητρότητα: Απευθύνεται κυρίως σε ομόφυλα ζευγάρια ανδρών. Η παρένθετη μητέρα καλείται να κυοφορήσει το έμβρυο που προέρχεται από το ωάριο άγνωστης δότριας και τα σπερματοζωάρια ενός άνδρα από το ομόφυλο ζευγάρι – 75% πιθανότητα επιτυχίας.

[box type=”info” ]Σε περίπτωση που θέλετε και εσείς να γίνετε γονιός μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για πληροφορίες μέσω της παρακάτω φόρμας ή στα τηλέφωνα του γραφείου μας 2130041028 (12:00-17:00) [/box]

Σφάλμα: Η φόρμα επικοινωνίας δε βρέθηκε.

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




Δες και αυτό!